şimdiii ben bu yoruma şöyle bir açıklık getirmek istiyorum arkadaşlar. Ben çok uzun zaman doktor araştırması yaptım ve daha öncede çok defa burada yazmışımdır gitmediğim doktor gerçekten kalmadı. (bu sitede adı sanı geçen çoğu
estetik KBB doktoruna gittim)Barış beyi tercih etmemdeki en önemli etmenlerden biri tabiiki işini çok iyi yapması ve kesinlikle çok içten , samimi , çok mütevazi bir doktor olmasıydı.bir çok ünlü doktorda karşılaştığımız megalomanlık ve vurdumduymazlık kesinlikle görmedim. Sevin hanım olsun Barış bey olsun çok ilgililer ve ben açıkçası Barış Bey'e hayran kaldım. Ameliyatım çok güzel bir hastanede oldu. Ameliyat öncesinde ve sonrasında ne bir ağrı ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbirini yaşamadım çok şükür. Ki bir çok doktor ameliyat sonrasında buz kompresi uygularken Barış beyin uygulamamış olması beni çok şaşırttı ve sadece dik yatmam gerektiğini söyledi.ve inanın deli gibi şişeceğimi gözlerimin morarıp kapanacağını düşünürken hiçbiri olmadı çok hafif bir şişlik ve morlukla atlattım. Barış bey bana ameliyat öncesinde ve sonrasında neler olacağınıda anlattıki bu bence çok önemli birşey ve kesinlikle rahatlatıcı bir durum. Bandajlarım çıktıktan hemen sonra burnumu görünce tabiiki şaşırdım ama çıkardığı anda okadar burnumun şiştiğini hissettimki anlatamam. geçecek dedim ama tabiiki benimde endişelerim oluştu herkes gibi. Şunu belirteyim profilden çok güzel bir burnum var anlatamam. Yüzüme inanılmaz yakışıyor. Ön taraftanda burnum sanırım hala şiş olduğu için böyle duruyor (ben böyle olduğuna inanmak istiyorum) genelliklede bana gelen yorumlar hala şiş olduğu ve sabretmem gerektiği. Barış beyle görüştükten sonra eminim daha çok rahatlayacağım. Görüştükten sonrada mutlaka burada yazacağım bir problem varsa (ki umarım yoktur:26:) ne gibi bir durum var oturup konuşacağız. Ben Barış Bey'i tereddütsüz tavsiye ediyorum. Bu konuda bence burada okuduğunuz doktorlardan çok daha iyi ve kaliteli , işini bilen ve bir okadarda mütevazi bir doktor. Kesinlikle hakkını yemem yedirtmem