Tatlim gün kurusu yiyordum ama yedigim gunler de bile oyle pek wcye ciktigim soylenemez bugun magnesia diye bi toz var bi bardak su ile ondan icecem artik ve kayisi yemeyi de hic birakmamam lazim off yaaa umarim kilo degildir sisiliktir tartida gorduklerimKayisi ye bol bwcye cetli olandan.beni o yola soktu.rahatladim bak.hemen gt al basla yemeye
Uzulme benim 42.43. Sayfalardaki yazdiklrimi oku. 65.5-65.0-64.6 ve 63.7 olmustu 3 gun icinde. Bak bi motive olacaksin. Kacamk yapmazsak veriyoruz zatenKeske kacamak yapmasaydim keske ne guzel 57 500e kadar dusmustum of yaaaa nasil vercem simdi bu iki kiloyu offf offf nisan bitiuor ve ben baharlik pantolonlarımın icine hala giremiyorum((
Sagol tatlim bunalri bi uygulamam lazim bitki caylarindan nefret ediyorum ama kayisi cayini bugun marketten alayim hemen basliyim tekrar tesekkur ederimBen 2 ay once yine cektim bu sorunu.cok arastirdim
1. Kahvalti oncesi kayisi ve ilik su
2teşekkürlti ozellikle nesfit sut (degisik kahvalti yap drmis sitenin biri )
3.ara kaysi cay
4.bol bol su
5. Tuvalet terbiyesi.yani her sabah ayni saatte cik wc ye
6. Yer tuvaleti kullan.
7.yapincaya kadar cikma.
8. Makata masaj.
Faydasi olur die dusunuyorm
Evet tatlim bu hafta kacamak yok bu arada sabahla ogleyi bitlestirdimUzulme benim 42.43. Sayfalardaki yazdiklrimi oku. 65.5-65.0-64.6 ve 63.7 olmustu 3 gun icinde. Bak bi motive olacaksin. Kacamk yapmazsak veriyoruz zaten
Form kayisi cayi mi yoksa normal kayisi caylari var mi bi de onerebilecegin herhangi bi marka varmi tatlimBen 2 ay once yine cektim bu sorunu.cok arastirdim
1. Kahvalti oncesi kayisi ve ilik su
2.kahvalti ozellikle nesfit sut (degisik kahvalti yap drmis sitenin biri )
3.ara kaysi cay
4.bol bol su
5. Tuvalet terbiyesi.yani her sabah ayni saatte cik wc ye
6. Yer tuvaleti kullan.
7.yapincaya kadar cikma.
8. Makata masaj.
Faydasi olur die dusunuyorm
Tamam canim tesekkur ederimKayisi ve normal cay demistim.ama arda kayisi cayida iciyorum.marka farketmiyor.ne olursa aliyorum. Kayisi form cayi die geciyor yanilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?