Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kizlar acibadem cok daha iyi bir hastane memorial'a gore. Neden boyle oldu acaba? Kesin burokratik problemler yasiyordur Baris Bey

Kizlar acibadem cok daha iyi bir hastane memorial'a gore. Neden boyle oldu acaba? Kesin burokratik problemler yasiyordur Baris Bey

Belki o tarihe Acıbadem'de yoğunluk vardır. Temelli mi geçti acaba Memorial'e.
Pek ihtimal vermiyorum ama Memorial'de eski çalıştığı ekibin olması bana güven veriyor açıkçası. Memorial güzel bir hastane. Acıbademde ameliyat olanları geldim gördüm ambians şahane, yeni ameliyat kaldı mı diye düşünmedim değil yani :))

ben yarın arayıp kesin bişiler öğrenmeye çalışıcam kızlar sevin hanımdan..gerçekten merak ettim ..bende acıbademde olucam diye biliyorum ve bütün herkes orayı biliyo eski sevgilim bile hani belki gelir benden özür diler falan :))) eheheh

yok ben dün gidene kadar acıbademde olucam zannediyodum ama sevin hanım memorialde olucaksın dedi. zaten eskiden memorialde yapıyomuş. ordada ekibi varmış.hayrlı olsun sende ameliyat günü almışsın

Canım Memorial veya Acıbadem ikisi de güzel hastane. Güzelliği bir kenara ikisinin anestezi uzmanları çok iyi. Ben iki ameliyatımda iki ayrı anestezi uzmanıyla tanıştım ikisinde de rahat bir uykuya dalış yaşadım :) Acıbadem de çok şık hastane değil otele girdiğini sanıyor insan. İki hastanedeki ilgi alaka aynı.
Başka bir hastane çıksa yorum yapmak güç olurdu araştırmak gerekirdi Ben ve diğer ameliyat olan kızların hastaneden yana bir şikayeti olmamıştı için rahat olsun o konuda

:))) Tabi yahu netleştir mutlaka. Eski sevgili durumun için daha çok önem arz ediyor bence gelecek cevap :))

Haftaya Çarşamba Günü bir arkadaşımın ameliyatı var bende ona sorayım bi hangi hastanede diye.

sonuçlar güzel olsun da acıbadem veya memorial farketmez :) yrn ben tekrar gidicem bi sorarım ama ..

barış beyle görüşmemin ilk dakikalarında attım gerginliğimi :)
hastaneyle ilgili bir problem de yok aslında. barış beyin eski ekibi orda zaten. onlara daha aşinadır daha iyi bile oldu diyebilirim. tek korkum anestezi artık. ama diyosan ki anestezi uzmanları iyidir. artık onu da düşünmeme gerek yok :81:

benim de en korktugum sey anesteziydi. Millet uyanamiyo filan diye. Bunlar sehir efsanesi kizlar. Hepimiz zipkin gibiyiz. Bu tehlikeli durumlar, zaten sagligi cok kotu olan, cok yasli, kalp ve solunum problemleri olan insanlarda gecerliymis, ki onlara bile hicbirsey olmuyormus. Yani bu ollay tam bir yalanmis. Sakin akliniza kotu seyler getirip bosuna paniklemeyin.

P.S. her ne kadar anestezi kolay olsa da, ameliyattan sonra bir sure alkol almamanizi tavsiye ederim

ben de en çok anesteziden korkuorum ameliyat sonrası zor da olsa bi şekilde geçicek bi de artık süreci hemen hemen öğrendim.kendimi hazırlıyorum.ama günler yaklaştıkça amelyt gününü düşünüp düşünüp strese giriorum.bi de ben bişiy sorucam kızlar benm bişi dikkatimi çekti sanki barış bey'e ameliyat olanlarda sonuç daha erken kendini göstermş bi kaç kişiyi eklemştm doktorları farklı birincisi yüzleri mosmor olmuş ikincisi gözlerine kan oturmş kişiler war we amelyt sonrası fotolarına bakınca da mesela 10.gün genelde koyuyo çoğu ameliyt olanları karşılaştırnca barış bey'e ameliyt olanlarla epey fark görüorum.bi de baktığımda barış bey'in yapıp yapmadığını anlar oldum ..sizce bana mı öyle geliyo ?yada bu morarma olayı doktorla diil de sadece bünyeyle mi alakalı?

Canım morarma hem doktor hem de bünye ile alakalı daha çok açık tenlilerde rastladım bu duruma ama morarmayanlarda oldu. Burun kemikleriyle işlem çoksa morarma riski var fakat ben Barış Bey'in bir çok ameliyatında morarma gibi bir durum görmedim kendimde dahil. (2 kız hariç, ikisi de açık tenliydi :) )
Ve bir noktada haklısın Barış Bey'in ameliyat sonuçları hemen kendini gösteriyor. Ve bu ameliyat sonuçlarından hepsi mi doğal olur arkadaş en havalı en kalkık burunda bile doğallık ön planda :))

kızlar anestezi sonrasnda uyanırken mide bulantısı falan oluomus ki bn buna hiç dayanamam inşallah kusmam bide ameliyat cıktgımz o hastanede kaldıgımız gün nası gecıo agrı kesıcı verıolar mi, aksam yanımızda kalan refekatcıyla ıkı kelıme konusabılır mıyız? :)

Canım ben bulantı yaşamamıştım çoğu kişide yaşamamış umarım sende yaşamazsın. Hastanede kaldığın gün boyunca sürekli ilaçlarını veriyorlar ağrı kesiciye muhtemelen ihtiyacın olmayacaktır antibiyotiklerini verirler düzenli gelip ilgileniyorlar zaten. Refakatçinle iki kelimeden fazla da konuşabilirsin :))) Ama bir anda ben çok iyiyim modunda buluyor insan kendini ve çok yoruyor bu yüzden mümkün mertebe az konuş. Telefonlarına refakatçin baksın. Sıkıntılı olacak bir durum yok. Rahat ol sen :)

yok ben dün gidene kadar acıbademde olucam zannediyodum ama sevin hanım memorialde olucaksın dedi. zaten eskiden memorialde yapıyomuş. ordada ekibi varmış.hayrlı olsun sende ameliyat günü almışsın

paprica'cık şimdiden yeni burnun hayırlı olsun diyorum. Güzel bir ameliyat olacak ve küçük kibar burnuna kavuşacaksın :) Ameliyatın illaki güzel gececek eminim ve sonuçları senin kadar bizide mutlu edecek.
Güzel haberlerle bekliyoruz seni :)

kızlar barış bey genellikle burun ameliyatlarını acıbadem'de meme büyütmeyi ise memorial'da yapıomuş.ama eğer diyelimki aynı gün meme büyütmenin ardından bi de burun ameliyatı var o zamn onu da memorial'da yapıomuş..

Bence misil misil uyuyordur :)

Kizlar, benim anesteziden sonra inanilmaz midem bulandi. 5 dk sonra gecti. iki gun boyunca da uyudum bebek gibi. Yani uykunuz gelmedikten sonra tabii konusursunuz. Haa bi de o iki gun ne yaptigimi hic hatirlamiyorum.

HAstanede agri kesicini herseyini veriyorlar bebek gibi bakiyorlar. Ama benim ilk iki gun cok fazla agrim olmustu. Umarim sizin olmaz. Ama tampon cikar cikmaz aci bitti.

Paprica gelmişsin...nasılsın ? anlatsana.............burnun nasıl oldu ?
ayyy çok merak ettim....

çok teşekür ederiiimmm galiba gerçekten küçük bir burnum olacak çünkü ucu hariç alçının altındaki yer küçücük duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…