• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ben de geçtiğimiz hafta ameliyat oldum, 6500lira ödedim. Acaba sizin ameliyatınız daha komplike işlemler gerektiriyor olabilir mi? Ya da gerçekten zam geldi bilemiyorum.
Bu arada ameliyat öncesi forumu uzun süre takip ettim, buradan çok rahat bir ameliyat geçirdiğimi belirtmek isterim merak eden arkadaşlara. (Her ne kadar şeklini şu an görmemiş olsam da)

yuh be okadar çok fiyat mı olurmuş bi buruna bence 2-3 milyar arası normal hatta ben devlet hastanesinde 1milyara oldum

bi süredir sessiz sedasız izliyorm bu forumu,sonunda üye olmaya karar verdm:) ben de burun estetiği olmak isteyen, kararsız kalan,ve ücretleri de pahalı bulangillerdenim.ama bu ameliyatı da bi kere olsn en iyisi olsn şeklinde düşünüyorm.barış çakır aklıma en çok yatan isim oldu.acaba kredi falan mı çeksem.aranızda bu şekilde ödeme yapan oldumu hiç.şuana kadar hiç kredi çekmedm,kısa sürede bu parayı biriktirmem de imkansz gibi.6500 lerden bahsediliyodu en son 8000 e mi çıktı ya:S
25 msj yazmadan da foto görünmüyomş pıff:S

evet aranızda kredi çeken var :) bende bu şekilde yaptım ödememii..2 ay sonra yani 25 mayısta tam 1 yılım dolacak..ve kredi ödememde mayısta bitiyor çok şükür..Ve ben çokkk memnunummmm burnumuuu çokkkkk seviyorummmmmmmmmm...hayatımın en akıllıca kararlarından birisi bu oldu zaten :)
Darısı isteyenlere olsun...ama fiyat 8bin olması mümkün değill..bi arayıp sorun bence

bir alman kizi baris cakira revizyon oldu 3400€ ödedigini söylüyor yani yaklasik 8000 tl
6500 de ilk amilliyatlar tahminim

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Benim de 45 dereceden kemerli söyledim doktor beye kıkırdak koydum ondan diyor ama ben kemerli bir görünüm istemiyorum o yüzden ameliyat oldum zaten umarım geçer

Merhaba,
forumu takip ederken senin burnunda kemerli bir görüntü ile ilgili yazılarını görmüştüm . bende hafif kemer var, sadece 45 dereceden değil, yandan da belirgin..Barış bey bunun orada toplanmış deri kıkırdak olduğunu düşündüğünü söyledi ve masaj verdi ama o kadar sertki emin olamıyorum.. Ben de merak ettim sen de böyle bir durum vardı masajla geçti mi acaba?

bir alman kizi baris cakira revizyon oldu 3400€ ödedigini söylüyor yani yaklasik 8000 tl
6500 de ilk amilliyatlar tahminim

Evet aynen öyle bende bizzat asistanı ile görüştüm...2nci revizyon 8bin TL, normal ise 6 500tl imiş Bilginize sunulur..

evet aranızda kredi çeken var :) bende bu şekilde yaptım ödememii..2 ay sonra yani 25 mayısta tam 1 yılım dolacak..ve kredi ödememde mayısta bitiyor çok şükür..Ve ben çokkk memnunummmm burnumuuu çokkkkk seviyorummmmmmmmmm...hayatımın en akıllıca kararlarından birisi bu oldu zaten :)
Darısı isteyenlere olsun...ama fiyat 8bin olması mümkün değill..bi arayıp sorun bence

çok teşekkür ederim:)) ben de bu yaz inşallah bi cesaret edip yaptıracam.umarım ben de sizler gibi memnun kalırım.saçımı kestirince bile memnun kalamıyorm,ama Barış bey içime sindi sanırım:)

Merhaba,
forumu takip ederken senin burnunda kemerli bir görüntü ile ilgili yazılarını görmüştüm . bende hafif kemer var, sadece 45 dereceden değil, yandan da belirgin..Barış bey bunun orada toplanmış deri kıkırdak olduğunu düşündüğünü söyledi ve masaj verdi ama o kadar sertki emin olamıyorum.. Ben de merak ettim sen de böyle bir durum vardı masajla geçti mi acaba?

Bana masaj vermedi. Normal dedi hatta bazı güzel ünlülerin burunlarından örnek gösterip hhepsinin 45. de kemerli görüntü var dedi. Beni tatmin etmedi ama yapacak bişey yok. Yani hiç memnun değilim. ancak bir daha ameliyat olacak ne zamanım var ne de param var. geçen yaz ameliyat için tatile bile gitmedim. Ben burnumun uzunluğundan rahatsızdım hala uzun boyunda bi değişme yok kemerini almış onu da tam alamamış. bana ameliyat öncesi 45 dereceden kemerli görünecek deseydi ameliyat olmazdım küçük burun isteyenler varsa barış beye olmasın derim çünkü kesinlikle küçük yapmıyor kavis istemiştim dümdüz erkeksi kaba bir burun yapmış burun ucumdaki az olan kalkıklık şimdi hiç yok daha da aşağı inecek diye korkuyorum hatta bazı ışıklarda önden yamukmuş gibi geliyor baya dertliyim yani bu konuda

