Herkese iyi günler..
Siteye az önce üye oldum..umarım resim eklemeyi vs. becerebilmişimdir.Barış beyin eski hastasıyım.Daha doğrusu burun ameliyatı olalı 4 ay oldu. Ameliyat olmadan önce bu siteye girip yorumları okumuştum, çok yardımı olmuştu. Şimdi de ben başkalarına yardım etmek istiyorum. İnsan sadece şikayeti varsa yazmamalı, çok memnun kaldığında da yazmalı bence :)
Barış Bey, inanılmaz yeteneğinin ve başarısının yanı sıra, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla da hastalarını etkilemeyi başarabilen bi doktor. Kendisiyle ilk görüştüğümde, ''işte bu!'' dedim.. Tavırları, birçok başarılı ameliyata imza atmanın verdiği, yüzündeki o rahatlığı, özgüveni..herşeyiyle tam istediğim gibiydi.Eski hasta resimlerini gösterince de tam anlamıyla ikna oldum zaten..3 Eylül günü ameliyata girdim,kapalı ameliyattı (ki kapalı ameliyatlar daha fazla yetenek gerektirir), çıktığımda hiçbir sıkıntım yoktu, doğru düzgün morluğum bile olmadı..Tamponlarımı 2.gün çıkardı, kanama, aşırı şişlik gibi durumlarla da karşılaşmadım.
Benim hiçbir zaman çok yüksek bi beklentim olmamıştı, hatta kendimi kötüsüne bile hazırlamıştım, ama Barış Bey bana hayal edemiceğim kadar güzel bi burun yaptı..Herşeyden önce ''ben'' beğeniorum..inanılmaz mutluyum, önemli olan da bu zaten..
Burnuma önden bakıldığında sırt kısmına ve ucuna, ışık düşüyor ve parlıyor. Barış Bey bunun için özel bir teknik uygulamış, ve bu durumdan çok memnun :) benim de çok hoşuma gidiyor :) bugün gittiğim kontrolde de özellikle bunu konuştuk :)
Siteyi kullanmayı becerebilirsem, sorularınızı cevaplarım :)
Ve burdan, yaşı genç ama başarıları devleşmiş doktoruma, beni daha mutlu bir insan yaptığı için, sonsuz teşekkürler..
barış cakıra kepçe kulak ameliyatı olan varmı?
Barış beyin revizyon ücreti hastane dahil 8binmiş.
emre ilhan da 8 bin.
çok kararsızım çoooooooook..........
emre ilhan kbbci. ilk ameliyatımı kbbciye oldum ve pişmanım. estetikçi olsun istiyorum bu kez ama of karar veremiyorum
ben de kararsız aldım çok ama benim arkadaşım da kbb ya olmuştu. bana kbb ya ol ameliyatını estetikciler burun kemerini direk alıyorlar , burun içinde de sonradan rahatsızlıklar çıkabiliyor dedi(((
cumartesi barış çakıra randvü aldım hadi hayırlısııı :)
Arkadaşım kolay gelsin zor bir iş doktora karar vermek. Senin arkadaşının verdiği tavsiyeyi bana birçok doktor da söyledi ama; şöyle de bir gerçek var: kbb cilerin estetik kaygısı daha düşük oluyor, bu da dış görünüşte tatminsizlik yaratabiliyor hastada. Benim şahsi fikrim; burnun iç fonksiyonlarına da fazlasıyla önem veren (ya da verdiğine inandığınız) bir estetik cerrah seçmenizden yana olacaktır. Barış Bey bu konuda bence gerçekten çaba sarfediyor. Ben ona ameliyat olmuş biri olarak sana onu önerebilirim. Ancaaak; tabi onun yaptığı burunları beğendiysen.
arkadaşlar merhaba,
ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum açıkcası, ya daha kötü olursa diye kafamdan bir sürü kötü senaryo geçiyor.
çok kararsız kaldım..sizin resimlerinizi nasıl görebilirim fikir vermesi için , bana yardımcı olur musunuz.
zynpp kesinlikle haklı, en azından benim acımdan. ben estetik cerraha ameliyat oldum ve kemeri alıcam diye bütün kemigi alıyomus nerdeyse. simdi revizyon icin karar verdigim doktor kbbci. ve emin olun kemeri alıcam diye bi burun fazla oyulursa görüntünüzün hicbi estetik yanı olmuyo, 2 parcalı garip bi sekli oluyo burnunuzun. aynı zamanda bi o kadar kötü ebleh bi bakıs oturuyo yüzünüze. yani diyecegim estetik cerrahlarda cok fazla estetik kaygısı tasımayabilip, düzeltilmesi cok zor burunlara imza atabiliyolar. estetikcimi kbb cimi sorusunun gecerli bi yanıtı yok bence, iki alandada cok iyiler ve cok kötüler cıkabiliyo. bu ayrım üzerinden degilde doktor üzerinden karar vermeniz daha saglıklı olacaktır.
