Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar selam. Sizlere karsı çok mahcubum. En son alcili fotograflarimla basbasa bıraktım sizi ve bir daha girmek kısmet olmadı Cook uzun bir ara sonunda ilk mesajimin kacakgirl' un mesajının pesinden gelmesi de ayrı supriz oldu bana :) oralet' i de çok merak ediyorum, sancılı karar aşamamda çok emegi geçmişti onun da bana, tekrar teşekkür ediyorum.
Herkese tekrar merhaba, bundan sonra burdayim, ben de yeni ameliyat olacak arkadaslara destek İcin yerimi aldım, burdayim :)

sana şiddetle katiliyorum arkadasım. Ben de çok pişman oldum keske azıcık daha kalkık yaptirsaydim diye ama Baris Bey bana demişti: önce kalkık olmasın diyorlar sonra ikinci ameliyata kaldırmaya geliyorlar diye , dinlemedim :)
nasılsın bu arada arkadasım? Burnun çok güzel olmuş

Son düzenleme:

tsk ederım tatlım ıyım sen nasılsın burnun nasıl memnunmusun:) barıs beye amelıyat olan arkadaslar kalkıktan korkmaısnlarn ne kadar kalkık olsada barıs bey dogallıgını kaybetmez ben bıle ıkıncıyı oldugum halde zamanla burun ınıyor hep daha fazlasını ıstıyoruz bıraz dahamı kalkık olsaydı bıraz dahamı kucuk demeye bbaslıyoruz :))ama genel olarak ben cok memnun tabı detaylı ıncelesem kusurlar var .)

Sagol canım ben de iyiyim. Burnumdan genel anlamda memnunum ama benim en önemli sorunum olan burun kemiğimin onden kalın olma sorunu az da olsa var hala ama sanırım bu benim burun kemiğimin yapisi ile ilgili. Bir de çok tıkanıyor burnum, eskiden böyle bir sorunum yoktu ama ben kontrole hiç gidemedigim İcin soramadim Baris Bey'e. En kısa zamanda gitmeyi planlıyorum... Bilgisayardan girmediğim İcin fotograf ekleyemiyorum ama bir ara yeni fotograflarından eklerim.

Son düzenleme:
arkadaslar ben burnumun kavisli ve kalkik olmasini istiyorum yine doga gorunsun ama kavisi olsun kalkik ta olsun yani. bu yasima kadar kemerli ve ucu dusuk bir burunla yasadim. burnumu yaptiracaksam eger biraz kalkik olsun yani degsin tabi yine yuzume yakisacak sekilde. yalniz benim burun sirtindan yanlara dogru kemiklerim kalinlasiyo bilmiyorum nasil tarif edebilirim ama acaba Baris bey yanlardan da daraltma yapiyomu boyle bir operasyon geciren varmi acaba?

4 nisanda ameliyat oluyorum. benimle yakin tarihlerde amelyat olacaklar varmi ? cok korkuyorum

bende sweetdreame 100000000 % katiliyorum....yazmak istediklerimi ama yazamadigimi (cünkü türkcem okadar iyi degil) yazmisin ellerine saglik :)

bence hiç korkma bu sürecini rahat atlat bende çok tedirgindim ama şuan şişlikler dışında bir problemim kalmadı. alçı sonrası resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım :)

bence hiç korkma bu sürecini rahat atlat bende çok tedirgindim ama şuan şişlikler dışında bir problemim kalmadı. alçı sonrası resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım :)

Öyle yapmaya çalışıyorum.. Doktor burun temizliği ile ilgili çok bilgi vermedi sadece okyanus suyu ile temizle dedi. ama bazı arkadaşlar kabukları vs çubukla hatta cımbızla temizliyorlarmış. yanlış bir şey yapmak istemiyorum sizler nasıl temizliyorsunuz sadece okyanus suyu ile temizlemek yeterli mi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Bence sadece okyanus suyuyla temizle ben 2 kutu bitirmiştim.burnumu çok kurcalıyordum sürekli cımbızdı peçeteyi kıvırıp sokuyordum burnumakii bnce bu çok yanlışş :) bi kaç tane ip(böle şeffaf plastik) gelmişliği vardır elime.burnunun içi çok kuruysa sölersin barış beye pomad verir bana vermişti ama ben kullanmadım..geçmiş olsun tekrarr. :)))

bende sweetdreame 100000000 % katiliyorum....yazmak istediklerimi ama yazamadigimi (cünkü türkcem okadar iyi degil) yazmisin ellerine saglik :)

Teşekkür ederim dinita ben olanları söyledim sadece

Buarada bende Barış Bey'e kontrole gittim hani meyilli falan diyordum hatırlıyorsanız. Barış bey kemiklerime baktı bir yamukluk yok dedi. Sadece kalan derini kenarlara yedirdiğim için şuanda öyle duruyor ve bir tarafın daha şiş dedi. Masaj verdi hergün düzenli olarak yapmamı istedi ki normalde masaj vermiyorum dedi. Bende masaj yaparken korkuyorum şuanda. Masaj yaparken ters birşey yapıyormuyum acaba diye düşünüyorum. Buarada birkaç hoş karşılaşma oldu beni uzun zamandır görmeyen arkadaşımla karşılaştım ve ameliyat olduğumu anlamadı ozamanki mutluluğumu anlatamam . gerçekten çok sevindim. ayrıca çoğu insan simamın değişmediğini söylüyor ve eski halimi hatırlamıyorlar bile birde eski resim yeni resim karşılaştırması yaptık. Eski resimlerime bakıyorum amann tanrım sağlam burun varmış bende neyse sonuç olarak Barış bey ile ilgili soru sormak isteyen fikir danışmak isteyenler olursa yardımcı olurum arkadaşlar her zaman Bana burda yardımı dokunan çok kişi oldu sağolsunlar sayelerinde Barış Bey'le tanıştım

barıs bey asla kucuk bı burun yapmaz suan sana havada gelıodur ılk gunler o yuzdn ole gozukuodrr

aslinda ben kucuk bir burun istiyorum. ameliya gunumude aldim. Nie yapmiyo kucuk burun ozellikleistesem yamazmiki tabi cok ta kucuk istemiyorum yuzue yakisacak sekilde istiyorum

sweetdreamindream seni arkadas olarak ekledim. Beni eklersen sevinirim. Burun resimlerin varsa bakmak isterim. 4 nisan ameliyat gunum

barıs bey asla kucuk bı burun yapmaz suan sana havada gelıodur ılk gunler o yuzdn ole gozukuodrr

Evet şimdi daha iyi anlıyorum küçük değil, tşk:) Yalnız şimdi de şöyle bir sıkıntım var, üst dudağımı çok hareket ettiremiyorum, uyuşukluk var. konuşurken gülerken bir garip şekle bürünüyor. normalde güldüğümde üst dişlerim gözükürdü şimdi garip bir şekil alıyor. sizde de olmuşmuydu ne kadar zamanda geçer acaba?

cok gecmıs olsun merak etme tatlım o uyuuskluk zamanla gecer benımkı mesala cok uzun surmustu 3 ay kadar:)) ama korkma senınkı okadar surmez ben bıraz kendımı fazla kasmıstım uzun sure ust dıslerımı gormedımm ıstedıgım gıbı gulemedım:)ama revızyon oldugumda 4 cu gunden ıtıbaren kahkaha atmaaya baslamıstım cok bır uyusuluk olmadı..

evet oluyor hatta ruj suremıosun ılk zamanlar ememıosun dudagı :) zamanla gecıoo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…