Ben fiyat konusundan bilgilendirme yapmıştım...2.nci revizyonlar 8bin tl
Ayrıca bikaç arkdaşımız görüyorumki burada barış beyin o kemerimsi dediğimiz tekniğini beğenmemiş..Ben bu konuya ufakta olsa kendimce bi açıklık getirmek istyorum..hatta ben ameliyat olduktan 6 ay sonra bu tekniğinden haberim oldu..onu da yine buradan bir arkdaşımız paylaşmıştı..Hatta barış beylede bu konuyu kontrole gittiğimde konuşmuştum..
Bana göre; benim fikrim şu ki ben bu tekniğine bayıldımmm ameliyattan sonra 15 dakika sırf bunları uygulamak için emek veriyor ve bu da burnumuzun daha doğal görünmesine sebep oluyor..ben kendimee çok yakıştırdımm..dümdüz bir burun zaten estetik oldğu açık bir şekilde belli olur..bana göre bu şekli daha hoşş tabiki beğenmeyenlerimizde olabilir..şişler indikçe daha belirginleşecek ve daha güzel olacak...bu çıkıntılar resimlere baktı iseniz eğer doğal burunlarda mevcut..
İnanın ben bundan hiç rahatsız olmadımmm aksinee çok seviyorummm :)
mrba arkadslar bnde baris beye burun amelyti yaptrmak istiorm baris beye amlyt olanlr bni ekler veya resim gondereblrse ck sevnrmm teskkrlerrr smdiden
Canım, bende kemerimsi görüntü yok, hafif bir kemer var, bunu doktorda gördü.. Eğer dediğin teknikden olsaydı söylerdi zaten. Bu sebeplede masaj önerdi, ben de gerçekten masajla gidip gitmeyeceğini merak ettiğim için varsa böyle bir şey yaşayanlardan sordum. onun dışında burnumu görenler çok beğeniyorlar çok doğal olduğunu söylüyorlar hatta o kemerin doğallık kattığını söyleyenlerde var, ben de menunum açıkçası o kemerimsi görüntü de beni şu an için çok üzmüyor eski burnumla kıyaslayınca. ama insan güzel oldukça daha da güzelini istiyor. Birazda nefes alma ile ilgili sıkıntım var, ablamda daha önce ameliyat olduğu için bunun burun içindeki yaralardan kaynaklanabileceğini söyledi. Şu an yolun çok başındayım 1 ay oldu ama 3 ay geçtiğinde hala bu sıkıntılarım devam ederse ki özellikle nefes alma (nihayetinde sağlık görüntüden daha önemli) veya çok memnun hayatıma devam edersem.. Ben de yorumlarımı paylaşacağım, herkes dile getirmeli zaten..Ama şu an için senin yorumların çok önemli çünkü senin burnun oturdu benim daha zamanım var..
Ayrıca senin 2 aylık resmini de gördüm hiç bir açıdan kemerimsi bir görüntü yok, çok güzel olmuşsun:)
Pardon tatlım senin fiyat bilgilendirmeni okumamışım ben
Bakalım meme büyütme oldum ve çok memnun kaldım barış bey den...benim düzgün bir burnum var aslında barış bey burnun gayet güzel dedi ama çok hafif bir eğrilik var ben farkediyorum bunu ve rahatsız ediyor dışardan kimse anlamıyor bunu..Sadece onu düzelttirmek istiyorm Barış bey de tamam o zaman yapalım dedi :)
Sizi ekledim fakat siz gördüğüm kadarı ile yeni üye olmuşsunuz buraya bundan dolayıda 25 mesaj limitini doldurmanız lazım resim görebilmek için :))sizinde şimdiden hayırlsı olsun
tesekkurler ruhsen o zaman 25 mesajmn dolmasi icin sabrszlaniorm:) arkdsm baris beye amlyt oldu gercktn ck dogal ve guzel oldu yinde insan diger yaptigi burunlrida gormk istiyo mayis ayinda amlyt dusundgm icin zamanm da kisitli szinde dedgnz gbi hayrlisi olur insllh:)
Hmm anladım herkese masaj önermiyor birde size öyle demişse ihmal etmeyin bence... geçmiş olsun sizede umarım gönlünüze göre olmuştur burnunuz ..resim ekleme şansınız var ise eğer bakmak isterdim..
