Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bi de ben en çok şunu merak ediyorum sonuç itibariyle burun belirli bi miktar kalkıyor bu burun deliklerini ve dudakları etkiliyor mu ?cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Burun deliklerini ve dudaklarını etkiliyor. Ama burun deliklerinden yana bir sıkıntı yaşamazsın. Barış Bey özellikle burun ucunu ve burun deliklerini önden bakıldığında rahatsızlık vermeyecek şekilde ayarlıyor.
O yüzden bu sayfada burun deliklerini dert eden kimse olmadı :))
Dudaklara gelince oluşan ödem yüzde en çok burun ve burna yakın üst dudak bölgesini etkiliyor. Bu da zamanla geçiyor ama ilk dönemler haliyle üst dudak biraz ince bir görünüm alıyor.
Senin sorun ödem ile ilgili değilde dudak burun arasındaki boşluğun artması ise, burun kanatlarıyla bir oynama yapılmayıp sadece ucu kaldırılacağı için dudak burun arası zaten değişmiyor yine ödemden dolayı şişlik oluşuyor bu yüzden bu ameliyatı olanların ilk günlerdeki resimlerinde dudak burun arası boşluk daha fazla görünür ödemler indikçe bu mesafede normale dönmeye başlar.

merhabalar. bugün barış beyle yeni bir tasarım yapmak için görüşmeye gidecektim ama sınavlarım sebebiyle pzt gününe ertelemek zorunda kaldım. cuma günü ameliyat oluyorum.

ameliyat zamanı yaklaştıkça stresden kafama birsürü şey takmaya başlamıştım. başlarda "ameliyat oluyim nasılsa eski halinden güzel olcak " derken zamanla "olmuşken en iyisi olsun" diye fazla mükemmeliyetçi bir tavır takındım. bu nedenle forumdakilerinde kafalarını şişirdim. ama sağolsunlar çok anlayışlı davrandılar.

yeni tasarımımı biraz daha kavisli ve daha kalkık istiyorum. buna kesin karar verdim çünkü genelde çok doğal isteyenler sonradan "keşke daha havalı olsaymış" diyorlar.
mümkün olduğunca küçük, zarif bir burun istediğimi söyleyeceğim barış beye. daha kalkık ve biraz daha kavisli... bunu barış bey nasılsa doğal olmayan bişe yapmaz diyerek güvendiğim için bu kadar kesin döyleyebiliyorum :32:

yalnız şöyle bir problem oluştu. ben bu süreçte fikir edinmek açısından ünlülerin burnunu incelemeye başladım. ve daha önceden hayalimde bir şekil yokken şimdi var. bu nedenle mutsuz olmaktan korkuyorum.

bende beğendiğim kişilerin fotoğraflarını bir albüme topladım ve tek tek nerelerini beğendiğimi anlatıcam barış beye. "şu burundan istiyorum " değil de " şu burnu beğendim.çünkü...." diyerek onun da benimde kafamızda uygun şeklin canlanmasını sağlamak istiyorum.
geçen seferki konuşmamızda "sen kalkık ve zarif bir burun istiosun. sana mümkün olduğunca küçük bişe yapcam" diyerek beni çok mutlu etmişti. ama benim size sorum şu: aradan nerdeyse 1 ay geçti ve biz hiç görüşmedik. bana kalırsa bu sürede ne istediğimi unutmuştur bile. nasıl oluyorda ameliyatta bu kız şöyle bir burun istiyodur diye hatırlayıp ona göre yapıyor. çok şaşırıyorum :26:

sizden şöyle bir ricam var. ben tasarımdan zerre kadar bişey anlamıyorum. estetik bakış açım hiç yok galiba :37: pzt günü yeni tasarımımı yüklediğimde benim için yorum yapmanızı bekliyorum.

