Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar tasarımımı ekledm bakabilirsiniz..sol profilden tasarım yapıldı.bnm önden bakınca burnuma pek bişi yok ama profilden gerçekten çok kötü göreceğiniz üzere :)) htta kk deki en büyük burun sanırm eheheheh
dediğim gibi ameliyat tarihi yaklaştıkça insan geriliyor ve acaba demeye başlıyorum tasarım hakkında siz neler düşünüyosunuz yorumlarınızı bekliyorumm :)))

Tasarımlarına baktım riseoftheangel'ciğim. Son tasarım hoşuma gitti benim yani 4.resim. Eminimki gerçeği çok daha güzel olacak.

Bu arada KK daki ameliyat öncesi en büyük demeyeyim de en uzun burun benimdir bu unvanı sanıyorum bir eşim çıkana kadar kimseye vermeyeceğim

Ameliyat tarihin yaklaştıkça mutlu olmalısın :) Yeni bir sayfa açmaya sayılı günler değil saatler kalmış olmalıydı demen lazım :) Gergin moddan çıkıp bu moda gir bu süreçleri hep hatırlayacaksın güzel ve keyifle atlattığını hatırlaman en güzeli :))

son tasarımı beğendim seni çağırmalarını beklemene gerek yok için rahat ediceksen en kısa zamanda tekrar görüş böylece içine de siner bekleme süren boyunca

3 şubatta da ben oluorum canım 20'sinde tekrar tasarım için gidicem içime sinmedi tasarım tamamlandıktan sonra ben de ekliycem merak ediorum düşüncelerinizi riseofheangel war mı sen de heycan ben braz korkuorum sanırm :S

ewt cnm ben de 2 yi cok begendim. baris beyin 2. yi yapacagina inaniyorum. di mi minnacikti benim dudaklarim. ustu hala istediim gibi deil ama 2. de olacak insallah :)

bugün barış beyle randevum vardı. o kadar pozitif yaklaştı ki aklımda hiiç soru kalmadı. üstelik hiçbirini sormama gerek kalmadan :)
yeni tasarm yaptı. kavis vermek istemedi doğal durmaz diye ama alınla burun arasındaki mesafeyi biraz daha oydu. orası oyulunca burun daha aşağıan başladığı için diğer taraflarını da küçültmek zorunda kaldı. sonuç olarak " cildimin elverdiği sürece küçük,kalkık , zarif" bir burun olacakmış :)
beni görürgörmez "çok germilsin kendini" dedi ama odadan çıkarken o gerginliğimden eser yoktu.
şimdi gün sayıyorum. biran önce cuma gelsin :)
bu arada benim ameliyat memorialde yapılcak. nası bir yer? orada olan var mı?

ben korkmuyorum ama heyecan var ve hemen o gün gelsin ,istiyormmm
aa ozaman sennle karşılaşabilriz belkii 1 gece hastanede kalıcam ya ben :)) sen ameliyata girmeden önce beni görebilirsin istersen :))
gerçi bakalm sevin hanım arıycak beni saati fln filan konuşucs off yaa geçsin zamn hemenn:))

cnm sen mi istedn memorialda olmayı

Ohh be şöyle gerginliğini atmış ol :))

Canım ben Memorialde ameliyat oldum. Hatta iki ameliyat oldum. Gayet güzel bir hastane tüm personel emrine amade ameliyatını olur çıkarsın :)
Hastane ile ilgili soruların nelerse anlatırım sana. Ama şunu söyleyebilirim özellikle anestezi uzmanları çok iyi :) İnsanın aklında soru işareti bırakmayan bir hastane. Senin takılan ? varsa sor detaya ineyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…