Ben de burnumu görme şansı buldum. Burnum bana kalın ve büyük geldi. Bunların ödem olduğunu var sayıyorum, ama burun ucumu da uzun buldum. Sizlerden de bu şekilde şikayetleri olan var mıydı? Nasıl gelişme gösterdi? Aslına bakarsanız kendimi en kötüye hazırlamıştım, hayal kırıklığım minimalde oldu o nedenle ancak yine de düşünüyorum orada gördüğüm yapılmış burunların hiçbiri böyle değildi. E o zaman benimki nasıl böyle oldu diye düşünmeden de edemiyorum. Albümde ne 10 günlük burunlar var bakmaya doyamamıştım halbuki..

Ben de burnumu görme şansı buldum. Burnum bana kalın ve büyük geldi. Bunların ödem olduğunu var sayıyorum, ama burun ucumu da uzun buldum. Sizlerden de bu şekilde şikayetleri olan var mıydı? Nasıl gelişme gösterdi? Aslına bakarsanız kendimi en kötüye hazırlamıştım, hayal kırıklığım minimalde oldu o nedenle ancak yine de düşünüyorum orada gördüğüm yapılmış burunların hiçbiri böyle değildi. E o zaman benimki nasıl böyle oldu diye düşünmeden de edemiyorum. Albümde ne 10 günlük burunlar var bakmaya doyamamıştım halbuki..

Hanımlar bu mesajım çok negatif olmuş. Tam olarak negatif değilim, pozitife yakınım, ama ufak pürüzler var hani onlar hakkında bilgi almak istiyorum. %90 ı gayet güzel geliyor gözüme. Ayrıca o kemik kısmı bende de var, kambur tam alınmamış gibi, ama benim hoşuma gitti zaten ben çok önemsememiştim orayı. Önemli olan o kısmın bütünlük sağlamasıydı yüzümle. O da oldu gibi.

Ben fiyat konusundan bilgilendirme yapmıştım...2.nci revizyonlar 8bin tl

Ayrıca bikaç arkdaşımız görüyorumki burada barış beyin o kemerimsi dediğimiz tekniğini beğenmemiş..Ben bu konuya ufakta olsa kendimce bi açıklık getirmek istyorum..hatta ben ameliyat olduktan 6 ay sonra bu tekniğinden haberim oldu..onu da yine buradan bir arkdaşımız paylaşmıştı..Hatta barış beylede bu konuyu kontrole gittiğimde konuşmuştum..
Bana göre; benim fikrim şu ki ben bu tekniğine bayıldımmm ameliyattan sonra 15 dakika sırf bunları uygulamak için emek veriyor ve bu da burnumuzun daha doğal görünmesine sebep oluyor..ben kendimee çok yakıştırdımm..dümdüz bir burun zaten estetik oldğu açık bir şekilde belli olur..bana göre bu şekli daha hoşş tabiki beğenmeyenlerimizde olabilir..şişler indikçe daha belirginleşecek ve daha güzel olacak...bu çıkıntılar resimlere baktı iseniz eğer doğal burunlarda mevcut..
İnanın ben bundan hiç rahatsız olmadımmm aksinee çok seviyorummm :)

Pardon tatlım senin fiyat bilgilendirmeni okumamışım ben ;)

Bakalım meme büyütme oldum ve çok memnun kaldım barış bey den...benim düzgün bir burnum var aslında barış bey burnun gayet güzel dedi ama çok hafif bir eğrilik var ben farkediyorum bunu ve rahatsız ediyor dışardan kimse anlamıyor bunu..Sadece onu düzelttirmek istiyorm Barış bey de tamam o zaman yapalım dedi :)
Ben fiyat konusundan bilgilendirme yapmıştım...2.nci revizyonlar 8bin tl

Ayrıca bikaç arkdaşımız görüyorumki burada barış beyin o kemerimsi dediğimiz tekniğini beğenmemiş..Ben bu konuya ufakta olsa kendimce bi açıklık getirmek istyorum..hatta ben ameliyat olduktan 6 ay sonra bu tekniğinden haberim oldu..onu da yine buradan bir arkdaşımız paylaşmıştı..Hatta barış beylede bu konuyu kontrole gittiğimde konuşmuştum..
Bana göre; benim fikrim şu ki ben bu tekniğine bayıldımmm ameliyattan sonra 15 dakika sırf bunları uygulamak için emek veriyor ve bu da burnumuzun daha doğal görünmesine sebep oluyor..ben kendimee çok yakıştırdımm..dümdüz bir burun zaten estetik oldğu açık bir şekilde belli olur..bana göre bu şekli daha hoşş tabiki beğenmeyenlerimizde olabilir..şişler indikçe daha belirginleşecek ve daha güzel olacak...bu çıkıntılar resimlere baktı iseniz eğer doğal burunlarda mevcut..
İnanın ben bundan hiç rahatsız olmadımmm aksinee çok seviyorummm :)

Back