bir de vakti olanlar söylediğim isimlere bakabilir mi? acaba benimki yapılırsa o burunlara benzermi?
katherine heigl, charlize theron, şahika koldemir :69:

paprica yorum yapmıstım ama burayada yazayım dedım cnmm,benimde hayalimdeki burun, bu kadınların burnu;katherine heigl, charlize theron aynı senınde yazdıgın gıbı ,senı ve ameliyatını dörtgözle bekleyeceğim inş. istediğin gibi olur ve sıra bana gelir:))
buarada bence burnun istediğin gibi olabilir görünen o, ama en önemlisi tabii barıs beyin görüp konu hakkında bilgi vermesi olacaktır... :79: :70:

arkadaşlar İstanbul'dan yeni geldim ve tasarımları hemen ekledim.
barış bey 1. tasarım diyor.Bana biraz ucu sivri gibi geldi fakat yapıldığında fotoğrafdaki gibi yapay durmazmış.Burun ucu kısa olursa burun yayvan olurmuş...''kısa olmaz'' dedi.

ameliyat tarihi henüz almadım.......yorumlarınızı bekliyorum .....

paprica

mesajını yeni okudum.
dün 4:30 gibi ayrıldım ben barış beyin kliniğinden.
asistanı benden sonra bir kişinin daha randevusu olduğunu söyledi .Zaten ben oradayken o kişide geldi.Senin gelmeyeceğini anlayınca ayrıldım.

tasarımları ekledim bak bakalım ....

Dediğin isimlere tek tak baktım sen biraz küçük ve kibar bi burun istiosan anladgm kadaryla sahika koldemirin burnuna benzeyebilir en büük oydu aralarında ama önemli olan o burnun senin yüzüne yakısıp yakısmaycagı.. onu da barıs beyle konusman dha dogru olur mesela bn küçük bi burun istiodum bana senn istedgn gibi küçük bi burun olmaz dedi bu yüze o gitmez dedi sen en iyisi bi barıs beyede sor

merhabalar. bugün barış beyle yeni bir tasarım yapmak için görüşmeye gidecektim ama sınavlarım sebebiyle pzt gününe ertelemek zorunda kaldım. cuma günü ameliyat oluyorum.

ameliyat zamanı yaklaştıkça stresden kafama birsürü şey takmaya başlamıştım. başlarda "ameliyat oluyim nasılsa eski halinden güzel olcak " derken zamanla "olmuşken en iyisi olsun" diye fazla mükemmeliyetçi bir tavır takındım. bu nedenle forumdakilerinde kafalarını şişirdim. ama sağolsunlar çok anlayışlı davrandılar.

yeni tasarımımı biraz daha kavisli ve daha kalkık istiyorum. buna kesin karar verdim çünkü genelde çok doğal isteyenler sonradan "keşke daha havalı olsaymış" diyorlar.
mümkün olduğunca küçük, zarif bir burun istediğimi söyleyeceğim barış beye. daha kalkık ve biraz daha kavisli... bunu barış bey nasılsa doğal olmayan bişe yapmaz diyerek güvendiğim için bu kadar kesin döyleyebiliyorum :32:

yalnız şöyle bir problem oluştu. ben bu süreçte fikir edinmek açısından ünlülerin burnunu incelemeye başladım. ve daha önceden hayalimde bir şekil yokken şimdi var. bu nedenle mutsuz olmaktan korkuyorum.

bende beğendiğim kişilerin fotoğraflarını bir albüme topladım ve tek tek nerelerini beğendiğimi anlatıcam barış beye. "şu burundan istiyorum " değil de " şu burnu beğendim.çünkü...." diyerek onun da benimde kafamızda uygun şeklin canlanmasını sağlamak istiyorum.
geçen seferki konuşmamızda "sen kalkık ve zarif bir burun istiosun. sana mümkün olduğunca küçük bişe yapcam" diyerek beni çok mutlu etmişti. ama benim size sorum şu: aradan nerdeyse 1 ay geçti ve biz hiç görüşmedik. bana kalırsa bu sürede ne istediğimi unutmuştur bile. nasıl oluyorda ameliyatta bu kız şöyle bir burun istiyodur diye hatırlayıp ona göre yapıyor. çok şaşırıyorum :26:

sizden şöyle bir ricam var. ben tasarımdan zerre kadar bişey anlamıyorum. estetik bakış açım hiç yok galiba :37: pzt günü yeni tasarımımı yüklediğimde benim için yorum yapmanızı bekliyorum.

bir de vakti olanlar söylediğim isimlere bakabilir mi? acaba benimki yapılırsa o burunlara benzermi?

