merhabalar. bugün barış beyle yeni bir tasarım yapmak için görüşmeye gidecektim ama sınavlarım sebebiyle pzt gününe ertelemek zorunda kaldım. cuma günü ameliyat oluyorum.
ameliyat zamanı yaklaştıkça stresden kafama birsürü şey takmaya başlamıştım. başlarda "ameliyat oluyim nasılsa eski halinden güzel olcak " derken zamanla "olmuşken en iyisi olsun" diye fazla mükemmeliyetçi bir tavır takındım. bu nedenle forumdakilerinde kafalarını şişirdim. ama sağolsunlar çok anlayışlı davrandılar.
yeni tasarımımı biraz daha kavisli ve daha kalkık istiyorum. buna kesin karar verdim çünkü genelde çok doğal isteyenler sonradan "keşke daha havalı olsaymış" diyorlar.
mümkün olduğunca küçük, zarif bir burun istediğimi söyleyeceğim barış beye. daha kalkık ve biraz daha kavisli... bunu barış bey nasılsa doğal olmayan bişe yapmaz diyerek güvendiğim için bu kadar kesin döyleyebiliyorum
yalnız şöyle bir problem oluştu. ben bu süreçte fikir edinmek açısından ünlülerin burnunu incelemeye başladım. ve daha önceden hayalimde bir şekil yokken şimdi var. bu nedenle mutsuz olmaktan korkuyorum.
bende beğendiğim kişilerin fotoğraflarını bir albüme topladım ve tek tek nerelerini beğendiğimi anlatıcam barış beye. "şu burundan istiyorum " değil de " şu burnu beğendim.çünkü...." diyerek onun da benimde kafamızda uygun şeklin canlanmasını sağlamak istiyorum.
geçen seferki konuşmamızda "sen kalkık ve zarif bir burun istiosun. sana mümkün olduğunca küçük bişe yapcam" diyerek beni çok mutlu etmişti. ama benim size sorum şu: aradan nerdeyse 1 ay geçti ve biz hiç görüşmedik. bana kalırsa bu sürede ne istediğimi unutmuştur bile. nasıl oluyorda ameliyatta bu kız şöyle bir burun istiyodur diye hatırlayıp ona göre yapıyor. çok şaşırıyorum :26:
sizden şöyle bir ricam var. ben tasarımdan zerre kadar bişey anlamıyorum. estetik bakış açım hiç yok galiba

pzt günü yeni tasarımımı yüklediğimde benim için yorum yapmanızı bekliyorum.
bir de vakti olanlar söylediğim isimlere bakabilir mi? acaba benimki yapılırsa o burunlara benzermi?
katherine heigl, charlize theron, şahika koldemir