• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

benim burnumda septum deviasyon var, yani sağa doğru eğri. görüntü itibariyle bi problemim yok yine de biraz düzeltilse fena olmicak :) aynı anda bu ikisi için de ameliyat olan varsa bilgilendirebilir mi?

sweetdreamindream seni arkadas olarak ekledim. Beni eklersen sevinirim. Burun resimlerin varsa bakmak isterim. 4 nisan ameliyat gunum

odzimert merhaba arkadaşlığını kabul ettim ama resim eklemedim. ama güzel oldu ve olmaya devam edecek inşallahh :):) resim eklemek için zaman geçsin istiyorum aslında önden hala resim çektirmiyorum :)

Evet şimdi daha iyi anlıyorum küçük değil, tşk:) Yalnız şimdi de şöyle bir sıkıntım var, üst dudağımı çok hareket ettiremiyorum, uyuşukluk var. konuşurken gülerken bir garip şekle bürünüyor. normalde güldüğümde üst dişlerim gözükürdü şimdi garip bir şekil alıyor. sizde de olmuşmuydu ne kadar zamanda geçer acaba?

aynı şey bendede oldu ilk zamanlar "allamm ben artık gülemicekmiyim acaba" derken geçti şimdi 36 dişimi göstere göstere gülüyorum :) burundada uyuşukluk hissediyor olabilirsin ki bende hissediyordum oda yavaş yavaş geçmeye başladı öndeki kalınlık içinde masaj yapıyorum inşallah oda geçecek. Zamanla heralde :) buarada ben 1 sene güneş gözlüğü takmamayı düşünüyorum yani artık seneye yazın takarım düzelene kadar gözlüğe hayır:)

aynı şey bendede oldu ilk zamanlar "allamm ben artık gülemicekmiyim acaba" derken geçti şimdi 36 dişimi göstere göstere gülüyorum :) burundada uyuşukluk hissediyor olabilirsin ki bende hissediyordum oda yavaş yavaş geçmeye başladı öndeki kalınlık içinde masaj yapıyorum inşallah oda geçecek. Zamanla heralde :) buarada ben 1 sene güneş gözlüğü takmamayı düşünüyorum yani artık seneye yazın takarım düzelene kadar gözlüğe hayır:)

Teşekkürler canım, evet aynen dediklerin geçerli. Gülemiyorum, hafif uyuşukluk var burnumda ve ilave olarak kemerimin olduğu yerde hafif şiş, ama sabırla bekliyorum geçecek diye. Ben henüz 1.ayımı doldurmadım, daha burnuma dokunamıyorum bile:) ilk kontrolümde sanırım banada masaj önerir Barış bey..Gözlük takmak bende istemiyorum ama yazında gözlüksüz biraz zor özellikle arabada bakalım

kızlar yorumların çoğunu okumadım ama doktor bey göğüs büyütme ameliyatını ne kadara yapıyor fiyatını öğrenmek istiyorum :))

emre ilhan mi yoksa baris cakir mi daha iyi, genis yapili etli bir burnum var.

bende doktor arayışındayımm çok araştırdım sanırım emre ilhana olacağım yakın arkadaşım emre beye oldu çok hoş oldu rahat geçti bende kararımı verdim:) barış beyle emre bey arasında kararsızdım:) birde emre bey kalın derili etli burunlarda daha başarılıymış diye duydum.barış beyde başarılı tabi sen yinede iyice bir araştır..

benim 4 ay oldu. şu anda burnumdan memnunum. böyle bir niyetiniz varsa olmanızı tavsiye ederim. korkulacak bir şey yok. bende hiç morluk olmadı, şişlik de 2. gün başladı , 3-4 gün kadar sürdü sonra hızla azaldı. 4. gün tamponum alındı o da acılı değil hiç. zaten 10 saniye süren bir şey, orta derecede ağrılı olsa bile o kadarına da katlanın artık =)).
10 gün sonra alçı alındığında ameliyata dair bir şey kalmamıştı ortada başkalarının anlayabileceği. bant da bende 5 gün kadar kaldı. masaj önermedi bana dr bey. sonrasında da "keşke daha önce olsaymışım"dan başka bir keşke cümlesi kurmadım =)

bnde baris cakir ve emre ilhan arasinda kararsizim arkadasim bi sene once beris cakira amelyt oldu gercekten cok dogal oldu ama yinede kararsizim

Öncelikle herkese merhaba..nihayet en sonunda foruma üye olabildim uzun süredir bi türlü beceremedim üye olmayı :))bende sevgili dr.barış çakır'a burun ameliyatı olanlardan birsiiym.. mayıs 25te olmuştum...olmadan evvel çok araştırmıştımm..sürekli burayıda takip ediyordumm tüm yazılanları okuyorumm :))çok faydasını gördüm...ve tek kelimeee çok memnunumm çok güzel oldu...Sevgili doktorum barış bey'i şiddetle tavsiye ediyorum herkese..ben gözü kapalı gittim diyebilirim hiç terededütsüz...:))1 yılı aşkın barış beyi heryerden araştırdım ve takip ettimmfazla bir sorum olmadı buyüzden :))

Merhaba ruhsen arkadas olarak eklersen cok sevinirim resimlerine bakmak isterim cok merak ettim bende uzuuuunn bir zamandir baris cakir takip ettim hala da ediyorum :) burdada uzun zamandir yorumlari takip ettim ve sonunda üye oldum :) dogrusu bende baris cakir dan baska hic bir doktora bakmadim kuzenim burun amaliyatini onaa yaptirdi ve inanilmaz muhtesem bir dogal buruna sahip :) güveniyorum SONSUZ bu sene insAllah bende amaliyat olmak istiyorum simdiden tesekkürler =)

baris cakir a burun amaliyati olan beni eklerse cok cok cok sevinirim önce sonra resimlerinizi cok merak ediyorum :) simdiden cok tesekkür ederim bende insAllah bu sene amaliyat olmayi düsünüyorum baris cakir a :))

Burun estetigi icin 8.000 TL gibi bir ucret verdi gorusmemizde. Biraz pahali geldi bana, daha once olanlar ne kadar verdi bilgi paylasabilir miyiz?

Back