Evet bende bunu ifade etmeye çalışıyorum zaten bence kimse bu konuda üzülmemeli...dümdüz bir burun bence hoş durmazdııı..okadar belli oluyorki estetik oldğunuz ben buradayım diyor resmen...zaten doğal burunlardada hafif bir çıkıntı yokmudur..Sonuçta barış bey işin ehli bana göre..diyorum ya ben gözüm kapalı barış bey'i tercih ettim... Kararımda bukadar nettim yani ve zaten net olmasa idim bukadar mutlu olmaz burada yazıyor olmazdım..
Lütfen Yanlış anlaşılmamlı Ben burada kesinlikle Barış bey'in reklamını yapmıyorum sadece güzel olanı sizlerle paylaşıyorumm karar sizlerindir arkadaşlar..kimse kimseyi etkilememeli...ben bu tekniğini ciddi anlamda beğendimm...eğer beğenmiyorsanız tercihinizi başkasından yana kullanırsınız olur biter...Ve bence bu konu üzerinde çok fazla durmayada gerek olmadığını düşünüyorum..barış bey'in hastalarını görerek zaten karar verebilirsinz..barış bey ilede görüşürsünüzz..
Evet siz daha yolun başındasınız bi 6 ayı doldurun zaten netleşecektir..benim hala var ufak tefek şişlikler..onlarda bir süre sonra gider zatenn..kimsede bu şişliklerin kaldığını duymadım..Burnun şeklini alabilmesi için 2 yaz geçirmesi gerekiyormuş..sonuç olarak sabır sabır diyorum.....
Teşekkür ederim bu arada.. :)burun ucumuda çok seviyorummm barış bey burun ucunu çok güzel yapıyor özellikli bence..burunumun ucu hafif kalkık bayılıyorum buna :)ben şuanda 31 yaşındayımm...ama görenler hayır ya nasıl 31 olursunn..24 yada 25 gösteriyorsunn şaka gibi diyorlar..çok gençleştirimiş seni diyorlar....Bende gurur duyuyorum haliylee...
bende teşekkür ederim size..inşallah sizinkiside hayırlısı olurrilgin icin cok tesekkurler ruhsen resimlerine bakdim gercekten cok dogal ve guzel olmus estetik gibi durmuyo hic boyle sonuclari gordukce sanirim bnm kararimda baris bey olucak
en doğal burunları yapan doktorlardan birisi barış bey anladığım kadarıyla...
Ben fiyat konusundan bilgilendirme yapmıştım...2.nci revizyonlar 8bin tl
Ayrıca bikaç arkdaşımız görüyorumki burada barış beyin o kemerimsi dediğimiz tekniğini beğenmemiş..Ben bu konuya ufakta olsa kendimce bi açıklık getirmek istyorum..hatta ben ameliyat olduktan 6 ay sonra bu tekniğinden haberim oldu..onu da yine buradan bir arkdaşımız paylaşmıştı..Hatta barış beylede bu konuyu kontrole gittiğimde konuşmuştum..
Bana göre; benim fikrim şu ki ben bu tekniğine bayıldımmm ameliyattan sonra 15 dakika sırf bunları uygulamak için emek veriyor ve bu da burnumuzun daha doğal görünmesine sebep oluyor..ben kendimee çok yakıştırdımm..dümdüz bir burun zaten estetik oldğu açık bir şekilde belli olur..bana göre bu şekli daha hoşş tabiki beğenmeyenlerimizde olabilir..şişler indikçe daha belirginleşecek ve daha güzel olacak...bu çıkıntılar resimlere baktı iseniz eğer doğal burunlarda mevcut..
İnanın ben bundan hiç rahatsız olmadımmm aksinee çok seviyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?