Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkadaslar beni ekleyen herkese cok tesekkrler burunlariniz harika. Ben nisan ayinda kesin yaptiriyorum henuz randevu almadim once ucak biletimi alicam sonra randevumu insallah. Ben gogus te dusunuyodum ama Baris bey ikisini ir arada yapmam burun yeterince zor buruna ozenmem lazim dedi ama 5 gun sonra gel goguslerinizi de yapariz dedi. 5 aradan sonra tekrar narkoz yemek ne kadar dogru acaba bunyem kaldirirmi ki?

sweetdreamindream merhaba canım, çok geçmiş olsun öncelikle, kontrole gidecektin, gittin mi? ne dedi Barış Bey sorunun için?

Sana kesinlikle katılıyorum. Bu konu benim de çok canımı sıkıyor. Ayrıca 1700 TL hastane masrafı aşırı pahalı değil mi?
Sen de revizyon düşünüyor musun peki? Konuştun mu Barış Beyle?

canım bana 310 cc damla protez natrelle marka yüksek profil protez kullandı Barış bey sonuçtan gerçekten çook memnunum. Arkadaşlık isteği gönderdim sana fotoğraflara bakabilirsin..5 gün sonra demesi çok mantıklı barış beyin herhangi bir yan etkisi olmaz canım..şahsen göğüs ameliyatına saat 8 de girdiğimde 11.30 gibi tamamen kendimdeydim narkoz sıkıntı olmuyor
Burcu sana hangi buyuklukte protez kondu. masallah cok guzel gorunuyolar :)

Beni de ekle..bende yaptirdim, 8 ay oluyor.
Baris Bey süper....

Son düzenleme:
Sana kesinlikle katılıyorum. Bu konu benim de çok canımı sıkıyor. Ayrıca 1700 TL hastane masrafı aşırı pahalı değil mi?
Sen de revizyon düşünüyor musun peki? Konuştun mu Barış Beyle?

ben 1. yıl muayenemde nefes sorunu çektiğimi söylemiştim , o da baktı ve hemen halledebileceğini söyledi
ama hastane ücreti var dedi
ben o burun sırtındaki hafif yükseklikten de rahatsızım ama onu ben bilerek yapıyorum asla değiştirmem , tekrar burun derini kaldırmam, burnunu tekrar o iyileşme sürecine sokmam dedi
ben sol taraftan çok az nefes alabiliyorum, yani şöyle sol tarafta sürekli tıkanmışlık hissi var
şekil olarak ok tamam
ama nefes olarak iyi değil
1700 lira ödemek istemediğimden ameliyat olmuyorum

Ekledim seni, bence Baris Cakir cok iyi....

Selam, ben de Barış Bey'e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, beni de eklermisin lütfen... Gerçi burda okuduğum bazı olumsuz yorumlardan sonra kafam da karışmadı değil ama, bakalım...

merhaba yeni üye oldum fotoğraflarınız var mı

kabul ettim tatlım arkadaşlık isteğini aklına takılan birşey olursa her zaman yardımcı olabilirim şimdiden bol şanslar

Teşekkürler canım, ameliyat sonrası görmek nasip oldu resimlerini gayet güzelmiş:) Ameliyat sürecini atlattım umarım şekli de düzgün olmuştur. Şu an alçım çıkmadı ama kısa ve düz duruyor. Yüzüm uzun olduğu için kısa ve tombul bir burun istemediğimi söylemiştim malum çok sırıtır uzun bir yüzde.Kendisi tasarımda önce kısa ve hafif kalkık yapmıştı ama ben istediklerimi söyleyince "çok kısa olmayan yüzüme uygun doğal" ona göre tasarım yapmıştı, umarım kendi istediği gibi yapmamıştır. Şimdi profilden bakıyorum bakıyorum kısa geliyor, çok korkuyorum istemediğim gibi bir burun çıkmasından.. Korkuyorum çünkü şiş olsa derim ki ödem sonradan iner ama kısa kalan bir burun için yapılacak bir şey yok.. ameliyat sonrası bu şekilde bir sonuçla karşılaşan oldumu acaba? offf çok korkuyorum küçücük bir burunla karşılaşmaktan ....

kızlarr barış çakır burun deliklerini küçültüp şekillendirme yapıyor mu

benim burun deliklerim küçültüldü.Burun kanatlarının altından kesip küçültüyor.Minicik dikişlerin oluyor 10.günde dikişler alınıyor.
benim bi deliğim biraz büyük kalmış,belli oluyor.Şubat sonu 1 yıl doluyor,gittiğimde onu söyleyeceğim,küçük bi müdahale isteyeceğim.
bakalım ikna olur mu? çok taktım,karşıdan bakıldığında belli oluyor.

