Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

zzyynp şişlerin çok çabuk inmiş burun ucunda incelmiş gibi elmas tekneği sende uygulanmadımı

Aslında şişliklerim tamamen inmiş değil, burnumun üst tarafında hala hissediyorum şişliği.. Barış Bey bütün hastalarında bu tekniği uyguluyor diye biliyorum.. Elmas tekniğiyle-şişlik arasında bi bağlantı mı var?

Bütün hastalarına bu istisnasız elmas tekniğini uyguluyor. Şişliklerden dolayı anlaşılmamış /anlaşılmıyor olabilir. Ortaya çıkacaktır

benim de kaz ayaklarima lazim botox ama erteliyorum walla o aciyi cekebilir miyim diye dusunuyorum.. aa bunlari bilmiyordum daha az calistiralim o zaman cene kaslarini..
bu arada ben foto ekleyemiyorum. foto eklerken hata veriyor (( yarin tekrar denerim

son resimde burun ucunu pek anlıyamadım sende farklı birşeymi yapıldı dıye merak ettım.şişlerin gerçekten inmekte hızlılık göstermiş

Kızlar ben de birşey sormak istiyorum benim burnum 4 aya yaklaştı yalnız ben gülerken hala burnum geriliyor, ucu aşağıya doğru zorlanıyor , bu nedenle rahat gülemiyorum , konuşurken ok ama gülerken baya bi sıkıntı çekiyorum ben
sanki fazla gülersem zamanla burun ucum birkaç mm aşağı inecekmiş gibi geliyor
bu konuda fikir beyan etmek isteyen var mı? =)

Son düzenleme:

Başkalarından duymuştum bunu özellikle ilk aylarda rahatça gülememiştim diye. Muhtemelen burnunu oturma sürecinden dolayıdır. Şimdi sitede araştırdım bunu yaşayan çok kişi varmış bak hatta link atayım. Burnun tamamen oturduğunda bu gerilmeler bitecektir rahat ol daha 4.ayındasın yahu :))

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/368746-ameliyat-sonrasi-gulusunuz-bozuldu.html

2 3 hafta önce yapılan tasarımımı anca koyabildim kızlar yorumlarınız bekliorm

bi de ben en çok şunu merak ediyorum sonuç itibariyle burun belirli bi miktar kalkıyor bu burun deliklerini ve dudakları etkiliyor mu ?cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…