kızlar tasarımımı ekledm bakabilirsiniz..sol profilden tasarım yapıldı.bnm önden bakınca burnuma pek bişi yok ama profilden gerçekten çok kötü göreceğiniz üzere :)) htta kk deki en büyük burun sanırm eheheheh
dediğim gibi ameliyat tarihi yaklaştıkça insan geriliyor ve acaba demeye başlıyorum tasarım hakkında siz neler düşünüyosunuz yorumlarınızı bekliyorumm :)))
hangi gün olucaksın canım ameliyatını ?? bende 2 şubatta oluyorum..
kızlar bide ben 12 ekimde randevuya gittim orda 3 tasarım yaptık ve bi tanesinde karar kıldık ama ozamandan beri ben tekrar barış beyle görüşmedim..sevin hanım amleiyat öncesi tekrar sizi çağırıcaz gerekli işlemleri halletmek için dedi..ozamana kadar bekliyim mi sizce tasarımın üzerinde tekrar oynamak için?? ya da napsamm yaa?? kesinlikle gün yaklaştıkça insan acaba demeye bşlıyor:)) nasıl bi psikoloji anlamadım vallaahiiiiii:))))
hangi gün olucaksın canım ameliyatını ?? bende 2 şubatta oluyorum..
kızlar bide ben 12 ekimde randevuya gittim orda 3 tasarım yaptık ve bi tanesinde karar kıldık ama ozamandan beri ben tekrar barış beyle görüşmedim..sevin hanım amleiyat öncesi tekrar sizi çağırıcaz gerekli işlemleri halletmek için dedi..ozamana kadar bekliyim mi sizce tasarımın üzerinde tekrar oynamak için?? ya da napsamm yaa?? kesinlikle gün yaklaştıkça insan acaba demeye bşlıyor:)) nasıl bi psikoloji anlamadım vallaahiiiiii:))))
Tuscuk arkadaşlık teklifimi onaylar mısın,fotolarını merak ediyorum :)
Kizlar 27.gunden fotolar kooydum... Merak edenlere duyrulur :)
Süppppperrrr! Çok yakışmış cnm, iyi günlerde kullan
Canım tasarımına baktım 2.tasarımı bende çok beğendim muhtemelen hepimizin oyu 2.tasarıma olacak :))
Umarım daha iyi bir sonuç çıkar rahatlarsın sende.
Dudakların küçükmüş gerçekten dolgu yerinde bir tercih olmuş ve çok yakışmış :)
ewt cnm ben de 2 yi cok begendim. baris beyin 2. yi yapacagina inaniyorum. di mi minnacikti benim dudaklarim. ustu hala istediim gibi deil ama 2. de olacak insallah :)
3 şubatta da ben oluorum canım 20'sinde tekrar tasarım için gidicem içime sinmedi tasarım tamamlandıktan sonra ben de ekliycem merak ediorum düşüncelerinizi riseofheangel war mı sen de heycan ben braz korkuorum sanırm :S
bugün barış beyle randevum vardı. o kadar pozitif yaklaştı ki aklımda hiiç soru kalmadı. üstelik hiçbirini sormama gerek kalmadan :)
yeni tasarm yaptı. kavis vermek istemedi doğal durmaz diye ama alınla burun arasındaki mesafeyi biraz daha oydu. orası oyulunca burun daha aşağıan başladığı için diğer taraflarını da küçültmek zorunda kaldı. sonuç olarak " cildimin elverdiği sürece küçük,kalkık , zarif" bir burun olacakmış :)
beni görürgörmez "çok germilsin kendini" dedi ama odadan çıkarken o gerginliğimden eser yoktu.
şimdi gün sayıyorum. biran önce cuma gelsin :)
bu arada benim ameliyat memorialde yapılcak. nası bir yer? orada olan var mı?
cnm sen mi istedn memorialda olmayı
SAgol Zeynepcm :)
bugün barış beyle randevum vardı. o kadar pozitif yaklaştı ki aklımda hiiç soru kalmadı. üstelik hiçbirini sormama gerek kalmadan :)
yeni tasarm yaptı. kavis vermek istemedi doğal durmaz diye ama alınla burun arasındaki mesafeyi biraz daha oydu. orası oyulunca burun daha aşağıan başladığı için diğer taraflarını da küçültmek zorunda kaldı. sonuç olarak " cildimin elverdiği sürece küçük,kalkık , zarif" bir burun olacakmış :)
beni görürgörmez "çok germilsin kendini" dedi ama odadan çıkarken o gerginliğimden eser yoktu.
şimdi gün sayıyorum. biran önce cuma gelsin :)
bu arada benim ameliyat memorialde yapılcak. nası bir yer? orada olan var mı?
kızlar 25 şubatta oluorm ameliyat bi aksilik cıkmazsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?