ruhşen merhaba, evet biliyorum daha çok yeni 1 ay oldu henüz yandan süper görünüyor ama öndende zamanamı ihtiyacı var bilemiyorum. mesela hala burun ucuma dokunduğumda acıyor. hani içinin hala yara olduğunu hissedebiliyorum. yavaş yavaş inmeye başladığınıda gözlemliyorum ama bakalım barış beyle görüşeyim herşey çözüme ulaşacak

Selam, ben de Barış Bey'e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, beni de eklermisin lütfen... Gerçi burda okuduğum bazı olumsuz yorumlardan sonra kafam da karışmadı değil ama, bakalım...

şimdiii ben bu yoruma şöyle bir açıklık getirmek istiyorum arkadaşlar. Ben çok uzun zaman doktor araştırması yaptım ve daha öncede çok defa burada yazmışımdır gitmediğim doktor gerçekten kalmadı. (bu sitede adı sanı geçen çoğu estetik KBB doktoruna gittim)Barış beyi tercih etmemdeki en önemli etmenlerden biri tabiiki işini çok iyi yapması ve kesinlikle çok içten , samimi , çok mütevazi bir doktor olmasıydı.bir çok ünlü doktorda karşılaştığımız megalomanlık ve vurdumduymazlık kesinlikle görmedim. Sevin hanım olsun Barış bey olsun çok ilgililer ve ben açıkçası Barış Bey'e hayran kaldım. Ameliyatım çok güzel bir hastanede oldu. Ameliyat öncesinde ve sonrasında ne bir ağrı ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbirini yaşamadım çok şükür. Ki bir çok doktor ameliyat sonrasında buz kompresi uygularken Barış beyin uygulamamış olması beni çok şaşırttı ve sadece dik yatmam gerektiğini söyledi.ve inanın deli gibi şişeceğimi gözlerimin morarıp kapanacağını düşünürken hiçbiri olmadı çok hafif bir şişlik ve morlukla atlattım. Barış bey bana ameliyat öncesinde ve sonrasında neler olacağınıda anlattıki bu bence çok önemli birşey ve kesinlikle rahatlatıcı bir durum. Bandajlarım çıktıktan hemen sonra burnumu görünce tabiiki şaşırdım ama çıkardığı anda okadar burnumun şiştiğini hissettimki anlatamam. geçecek dedim ama tabiiki benimde endişelerim oluştu herkes gibi. Şunu belirteyim profilden çok güzel bir burnum var anlatamam. Yüzüme inanılmaz yakışıyor. Ön taraftanda burnum sanırım hala şiş olduğu için böyle duruyor (ben böyle olduğuna inanmak istiyorum) genelliklede bana gelen yorumlar hala şiş olduğu ve sabretmem gerektiği. Barış beyle görüştükten sonra eminim daha çok rahatlayacağım. Görüştükten sonrada mutlaka burada yazacağım bir problem varsa (ki umarım yoktur:26:) ne gibi bir durum var oturup konuşacağız. Ben Barış Bey'i tereddütsüz tavsiye ediyorum. Bu konuda bence burada okuduğunuz doktorlardan çok daha iyi ve kaliteli , işini bilen ve bir okadarda mütevazi bir doktor. Kesinlikle hakkını yemem yedirtmem

eftelya kafan karışmasın terddütte kalma barış bey gerçekten iyi hastasıyla ilgili bi doktor..görüştün mü bilmiyorum ama görüşmeye gittiğinde sende anlayacaksın.ben ilk görüşmede kararımı verip amaliyat günü almıştım mesela.

oluumsuz yorumlar illaki olucaktır.benmde ufak tefek sıkıntılarım var ama hala barış beyle görüşmeye gidemedim ben herşeye rağmen barış beye ameliyat olduğumaa hiç ppişman değilim yine olsa yine barış beye ameliyat olurum :)

bi kaç fotoğraf yükledim albüme şu sevmediğim profilimin fotosunu fln

selamm kızlar nasılsınız umarım herkes yenı burnuyla cok mutludur ben cok mutluyum sahsen eskı burnumu hatırlamıyorum bıle ve yenı olucak arkadaslar ıse ınsallah cok mutlu olurlar bısey sormak ıstıyorum suan barıs beyın amelıyat fıyatı net olarak kaç para? bu arada yenı amelıyat olucak arkadaslar cok dogallıktan kaçının bıraz kalkık kucuk kavıslı burunlar ısteyın.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…