arkadaşlar bugün nivea nın bronzlaştırıcı kremini kullanmamın 5. günü. ve sonuca inanamıyorum hiç beklemiyordum işe yaramasını. ben ki bembeyz bir insanım. harika bronzluk yarattı. normalde ben bu bronzluğu değil 5 günde 15 günde bile elde edemezdim güneşte. şimdi çok tatlı bir renk geldi vücuduma hala kullanıyorum olmuşken tam olsun diye. ama herkes soruyor ne güzel yanmışsın falan diyorlar. ay çok mutluyum kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Yüzüne de sürüyor musun arkadaşım? bende Dove var, bacaklarımda fln süper oluo, ama güvenip süremedim yüzüme, sivilce var zaten cildimde. ben de güneşli günlerde dışarı çıkarken kakao yağı sürüyorum cildime biraz, eve gelince de temizliyorum.
gerçi yeni gittim solaryuma, hatta bronz değil kırmızıyım hala, ama solaryuma girmeden, bronzlaşırırıcı kremle her daim bronz olmak daha cazip tabi...
kızlar dove kullanlar acaba resmıı cekıp koyablrmı nası bı renk verıo cok merak edıorum mezuıyetım var onn ıcın almyı dusunuoorum bende.arkdslarım solaryuma grdı ama ben kapalılıkk fobım var gremıorumm. resım eklersnızz cok svnırım.
kızlar ben geçenlerde carrefourda baktım 25 tl di gözüme çok pahalı geldi almadım.
sonra bim de gördüm 8,80 di bi anormallikmi var bu işte siz kaça aldınız:uhm:
kızlar ben geçenlerde carrefourda baktım 25 tl di gözüme çok pahalı geldi almadım.
kızlar bu tür kremler banyodan sonra kir şeklinde çıkma yapıyormu sizdede? yukardada belirttiğim üzere ben loreal kullanıyorum geçenlerde banyo yaptım ve kolumu kaşıdım.birde baktımki kaşıdığım yer soyuldu gibi yani nasıl diyim rengi beyazlaştı.işte bu özelliği kötü oluyor.sizdede banyodan sonra böyle oluyormu
işe yarayanlar resım eklese olmazmıı ya kaydirigubbakcemile3 bide turuncu sarı gbi yapmıo dımı
kızlar bu tür kremler banyodan sonra kir şeklinde çıkma yapıyormu sizdede? yukardada belirttiğim üzere ben loreal kullanıyorum geçenlerde banyo yaptım ve kolumu kaşıdım.birde baktımki kaşıdığım yer soyuldu gibi yani nasıl diyim rengi beyazlaştı.işte bu özelliği kötü oluyor.sizdede banyodan sonra böyle oluyormu
geçen yaz dove 'un bu bronzlaştırıcısını kullandım...
Güneşlenirken bile sürmüştüm :))
ve bu kış ten rengim hiç açılmadı hala bronzluk devam etmekte... Ten rengim buğday belki ondandır ama bu bronzlaştırıcı gerçekten işe yarıyobeyaz tenlilerde önce turuncumsu bi renk yaratıyo 2. Ve 3. Kullanımda daha doğal duruyo kaydirigubbakcemile2 zaten 2 farklı çeşidi var ten rengine göre seçiyorsun.. Ben koyu tenler için olanını almıştım.. Eğer tenin süt beyazsa kullanma derim çünkü o turuncumsu bi renk olucaktır. Ama eğer buğdaysa kullan bence