bi de ben en çok şunu merak ediyorum sonuç itibariyle burun belirli bi miktar kalkıyor bu burun deliklerini ve dudakları etkiliyor mu ?cevap verebilirseniz çok sevinirim.
merhabalar. bugün barış beyle yeni bir tasarım yapmak için görüşmeye gidecektim ama sınavlarım sebebiyle pzt gününe ertelemek zorunda kaldım. cuma günü ameliyat oluyorum.
ameliyat zamanı yaklaştıkça stresden kafama birsürü şey takmaya başlamıştım. başlarda "ameliyat oluyim nasılsa eski halinden güzel olcak " derken zamanla "olmuşken en iyisi olsun" diye fazla mükemmeliyetçi bir tavır takındım. bu nedenle forumdakilerinde kafalarını şişirdim. ama sağolsunlar çok anlayışlı davrandılar.
yeni tasarımımı biraz daha kavisli ve daha kalkık istiyorum. buna kesin karar verdim çünkü genelde çok doğal isteyenler sonradan "keşke daha havalı olsaymış" diyorlar.
mümkün olduğunca küçük, zarif bir burun istediğimi söyleyeceğim barış beye. daha kalkık ve biraz daha kavisli... bunu barış bey nasılsa doğal olmayan bişe yapmaz diyerek güvendiğim için bu kadar kesin döyleyebiliyorum
yalnız şöyle bir problem oluştu. ben bu süreçte fikir edinmek açısından ünlülerin burnunu incelemeye başladım. ve daha önceden hayalimde bir şekil yokken şimdi var. bu nedenle mutsuz olmaktan korkuyorum.
bende beğendiğim kişilerin fotoğraflarını bir albüme topladım ve tek tek nerelerini beğendiğimi anlatıcam barış beye. "şu burundan istiyorum " değil de " şu burnu beğendim.çünkü...." diyerek onun da benimde kafamızda uygun şeklin canlanmasını sağlamak istiyorum.
geçen seferki konuşmamızda "sen kalkık ve zarif bir burun istiosun. sana mümkün olduğunca küçük bişe yapcam" diyerek beni çok mutlu etmişti. ama benim size sorum şu: aradan nerdeyse 1 ay geçti ve biz hiç görüşmedik. bana kalırsa bu sürede ne istediğimi unutmuştur bile. nasıl oluyorda ameliyatta bu kız şöyle bir burun istiyodur diye hatırlayıp ona göre yapıyor. çok şaşırıyorum :26:
sizden şöyle bir ricam var. ben tasarımdan zerre kadar bişey anlamıyorum. estetik bakış açım hiç yok galibapzt günü yeni tasarımımı yüklediğimde benim için yorum yapmanızı bekliyorum.
bir de vakti olanlar söylediğim isimlere bakabilir mi? acaba benimki yapılırsa o burunlara benzermi?
katherine heigl, charlize theron, şahika koldemir
merhabalar. bugün barış beyle yeni bir tasarım yapmak için görüşmeye gidecektim ama sınavlarım sebebiyle pzt gününe ertelemek zorunda kaldım. cuma günü ameliyat oluyorum.
ameliyat zamanı yaklaştıkça stresden kafama birsürü şey takmaya başlamıştım. başlarda "ameliyat oluyim nasılsa eski halinden güzel olcak " derken zamanla "olmuşken en iyisi olsun" diye fazla mükemmeliyetçi bir tavır takındım. bu nedenle forumdakilerinde kafalarını şişirdim. ama sağolsunlar çok anlayışlı davrandılar.
yeni tasarımımı biraz daha kavisli ve daha kalkık istiyorum. buna kesin karar verdim çünkü genelde çok doğal isteyenler sonradan "keşke daha havalı olsaymış" diyorlar.
mümkün olduğunca küçük, zarif bir burun istediğimi söyleyeceğim barış beye. daha kalkık ve biraz daha kavisli... bunu barış bey nasılsa doğal olmayan bişe yapmaz diyerek güvendiğim için bu kadar kesin döyleyebiliyorum
yalnız şöyle bir problem oluştu. ben bu süreçte fikir edinmek açısından ünlülerin burnunu incelemeye başladım. ve daha önceden hayalimde bir şekil yokken şimdi var. bu nedenle mutsuz olmaktan korkuyorum.
