fotoğrafımı başka bir doktora mail atmıştım. tasarım yapıp göndermiş. albüme ekledim. yorumlarınızı bekliyorum.
PAPRİCA
ben çok kararsız kaldım...yarım saat kadar sürdü benim görüşmem.Zaten barış bey ameliyattan çıkıp geldi çok yorgundu.Bende 12 saatlik yoldan gelmiştim çok yorgundum.Ne bileyim tam istediğim gibi bi görüşme olmadı,tatmin değilim.
1. tasarım tamam iyi ama burun ucu kısa seviyorum ben.Bu ise bana uzun gibi geliyor.Kısa burun ucu olursa tabanı geniş olurmuş burunun, barış bey sıcak bakmadı.Ayrıca ben kaş arasından burun ucuna kadar olan uzunluğun çok olmasını istemiyorum.Sence tasarımda burun uzun mu ?
offf kafam iyice karıştı.
Paprica aynı doktordan bende mail yoluyla tasarım istemiştim.Albüme ekledim bi baksana....
aynı tasarımı yapmış ikimize...çok benziyor.
iyiki varsın. desteğin için ne kadar minnettarım bilemessin
sen olmasan havalı burun yerine çok düz bişey yaptırırdım. sonrada havalı burunla iç çeke çeke bakardım
benimde görüşmem yarım saat kadar sürdü. birsürü şey söylemiştim ama hepsi bölük pörçüktü. bende sanki tam olarak derdimi anlatamadım gibi gelmişti. saat 6 daki randevuya ancak 7 de girebilmiştim. ogün barış bey çok yorgun ve acelesi var gibiydi. yani seni çok iyi anlayabiliyorum. senin için bu kadar önemli bir olay ( bir de 12 saat yol gelmişsin onun için) sanki yeterince önemsenmemiş gibi oluyor.
ama barış beyi de anlıyorm tabi. zaten ilk görüşmeler pek sağlıklı olmuyor. forumdakiler de genelde ilk görüşmeden sonraki tasarıma değil 2. görüşmeden sonra yapılan tasarıma karar kılmışlar. ama senin sürekli gidip gelmen zor olduğu için problem olabilir.
ben baktım yakup beyin tasarımına. o seni sadece yandan gördüğü için pek sağlıklı olmayacaktır bence. barış bey burun tabanının genişliğini görmüş ama yakup bey bunu fotoğraftan anlayamamıştır.bu nedenle kısa bir tasarım yapmıştır.
sana tavsiyem şuan az çok burun özelliklerini öğrendin. ona göre araştırma yap internette. burdakilere sor. senle aynı sorunu yaşayan birileri mutlaka olacaktır. ve beğendiğin kişilerin değişik açılardan çekilmiş fotoğraflarını karşılaştır.elbette hayal ettiğimiz burun olsun istiyoruz ama eğer bu mümkün değilse en uygunu hangisi olur diye bakmalıyız. mesela ben pzt gidip konuşucam olmaz derse tasarımlarımı size gösterip arasından en uygununu seçicem ve charlize theron sevdamdan vazgeçicem. benim şuanda bu kadar kasmamın tek sebebi eğer bi hayal kırıklığı olacaksa ameliyattan sonra değil ameliyattan önce olsun. derdimi çok iyi anlattığıma eminsem ve yine de istediğim gibi olmuyorsa en azından elimden geleni yaptım derim
ama tekrar söyleyeyim. eğer illa kısa bir burun istersen ve senin burnun uygun değilse ancak açık teknikle yapabilen bir doktor bulursan burun tabanını keser biçer kısaltır ve sonunda istediğin gibi olur. sonucunda daha mutlu olacaksan başka biriyle görüş. ama yok ben illa barış beye ameliyat olucam dersen ya çok ısrar edip ona da açık teknik yaptır yada tasarımlardan gözüne en hoş geleni seç....
barış beyle 2. görüşmeye gelmeden önce herşeyi yeterince araştırdığına ve iyice düşündüğüne emin olursan o görüşmede kesin sonuca varırsın. sonra ameliyat günü geldiğinde ufak tefek değişiklikleri söylersin ve 1 görüşmeyle bu işi halletmiş olursun. acele etme sakın. ben 1 aydır tasarımım üstünde düşünüyorum. heycana kapılıp ilk haftadan görüşmeye gitseydim şuana kadar en az 5 kere görüşmeye gitmiş ve barış beyi bıktırmış olacaktım. kafamdakileri iyice toparladığımdan emin olduğumda görüşmeye karar verdim
sıkma canını. bu süreç biraz böyle sancılı işliyo sanırım. benim düşünmekten mideme kramplar giriyordu. ama kesin kararını verdikten sonra sadece heyecanlı bir bekleyiş oluyor
ben tasarim fotosunu ekleyemiyoum 2,5 mb nasil ekliyosunuz kizlar?? winzipleyip oyle mi ekleyecegiz?? bu arada dudak fotolarini ekledim. sonuyo mu ne
Bana asistanı ameliyattan önce 2 kez görüşme olduğunu söyledi.
