Arkadaslar mrb. Ben 1 yıl once amelıyat oldum ve burun ucumda kı sıslık ınmedı. Yandan bakıldııgında tumseklı bı gorunum var. Acaaba 1 yılı gecermı sıslerın ınmesı. Benım gıbı olan varmı..lutfen yardım edın
kızlar sizin ameliyatlarınız kac saat surdu benimki 5 saat.
benimki 3 saat sürmüştü sanırım. rekor sende galiba :)
Bu bılgıyı verdıgın ıcın cok saol cnm. Benım doktorum oyle bısey demedı. Zaten revızyon olursa ona olmam muhtemelen. Tıcarı amacla baktı cunku . Dırek amelıyat dedı ve 1 saat surucekmıs. Senın doktorun kım 5 dk lık bı operasyonsa cok ıyı korkulucak bısey yok
benimki 3 saat sürmüştü sanırım. rekor sende galiba :)
rıca ederım cnm. benim doktorum memorıal hastanesinden kulak burun bogaz bolumunden doç. dr. burak erdamar. senin doktorun revizyon için ucretmı talep ettı yoksa. bu onun hatası duzeltmek zorunda degilmi. benim doktorum ucret konusunu dahı açmadı. sen begenene kadar duzeltmek benim görevim dedi. eger kemikte bir problem yoksa yanı duzeltılecek yer kıkırdak ile alakalı ıse galiba benim oyle olacak o yuzden çok kolay revizyon 5 dk surecek dedi.
Yok rekoru iki gün önce mostmore diye bir arkadaşımız kırmış. 9 saat. Sanırım kolay kolay bu rekoru kimse kıramaz. :)
Evet konustum daha ellemeden revızyon dedı. Ama benım sıslıklerım hıc normal seyrınde gıtmedı. 6. Ayda gıttıgımde 11. Ayda gel sıslerın ınmemıs dedı. Son 1 aydır sısler daha belırgınlestı ılk baslarda böle degıldı((((
canim Baris beyde revizyon icin para almiyor. ama memorial da revizyon olacaksan hastane masraflarini karsilaman lazim. yani ameliyathane parasi,ilaclarin parasi felan. ama istersen doktorununa danis.
canım benimle aynı problemi yaşayan birini buldum inanmıyorum tek ben bu sorunu yaşıyorum sanıyordum bende iki kez ameliyat oldum burnumdaki şişliklerin inmemesi nedeniyle benim burun sırtının sağ ve sol kısmı çok şiş ve 2. ameliyatımı olalı 6 ay oldu nerdeyse ve hiç inmezmi şişlik ben anlamadım senin sadece burnunun ucumu şiş?
ve benimde şişler sanki gün geçtikçe ineceğine dahada şişiyor belirginleşiyorrrrrrrrr
rıca ederım cnm. benim doktorum memorıal hastanesinden kulak burun bogaz bolumunden doç. dr. burak erdamar. senin doktorun revizyon için ucretmı talep ettı yoksa. bu onun hatası duzeltmek zorunda degilmi. benim doktorum ucret konusunu dahı açmadı. sen begenene kadar duzeltmek benim görevim dedi. eger kemikte bir problem yoksa yanı duzeltılecek yer kıkırdak ile alakalı ıse galiba benim oyle olacak o yuzden çok kolay revizyon 5 dk surecek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?