bende beğendiğim kişilerin fotoğraflarını bir albüme topladım ve tek tek nerelerini beğendiğimi anlatıcam barış beye. "şu burundan istiyorum " değil de " şu burnu beğendim.çünkü...." diyerek onun da benimde kafamızda uygun şeklin canlanmasını sağlamak istiyorum.
geçen seferki konuşmamızda "sen kalkık ve zarif bir burun istiosun. sana mümkün olduğunca küçük bişe yapcam" diyerek beni çok mutlu etmişti. ama benim size sorum şu: aradan nerdeyse 1 ay geçti ve biz hiç görüşmedik. bana kalırsa bu sürede ne istediğimi unutmuştur bile. nasıl oluyorda ameliyatta bu kız şöyle bir burun istiyodur diye hatırlayıp ona göre yapıyor. çok şaşırıyorum :26:
sizden şöyle bir ricam var. ben tasarımdan zerre kadar bişey anlamıyorum. estetik bakış açım hiç yok galibapzt günü yeni tasarımımı yüklediğimde benim için yorum yapmanızı bekliyorum.
bir de vakti olanlar söylediğim isimlere bakabilir mi? acaba benimki yapılırsa o burunlara benzermi?
oralet ve askask çok teşekkr ederm beni eklediğiniz için :) bu arada oralet ben senin burnunu çok beğendim çok hoş olmuş umarım bnmki de güzel olur biraz korkuorum sanırım ben..bişiy sorucam size doğal bi burun istiorum ben ama barış beye yaptırdığım tasarımı arkadaşlarıma gösterdiğimde bu sefer de diyolarki bu burunun hiç bi özelliği yok normal bi burun..hal böle olunca da ister istemez benim de kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı bugn barış beyden tekrar randevu aldım çok az daha havalı bi burun nasıl olur diye sorucam.şubatn ilk haftası da ameliyatım var..
oralat sen barış beye mi ameliyat oldun?
paprica yorum yapmıstım ama burayada yazayım dedım cnmm,benimde hayalimdeki burun, bu kadınların burnu;katherine heigl, charlize theron aynı senınde yazdıgın gıbı ,senı ve ameliyatını dörtgözle bekleyeceğim inş. istediğin gibi olur ve sıra bana gelir:))
buarada bence burnun istediğin gibi olabilir görünen o, ama en önemlisi tabii barıs beyin görüp konu hakkında bilgi vermesi olacaktır... :79:
ben saat 5 de sınavdan çıkıp gelicekim. yani en iyi ihtimalle 6 da falan orada olacaktım ama hoca sınavı geç başlatacağını söyleyince sevin hanımı arayıp iptal ettirdim.paprica
mesajını yeni okudum.
dün 4:30 gibi ayrıldım ben barış beyin kliniğinden.
asistanı benden sonra bir kişinin daha randevusu olduğunu söyledi .Zaten ben oradayken o kişide geldi.Senin gelmeyeceğini anlayınca ayrıldım.
tasarımları ekledim bak bakalım ....
Dediğin isimlere tek tak baktım sen biraz küçük ve kibar bi burun istiosan anladgm kadaryla sahika koldemirin burnuna benzeyebilir en büük oydu aralarında ama önemli olan o burnun senin yüzüne yakısıp yakısmaycagı.. onu da barıs beyle konusman dha dogru olur mesela bn küçük bi burun istiodum bana senn istedgn gibi küçük bi burun olmaz dedi bu yüze o gitmez dedi sen en iyisi bi barıs beyede sor
az kaldııı. heyecan dorukta. ama bugün hapşurdum bikaç kezz. eyvah hasta mı oluyorum ne :18:Çok az kalmış ameliyatına belki söylemek kolay diyeceksin ama inan uygulamakta kolay stres yapma, heyecan yapmak serbest, sonuca odaklan her şey çok rahat geçecek uyuyup uyanacaksın ve artık aynalarda eski burnundan bir iz göremeyeceksin :))
Sen istediğin şekli şemali iyice anlat gerisini Barış Bey'e bırak :)
Charhize Theron yazdığın isimlerin arasında A-Z'ye en beğendiğim hatundur :))
Benzeme konusuna gelince buna Barış Bey karar versin yüzün ve burnunun yapısı el veriyorsa neden olmasın :)
Sana ameliyattan sonra Charhize diyebiliriz :)))
Bu arada forumdaki kişilerin kafalarını şişirdim dedin ya. Benim kafam şişmedi hem burada bilgi paylaşım için yazıyoruz sen rahat ol burnunu düşün bunlara takılma. Her zaman hep destek tam destek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?