Burun estetigi icin 8.000 TL gibi bir ucret verdi gorusmemizde. Biraz pahali geldi bana, daha once olanlar ne kadar verdi bilgi paylasabilir miyiz?
hadi hayirlisi gönlündeki buruna kavusursun en kisa zamanda insAllah sedaa :)))
Burun estetigi icin 8.000 TL gibi bir ucret verdi gorusmemizde. Biraz pahali geldi bana, daha once olanlar ne kadar verdi bilgi paylasabilir miyiz?
şakamı bu en son daha yeni 6 buçuk olmamışmıydı?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Benim de 45 dereceden kemerli söyledim doktor beye kıkırdak koydum ondan diyor ama ben kemerli bir görünüm istemiyorum o yüzden ameliyat oldum zaten umarım geçer
bir alman kizi baris cakira revizyon oldu 3400€ ödedigini söylüyor yani yaklasik 8000 tl
6500 de ilk amilliyatlar tahminim
evet aranızda kredi çeken var :) bende bu şekilde yaptım ödememii..2 ay sonra yani 25 mayısta tam 1 yılım dolacak..ve kredi ödememde mayısta bitiyor çok şükür..Ve ben çokkk memnunummmm burnumuuu çokkkkk seviyorummmmmmmmmm...hayatımın en akıllıca kararlarından birisi bu oldu zaten :)
Darısı isteyenlere olsun...ama fiyat 8bin olması mümkün değill..bi arayıp sorun bence
Merhaba,
forumu takip ederken senin burnunda kemerli bir görüntü ile ilgili yazılarını görmüştüm . bende hafif kemer var, sadece 45 dereceden değil, yandan da belirgin..Barış bey bunun orada toplanmış deri kıkırdak olduğunu düşündüğünü söyledi ve masaj verdi ama o kadar sertki emin olamıyorum.. Ben de merak ettim sen de böyle bir durum vardı masajla geçti mi acaba?
Ben de burnumu görme şansı buldum. Burnum bana kalın ve büyük geldi. Bunların ödem olduğunu var sayıyorum, ama burun ucumu da uzun buldum. Sizlerden de bu şekilde şikayetleri olan var mıydı? Nasıl gelişme gösterdi? Aslına bakarsanız kendimi en kötüye hazırlamıştım, hayal kırıklığım minimalde oldu o nedenle ancak yine de düşünüyorum orada gördüğüm yapılmış burunların hiçbiri böyle değildi. E o zaman benimki nasıl böyle oldu diye düşünmeden de edemiyorum. Albümde ne 10 günlük burunlar var bakmaya doyamamıştım halbuki..
Ben fiyat konusundan bilgilendirme yapmıştım...2.nci revizyonlar 8bin tl
Ayrıca bikaç arkdaşımız görüyorumki burada barış beyin o kemerimsi dediğimiz tekniğini beğenmemiş..Ben bu konuya ufakta olsa kendimce bi açıklık getirmek istyorum..hatta ben ameliyat olduktan 6 ay sonra bu tekniğinden haberim oldu..onu da yine buradan bir arkdaşımız paylaşmıştı..Hatta barış beylede bu konuyu kontrole gittiğimde konuşmuştum..
Bana göre; benim fikrim şu ki ben bu tekniğine bayıldımmm ameliyattan sonra 15 dakika sırf bunları uygulamak için emek veriyor ve bu da burnumuzun daha doğal görünmesine sebep oluyor..ben kendimee çok yakıştırdımm..dümdüz bir burun zaten estetik oldğu açık bir şekilde belli olur..bana göre bu şekli daha hoşş tabiki beğenmeyenlerimizde olabilir..şişler indikçe daha belirginleşecek ve daha güzel olacak...bu çıkıntılar resimlere baktı iseniz eğer doğal burunlarda mevcut..
İnanın ben bundan hiç rahatsız olmadımmm aksinee çok seviyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?