1. görüşme : ilk gittiğin görüşme (''1 veya 1 buçuk saat sürer'' dedi telefonda,o gün klinikte de ''yarım saat sürer '' dedi)
2. görüşme :hastanede ameliyata girmeden önceki gözden geçirme , valla telefonda aynen böyle dedi.
O yüzden ilk görüşme çok önemli diye gittim, hiç bişey anlamadan çıktım.Bi de asistanı ''ameliyat gününü 20 gün önceden bildirirsin'' dedi. Senden anladığım kadarıyla ;hasta ameliyata kesin karar verip ameliyat günü alırsa 2. görüşmede çok zaman ayırıp ciddi olarak eğiliyor bu işe o zaman doktor bey.Tabii o da hakkı,ameliyat olmayacak kişiye neden çok vakit ayırsın.En sonda ameliyata girmeden teğit amaçlı üzerinden geçiliyor.Doğru anlamış mıyım ?
barış bey ilk görüşmeden ücret talep etmediği için kesin kararlı olmayan biri bile görüşmeye gidebiliyor. yani gün içinde birsürü insan muayene oluyor ama bir kısmı ameliyat oluyor. bu nedenle barış bey ilk görüşmeyi bu kadar kısa tutmaya başladı sanırım. ama ben gitmeden önce kesin kararlıydım. sevin hanımla mailleşip ameliyat ücretini bile yanımda getirebileceğimi söyledim hatta ameliyat günü alıp gittim. fakat benim gittiğim gün barış bey 2 uzun ameliyattan çıkmıştı ve bu ameliyatlar vaktinde bitmediği için saat 7 olmuştu. bu nedenle bende çok ısrar etmedim. nasılsa bi daha görüşürüm diye.
sevin hanıma mail attığımda cuma günü ameliyat olacağım bir ön görüşme ayarlarmısınız dediğimde hiç hayır demedi. hemen ayarladı. ameliyat günü de erken gidiliyo zaten. orda da görüşme yapılıp son kararlar veriliyormuş.
ama bence istenirse 1 değil 5 görüşme bile yapılabilir ( ki eminim yapanlar vardır) çünkü bu ciddi bir mesele. sırf doktorla yeterince görüşemedi diye derdini anlatamayan biri olduğunu sanmıyorum.
ben pzt gideceğim. perşembe de anestezi uzmanıyla görüşmek için gitmek gerekiyormuş. belki o zamanda barış beyin yanına uğrarım. ameliyat öncesi görüşmenin çok sağlıklı olacağını sanmıyorum. çünkü ben o anlarda heycandan titriyo ollurum
inşallah ikimizin de istediği olur. ortalık birer katrine heigl kıvamında dolanırız :) açıkçası bana da sanki öyle olcakmış gibi gelio ama ben fazla iyimser yaklaşıomuşum gibi hissettim bi ara :)
ayrıca bu söylediğim burunlarda pek kavis yok gibi. sanırım barış bey o yüzden benim tasarımıma fazla kavis koymamış olabilir
tuscuk en çok kafayıyemiş düşlerin burnuna bayılmıştım seninkide ayrı birgüzel olmus özellikle burun ucun sorunlu bir burnunda yokmus çok yakışmış mutlu günlerde kullan ayrıca saclarında harika nazar değmesin.))
jpeg formatında mı ? Önce onu kontrol edersin. MB düşürecektir bu format. Zipsiz direkt yükleyebilmen lazım.
Resimlerini gördüm ilk halini bilmiyorum ama gayet dolgun ve şık duruyorlar.
1.aydan sonra daha da güzel durmaya başlayacak bence biraz geç oturuyor :)
Kizlar 27.gunden fotolar kooydum... Merak edenlere duyrulur :)
burun tasarimini ekleyebildim sonundabu elimdeki tek tasarim simdilik.. yakinda yenilerini de ekleyeceim. bu sol taraf iyi olan profilimden. ben 2. tasarimi cok begendim ama garantisi yok tabi..3. ameliyat olacagi icin. bi de dudagimin da eski hali o sekilde.
Kizlar 27.gunden fotolar kooydum... Merak edenlere duyrulur :)
oralet ve askask çok teşekkr ederm beni eklediğiniz için :) bu arada oralet ben senin burnunu çok beğendim çok hoş olmuş umarım bnmki de güzel olur biraz korkuorum sanırım ben..bişiy sorucam size doğal bi burun istiorum ben ama barış beye yaptırdığım tasarımı arkadaşlarıma gösterdiğimde bu sefer de diyolarki bu burunun hiç bi özelliği yok normal bi burun..hal böle olunca da ister istemez benim de kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı bugn barış beyden tekrar randevu aldım çok az daha havalı bi burun nasıl olur diye sorucam.şubatn ilk haftası da ameliyatım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?