Haklisin cnm. Rejime baslarken ayca kayanin bu lisyesiyle baslamistim. Burda kaldim gtti. Aslinda baska bi topik acabilirimÖzür dileyerek bir şey sormak istiyorum yazdıklarınızı ayca kaya diyetisyen ne arası var mantılar tatlilar girla gidiyor
Aynen tatlim ben utandigim icin cvp yazamadim ayca kaya ile pek bi alakamiz yok sanki benimmicin farketmez tatlim ne dersen uyarimGunaydin gokce gunaydin tezbitsin...
Baska bir yerden mi devam edelim yoksa yeni bir topik mi acalim.
Ben de dusunuyordum aycanin diyetine uymuyoruz pek diye.dun arkadasin birisi de yazmis sizinkiyle ayca kaya ne alaka diye.
Ne dersiniz?
Gayet guzel.bu sabah tartildin mi? Esnek diyet arkadadligi var topik.o tam bize uygun sanki.ne dersinizOgle 4 kaşik prasa ve 1 dilim cavdar ekmegi ve 2 kuru kayisi
Cok sukur bugun de kacamak yok gibi
Aksamam tarhana corbasi ve 3 kasik yogurt yemeyi dusunuyorum
Evet tatlim tartildim 58.00 umarim boyle devam eder aslinda bu topigin ismi degismez mi acaba ya da benim icin farketmez ortak bi karar alip onu uygulayalimGayet guzel.bu sabah tartildin mi? Esnek diyet arkadadligi var topik.o tam bize uygun sanki.ne dersiniz
Masallah 2 gundur cok guzel yuruyosunAksam(18.00): 1 porsiyon guvecte patates tavuk, 2 tepeleme kasik bulgur pilavi ve 1 kasik yogurtlu biber kozlemesi.
Sanki fazla gb boyle sayinca. Ama sofrafan kalkmadan aciktim valla.
7 den 9.30a kadar yuruyus
Eve geldim 3 kuru kayisi ve 1 cilek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?