Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede en zoru beklemek kızlar nasıl geçecek zaman benim bir yıl olmasına daha 6.5 ay var ofofffffff
1 yıldan sonrda degısım oluyor mu bnı su nefer sorunu rahatsız edıyor yaa hep agzımdan nefes alıyorum sundan kurtulayım baska bısy umrmda deıl burnum cok oturdu ama su kemık cıkıntısı ılerde bellı olurmu ona takılıyorum zyfladıkca dahada belırgınleştı
sadece ucunu uzattırmayı dusunuyordum burnumun ama vazgctım fakat o kemık cıkıntısı ıcın gorusmedım bılmıyorum onun ıcın okadar zhemte deger mı tam alısmısken bvu halıne suan degısımı kaldıramam zten cok zor begenen birisiym oyuzden sanırım sımdlık dokundurmıcam fakat nefes problmenı halledıcem ama yakın zamanda dugunler falan var sıslık olur endısesıyle ertelıyorum aynen bendede hırıltılar var nefes alırken tek derdım sıslık olurmu dıstan onu dusunuyorum sen neye karar verdın beklmedemısn
misserable cnm cok saol cok moral veriyorsun 17 mayısta ameliyatın haftaya pzte:) Allahın izniyle herseyin iyi olacagına inanıyorum. benim istegim 2-3 mm bir kuculme , kıkırdaksal boyutta bir islem olacak kemik kısmında hic prooblem yok cunku. insallah dogal olur tek korkum o.
merhaba, barış bey ile iligli o kadar güzel yorumlar okudum ki kendisinden randevu aldım.
çok yoğun olduğu için bana 28 mayıs'a gün verildi.
meme büyütme için göüşeceğim. çok heyecanlıyım :)
muayene ücretini merak edenler varsa telefonda 175tl fiyat söylendi.
arkadaslar dun burun ameliyatımı oldum hşc agrım olmadı ama narkozun ve amelşyatın etkisiyle baya perşsanım kendime aynada bakamıyıorum korkunc gorunuyorum. barıs bey hersey yolunda gitti burnun guzel oldu dedi bu haline ragmen iyi gorunuyoır ama tabi bole anlamak zor ama cok kolay atlattım Allahıma cok sukur barıs beyin ellerine saglık cok iyi bir dokor ve insan kendisi... burnun kemerini de aldım dedi nersi burun kemeri bilio musunuz
oralet, siz böyle şaşırınca acaba yanlış anlamamı oldu diye düşündüm. tekrar arayıp konuşacağım ama iki kez sordum ilk kez geliyorum ön görüşme olacak dedim çizim falan yapılsın gibi bi talebim olmadı sadece randevu almak istedim.
arkadaslar dun burun ameliyatımı oldum hşc agrım olmadı ama narkozun ve amelşyatın etkisiyle baya perşsanım kendime aynada bakamıyıorum korkunc gorunuyorum. barıs bey hersey yolunda gitti burnun guzel oldu dedi bu haline ragmen iyi gorunuyoır ama tabi bole anlamak zor ama cok kolay atlattım Allahıma cok sukur barıs beyin ellerine saglık cok iyi bir dokor ve insan kendisi... burnun kemerini de aldım dedi nersi burun kemeri bilio musunuz
siz böyle şaşırınca acaba yanlış anlamamı oldu diye düşündüm. tekrar arayıp konuştum. sevin hanım beni direk müşteri hizmetine aktarınca onlar ameliyat öncesi sanmışlar. ameliyata karar verildikten sonraki muayeneden ücret alınıyormuş :) ücrey ödemeyeceğim. uyarınızı için teşekkür ederim.