zzyynp şişlerin çok çabuk inmiş burun ucunda incelmiş gibi elmas tekneği sende uygulanmadımı
benim de kaz ayaklarima lazim botox ama erteliyorum walla o aciyi cekebilir miyim diye dusunuyorum.. aa bunlari bilmiyordum daha az calistiralim o zaman cene kaslarini..Canım benim alt dudağım vardı üstte bir şey yoktu üste uyguladı sonra aşağıyada yapalım dedi ben çok karıştım kocaman olur korkusuyla bana bırak dedi aman çok olmasın diye diye bu kadar oldu :)
Barış Bey dedi ilk gün öpüşmek yasakTürkan Şoray kanunları bende de geçerliydi :)) Benim 1 aylık halleri bunlar günler geçtikçe güzelleşmeye başlamıştı ama ilk günkü o şiş halini tek geçerim konuşabilmek zor olsada buna değer. Yo ilk iki gün için geçerli o çok sıcak yiyip içmeme kuralı. Sert yememeye gelince artık bir sorun olmaz rahatlıkla yiyebilirsin dolgu dışarı çıkmaz.
Aslında yeri gelmişken bahsedeyim yanaklarıma botoxta yaptırdım ben :))
Barış Bey bana çok sakız çiğnemememi, çok sert yiyecekler yemememi, kısacası çene kaslarımı ne kadar çok kullanırsam o kadar botoxa ihtiyaç duyarmışım. Özellikle arka dişlerin çalışmasıyla yanak kasları harekete geçyior ve güçleniyor. Botoxun amacı bu kasları pasif hale getirmek. Yemek yerken bunu da düşünün. Ben ilk günler çok titiz uyguluyordum ama unutmuşum yeni hatırladım :)
Aslında şişliklerim tamamen inmiş değil, burnumun üst tarafında hala hissediyorum şişliği.. Barış Bey bütün hastalarında bu tekniği uyguluyor diye biliyorum.. Elmas tekniğiyle-şişlik arasında bi bağlantı mı var?
arkadaşlar barış bey bana ameliyat etmek istemiyor lütfen onun ikna etmem konusunda bana yardım edin
son resimde burun ucunu pek anlıyamadım sende farklı birşeymi yapıldı dıye merak ettım.şişlerin gerçekten inmekte hızlılık göstermiş[/QUOT
Bende zaten çok belirgin bi şişlik olmadı hiç :) Ameliyattan hemen sonra; ben baygınken buz kompresi yapılmış.. Belki bu bile etkilemiştir bilemiorum
zeynepcim sen resimlerini kaldrdın mı göremiyrum daa ?? merak ettm son durumunu
Kızlar ben de birşey sormak istiyorum benim burnum 4 aya yaklaştı yalnız ben gülerken hala burnum geriliyor, ucu aşağıya doğru zorlanıyor , bu nedenle rahat gülemiyorum , konuşurken ok ama gülerken baya bi sıkıntı çekiyorum ben
sanki fazla gülersem zamanla burun ucum birkaç mm aşağı inecekmiş gibi geliyor
bu konuda fikir beyan etmek isteyen var mı? =)
kızlar barış beyden memnun olmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?