Çok az kalmış ameliyatına belki söylemek kolay diyeceksin ama inan uygulamakta kolay stres yapma, heyecan yapmak serbest, sonuca odaklan her şey çok rahat geçecek uyuyup uyanacaksın ve artık aynalarda eski burnundan bir iz göremeyeceksin :))
Sen istediğin şekli şemali iyice anlat gerisini Barış Bey'e bırak :)
Charhize Theron yazdığın isimlerin arasında A-Z'ye en beğendiğim hatundur :))
Benzeme konusuna gelince buna Barış Bey karar versin yüzün ve burnunun yapısı el veriyorsa neden olmasın :)
Sana ameliyattan sonra Charhize diyebiliriz :)))

Bu arada forumdaki kişilerin kafalarını şişirdim dedin ya. Benim kafam şişmedi hem burada bilgi paylaşım için yazıyoruz sen rahat ol burnunu düşün bunlara takılma. Her zaman hep destek tam destek :)

oralet ve askask çok teşekkr ederm beni eklediğiniz için :) bu arada oralet ben senin burnunu çok beğendim çok hoş olmuş umarım bnmki de güzel olur biraz korkuorum sanırım ben..bişiy sorucam size doğal bi burun istiorum ben ama barış beye yaptırdığım tasarımı arkadaşlarıma gösterdiğimde bu sefer de diyolarki bu burunun hiç bi özelliği yok normal bi burun..hal böle olunca da ister istemez benim de kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı bugn barış beyden tekrar randevu aldım çok az daha havalı bi burun nasıl olur diye sorucam.şubatn ilk haftası da ameliyatım var..

oralet ve askask çok teşekkr ederm beni eklediğiniz için :) bu arada oralet ben senin burnunu çok beğendim çok hoş olmuş umarım bnmki de güzel olur biraz korkuorum sanırım ben..bişiy sorucam size doğal bi burun istiorum ben ama barış beye yaptırdığım tasarımı arkadaşlarıma gösterdiğimde bu sefer de diyolarki bu burunun hiç bi özelliği yok normal bi burun..hal böle olunca da ister istemez benim de kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı bugn barış beyden tekrar randevu aldım çok az daha havalı bi burun nasıl olur diye sorucam.şubatn ilk haftası da ameliyatım var..

Rica ederim canım bu zaten benim daha şiş halim daha görüntüde hiçbir şey oturmuş değil :)

Ben Barış Bey'e ilk tasarım yaptırdığımda düz bir burun istiyorum demiştim o da benim istediğim gibi bir tasarım yapmıştı sonra gerçekten böyle istemediğime karar verdim bu sitedeki kızların yardımıyla ve yeniden tasarım yaptırdım ucu düz olsa hakkaten mutlu olmazdım bunu anladım. Sen tekrar git görüşmeye yeniden tasarım yapın bakalım :)
İstersen özel albüm oluştur burada yorumlayalım :)
Şubata kadar şekli şemali netleştirmiş ol rahat gir ameliyatına :)

canım ben eklemeyi bilmiyorum beni arkadaş olarak eklermiisin? senin için uygunsa resimlerine bakmak istiyorum.özelden msn adresimi yazıcam.uygunsan msn den görüşebiliriz.

paprica yorum yapmıstım ama burayada yazayım dedım cnmm,benimde hayalimdeki burun, bu kadınların burnu;katherine heigl, charlize theron aynı senınde yazdıgın gıbı ,senı ve ameliyatını dörtgözle bekleyeceğim inş. istediğin gibi olur ve sıra bana gelir:))
buarada bence burnun istediğin gibi olabilir görünen o, ama en önemlisi tabii barıs beyin görüp konu hakkında bilgi vermesi olacaktır... :79: :70:

inşallah ikimizin de istediği olur. ortalık birer katrine heigl kıvamında dolanırız :) açıkçası bana da sanki öyle olcakmış gibi gelio ama ben fazla iyimser yaklaşıomuşum gibi hissettim bi ara :)
ayrıca bu söylediğim burunlarda pek kavis yok gibi. sanırım barış bey o yüzden benim tasarımıma fazla kavis koymamış olabilir

paprica

mesajını yeni okudum.
dün 4:30 gibi ayrıldım ben barış beyin kliniğinden.
asistanı benden sonra bir kişinin daha randevusu olduğunu söyledi .Zaten ben oradayken o kişide geldi.Senin gelmeyeceğini anlayınca ayrıldım.