Çok kötü bir talihsizlik yaşamışsınız, umarım bu sefer sizin için en güzeli olur. İki alanda da çok kötüler çok iyiler çıkabiliyor, buna kesinlikle katılıyorum ancak; düşünün ki burnunuzu estetik cerrahi alanında eğitim almış biri bu hale getirdi; estetik adına bir eğitim almamış biri neler yapabilir dış görünüşünüzü negatif anlamda değiştirebilecek. İstisnai durumlar tabii ki olacak. Buna çok iyi estetik operasyonlar düzenleyebilen kbbciler de dahil. Yani pratiği çok kuvvetli, bu alanda çok fazla ameliyat yapan bir kbbcinin ben de başarılı olacağını düşünüyorum; ama bu şekilde çalışan kbbciler de çok fazla değil. İyi araştırmak gerek kbbci olunca. Ben de bu nedenle sayıca daha fazla olduğunu düşündüğüm estetik cerrah fakat burun iç fonksiyonlarına da önem veren bir doktoru araştırmayı, tercih etmeyi daha mantıklı buluyorum. Bana daha kolay geldi bu yöntem diyelim..
Eminim ki siz ince elediniz sık dokudunuz, doğru doktoru seçtiniz ve başarılı sonuçlar elde edeceksiniz, içiniz rahat olsun. Revizyon zor bir süreç nihayetinde. İyi şanslar.
Ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var;
hastanede kaldığınız gece nasıl geçiyor? refakatçiye ihtiyaç var mı gerçekten? ilk gece hastanede tek kalsam sorun yaşar mıyım?
Sonuçta hastane süper, bi ihtiyacım olursa hemşireler yardımcı olur diye düşünüyorum ?
İlk gece nasıl geçiyor?
Ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var;
hastanede kaldığınız gece nasıl geçiyor? refakatçiye ihtiyaç var mı gerçekten? ilk gece hastanede tek kalsam sorun yaşar mıyım?
Sonuçta hastane süper, bi ihtiyacım olursa hemşireler yardımcı olur diye düşünüyorum ?
İlk gece nasıl geçiyor?
Yalan olmasın, refakatçim hiçbir şey yapmadı birkaç kez su vermek dışında, hatta uyuduğu zamanlarda uyandırmadım ben kendim aldım suyumu da. Ne var ki refakatçiye gerek var mı dersen; evet bence var, standart durumlarda bir işe yaramıyorlar evet; ama ya anormal birşey olursa? Tamamen önlem amaçlı yani.
Genel olarak ameliyat gecesinden bahsetmemi istersen de gayet sorunsuz bir gece, biraz burunda kanama oluyor, hemşireler pamukları değiştiriyor o nedenle. Buz uygulaması yapıyorlar periyodik olarak. Birkaç saat sonra yürümeye başlıyorsun, yemek yiyorsun, tv izleyebilir yakınlarınla sohbet edebilir durumda oluyorsun. Mide bulantın ve kusman olabilir biraz daha hassas bir bünyen varsa. Kusmak da rahatlatıcı oluyor zaten problem olmaktan öte:)
Gözün korkmasın, diğer ameliyatlara benzemiyor burun ameliyatı, olabildiğince ağrısız sızısız sıkıntısız bir ameliyat. Birazcık dişini sıkman gerek o kadar.
ben İstanbul dışından tek geldim ve ameliyata girdim.Başkasına hiç ihtiyaç olmuyor.Kendi başına kalkıp yürüyorsun,hele ben hiç yatmadım.Ameliyat gecesi pek uyuyamadım sabaha doğru uyuyup kalmışım.Gece biraz baş ağrısı gibi bişey oldu.Hemşire aç karına ağrı kesici vermek istemedi,sabah kahvaltısını mecburen bekledim.Benim de aklıma iğle vurun demek gelmemiş.
Anlıyacağın gözünde büyütme çok basit ameliyat,hemşireler sürekli gelip ateşine ve tansiyonuna bakıyor,birkaç defada anestesi doktoru ziyaret ediyor ''bişey var mı'' diye.
Zaten hastanedeb çıkmak istemeyeceksin,çok konforlu...
açıkçası bende refakatçiye çok ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum, ameliyattan da kormuyorum zaten ama o anda fikrim değişir mi bilmiyorum :)
önlem için de bence pek gerekli değil, sonuçta en iyi hastanelerden birindesin ve hemşireler doktorlar var.. anormal bişey olursa onlar yardımcı olacaktır diye düşünüyorum ama o yüzden sizlere sormak istedim doktorlar ve hemşiler ilgili mi vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?