Ben fiyat konusundan bilgilendirme yapmıştım...2.nci revizyonlar 8bin tl
Ayrıca bikaç arkdaşımız görüyorumki burada barış beyin o kemerimsi dediğimiz tekniğini beğenmemiş..Ben bu konuya ufakta olsa kendimce bi açıklık getirmek istyorum..hatta ben ameliyat olduktan 6 ay sonra bu tekniğinden haberim oldu..onu da yine buradan bir arkdaşımız paylaşmıştı..Hatta barış beylede bu konuyu kontrole gittiğimde konuşmuştum..
Bana göre; benim fikrim şu ki ben bu tekniğine bayıldımmm ameliyattan sonra 15 dakika sırf bunları uygulamak için emek veriyor ve bu da burnumuzun daha doğal görünmesine sebep oluyor..ben kendimee çok yakıştırdımm..dümdüz bir burun zaten estetik oldğu açık bir şekilde belli olur..bana göre bu şekli daha hoşş tabiki beğenmeyenlerimizde olabilir..şişler indikçe daha belirginleşecek ve daha güzel olacak...bu çıkıntılar resimlere baktı iseniz eğer doğal burunlarda mevcut..
İnanın ben bundan hiç rahatsız olmadımmm aksinee çok seviyorummm :)
Canım, bende kemerimsi görüntü yok, hafif bir kemer var, bunu doktorda gördü.. Eğer dediğin teknikden olsaydı söylerdi zaten. Bu sebeplede masaj önerdi, ben de gerçekten masajla gidip gitmeyeceğini merak ettiğim için varsa böyle bir şey yaşayanlardan sordum. onun dışında burnumu görenler çok beğeniyorlar çok doğal olduğunu söylüyorlar hatta o kemerin doğallık kattığını söyleyenlerde var, ben de menunum açıkçası o kemerimsi görüntü de beni şu an için çok üzmüyor eski burnumla kıyaslayınca. ama insan güzel oldukça daha da güzelini istiyor. Birazda nefes alma ile ilgili sıkıntım var, ablamda daha önce ameliyat olduğu için bunun burun içindeki yaralardan kaynaklanabileceğini söyledi. Şu an yolun çok başındayım 1 ay oldu ama 3 ay geçtiğinde hala bu sıkıntılarım devam ederse ki özellikle nefes alma (nihayetinde sağlık görüntüden daha önemli) veya çok memnun hayatıma devam edersem.. Ben de yorumlarımı paylaşacağım, herkes dile getirmeli zaten..Ama şu an için senin yorumların çok önemli çünkü senin burnun oturdu benim daha zamanım var..
Ayrıca senin 2 aylık resmini de gördüm hiç bir açıdan kemerimsi bir görüntü yok, çok güzel olmuşsun:)