sweetdreamindream seni arkadas olarak ekledim. Beni eklersen sevinirim. Burun resimlerin varsa bakmak isterim. 4 nisan ameliyat gunum
Evet şimdi daha iyi anlıyorum küçük değil, tşk:) Yalnız şimdi de şöyle bir sıkıntım var, üst dudağımı çok hareket ettiremiyorum, uyuşukluk var. konuşurken gülerken bir garip şekle bürünüyor. normalde güldüğümde üst dişlerim gözükürdü şimdi garip bir şekil alıyor. sizde de olmuşmuydu ne kadar zamanda geçer acaba?
aynı şey bendede oldu ilk zamanlar "allamm ben artık gülemicekmiyim acaba" derken geçti şimdi 36 dişimi göstere göstere gülüyorum :) burundada uyuşukluk hissediyor olabilirsin ki bende hissediyordum oda yavaş yavaş geçmeye başladı öndeki kalınlık içinde masaj yapıyorum inşallah oda geçecek. Zamanla heralde :) buarada ben 1 sene güneş gözlüğü takmamayı düşünüyorum yani artık seneye yazın takarım düzelene kadar gözlüğe hayır:)
emre ilhan mi yoksa baris cakir mi daha iyi, genis yapili etli bir burnum var.
Öncelikle herkese merhaba..nihayet en sonunda foruma üye olabildim uzun süredir bi türlü beceremedim üye olmayı :))bende sevgili dr.barış çakır'a burun ameliyatı olanlardan birsiiym.. mayıs 25te olmuştum...olmadan evvel çok araştırmıştımm..sürekli burayıda takip ediyordumm tüm yazılanları okuyorumm :))çok faydasını gördüm...ve tek kelimeee çok memnunumm çok güzel oldu...Sevgili doktorum barış bey'i şiddetle tavsiye ediyorum herkese..ben gözü kapalı gittim diyebilirim hiç terededütsüz...:))1 yılı aşkın barış beyi heryerden araştırdım ve takip ettimmfazla bir sorum olmadı buyüzden :))
cumartesi barış çakıra randvü aldım hadi hayırlısııı :)
Burun estetigi icin 8.000 TL gibi bir ucret verdi gorusmemizde. Biraz pahali geldi bana, daha once olanlar ne kadar verdi bilgi paylasabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?