tasarımları ekledim bak bakalım ....
ben saat 5 de sınavdan çıkıp gelicekim. yani en iyi ihtimalle 6 da falan orada olacaktım ama hoca sınavı geç başlatacağını söyleyince sevin hanımı arayıp iptal ettirdim.
tasarımlarına baktım. hepsi çok hoş geldi bana. dedim ya tasarım işinden hiç anlamadığım burdan da belli. çok fazla fark göreiyorum baktığımda.
3. tasarım çok güzel ama biraz daha havalı olsun diyosan son tasarım da hoş olur :81:

Dediğin isimlere tek tak baktım sen biraz küçük ve kibar bi burun istiosan anladgm kadaryla sahika koldemirin burnuna benzeyebilir en büük oydu aralarında ama önemli olan o burnun senin yüzüne yakısıp yakısmaycagı.. onu da barıs beyle konusman dha dogru olur mesela bn küçük bi burun istiodum bana senn istedgn gibi küçük bi burun olmaz dedi bu yüze o gitmez dedi sen en iyisi bi barıs beyede sor

teşekür ederim vakit ayırıp baktığın için :) ben barış beye gittiğimde daha odadan içeri girer girmez ben bişe söylemeden o dediki sana olabildiğince küçük bir burun yapalım. bende çook sevindim. ikna etmek zorunda kalmıcam die :52:
ama bu söylediğim isimlerin fotoğraflarını göstermemiştim. bu sefer gittiğimde gösterip biraz daha kalkık ve kavisli olabilir mi die de sorucam.
inşallah istediğim burun bana olabiliyordur. ama derseki senin yüzüne gitmez.o zaman zorlamam nasıl olsa benim istediğim gibi olmuyo kararı siz verin derim

Çok az kalmış ameliyatına belki söylemek kolay diyeceksin ama inan uygulamakta kolay stres yapma, heyecan yapmak serbest, sonuca odaklan her şey çok rahat geçecek uyuyup uyanacaksın ve artık aynalarda eski burnundan bir iz göremeyeceksin :))
Sen istediğin şekli şemali iyice anlat gerisini Barış Bey'e bırak :)
Charhize Theron yazdığın isimlerin arasında A-Z'ye en beğendiğim hatundur :))
Benzeme konusuna gelince buna Barış Bey karar versin yüzün ve burnunun yapısı el veriyorsa neden olmasın :)
Sana ameliyattan sonra Charhize diyebiliriz :)))
az kaldııı. heyecan dorukta. ama bugün hapşurdum bikaç kezz. eyvah hasta mı oluyorum ne :18:
bu aralar kendime biraz daha iyi bakıp bol bol vitamin takviyesi yapacağım. babam bıldırcın yumurtası iç diye tutturuyo :1:
charlize therona bende bayılıyoruum. zaten burun estetiği yaptırmayı düşünüp de onun burnuna bakmayan yoktur sanırım. o tarz bir burun doğal olunca çok güzel duruyor ama estetik olunca nasıl olur bilemem. başka bi doktora yaptırsaydım hayatta charlize i göstermezdim ama barış beyin doğallık takıntısnı bildiğim için içim rahat :)

pzt gittiğimde elimde ne kadar resim varsa göstercem. tutturcam bie az daha kalkık kavisli ve küçük diye :30:
sonrada dicemki yapın ortaya karışık bişeler. size güveniyorum :16:

Bu arada forumdaki kişilerin kafalarını şişirdim dedin ya. Benim kafam şişmedi hem burada bilgi paylaşım için yazıyoruz sen rahat ol burnunu düşün bunlara takılma. Her zaman hep destek tam destek :)

iyiki varsın. desteğin için ne kadar minnettarım bilemessin :71:
sen olmasan havalı burun yerine çok düz bişey yaptırırdım. sonrada havalı burunla iç çeke çeke bakardım :25:

fotoğrafımı başka bir doktora mail atmıştım. tasarım yapıp göndermiş. albüme ekledim. yorumlarınızı bekliyorum.

Back
X