Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma
ben de kullandım ve memnun kaldım.gerçi biraz uzun sürdü bronzlaşmam ama neyse.bi arkadaş beni gördüğünde ne güzel bronzlaşmışsın dağda mı yandın böle dedi.anlattım dove kullandığımı çok doğal durmuş dedi pek hoşuma gitti.ayrıca bu krem diğerleri gibi kötü kokmuyo hoş bi kokusu var.

peki örnegin bir ürünü bitirdik diyelim ne kadar zaman sonra geçer kalıcılığı ne kadar yani eski rengimize tamamen dönebiliyoruz değilmi kusura bakmayın hiç bilmiyorum da =) biraz korkuyorum açıkcası bide yazın ürünü sürdükten sonra güneşlensek leke yapmazmı

bana da sivilce yapmadı ama başka cilt tiplerini bilemem tabi cnm

umarım sivilce yapmaz lütfen kullanan arkadaşlarım bilgilerini paylaşsınlar.bende bugün kullanmaya başladım.ama yüzüm çok hassas sivilcelenme oluyor birden bire:çok üzgünüm: .daha yeni düzeldi bu yüzden yüzümde kullanmasammı acaba:uhm:
gözenekleri tıkıyormu acaba cildim yağlıdır benim bu yüzdende sivilce yapabilir..
ben orta ve koyu ten olanı aldım gelişemleri yazarım,daha önce avon kullanmıştım çok kötü kokuyordu ve giysilerimi batırıyordu bu üründe giysilere çıkıyor demişsiniz çok üzüldüm çünkü beyaz giymesini çokkk severim çoğu kıyafetim beyazdır şimdi beyazdanmı vazgeçmeliyim yoksa bu üründenmi:uhm:

dove yüze uygun değil sanırım ama kkda yüzüne kullanan arkadaşlar vardı. onlar yardımcı olabilir sana. ama bence yüze uygun bi ürün alsan daha iyi olur. zaten hassasmış cildin dikkatli olmak lazım. alerji falan yapmasın sonra

ben kullandım turuncu bir görüntü verdi mendiller daha kullanışlı

valla bende iki kere sürdüm ama baya bi farkediyor, TARÇIN arkadaşım yüzümede kullandım şuan bi problem yok allaha şükür, ama sorun çıkarsa hemen yazarım yüze uygun değil diye :)
orta ve koyu ten olanı kullanıyorum çok güzel bir renk verdi bence çok doğal duruyor avon ürünü neydi öyle yaaaa.....
ben herkese tavsiye ediyorum..

canlarımm ben açık tenliler için olanı aldım geri mi veriim?rengim çok açık diğeri çok turuncu yapar beni diye korktum,geri mi veriim yoksa deniim mi?

canım benim tenimde çok açık. özellikle bacaklarım. ben bacaklarıma kullanmıştım orta-koyu ten için olanını ama sırıtmadı hiç. turuncu da olmadı. belki açık tenliler için olan daha iyi olabilir ama bilmiyorum

Evet ben kullandım.. Denemek için boynuma ve aşağısına sürdüm..Öbür gün gördüm aman Allahım o ne boynum sanki kirlenmiş gibi duruyodu. Bi tarafı açık bi tarafı koyu..
Açıkçası çok dikkatli sürmek ve keslinlikle ellememek gerekiyo..Sonra bulamaç bi görüntü çıkıyo.
Parama acıdım..
Şimdi solaryum düşünüyorum.

kızlar hangi renk tonunun kendisine uygun olduğuna karar veremeyen arkadaşlarım Dove nin sitesinde test var. hangi ürün size uygun diye. ayrıca nasıl kullanılmalı falan detaylı bilgide var. mesela başka bir normal nemlendiriciyle dönüşümlü kullanın daha etkili olur falan yazıyor. ben bir inceleenizi tavsiye ederim...

Ciltten Cilde Farmiediyor Yani Bu ürün Birisine Iyi Gelen öbürüne Iyi Gelmiyor Mu Kafam Karişti Bende Almak Istiyodum Bi Kaç Yere Sordum Bulamadim Fiyati Ne Kadar

Arkadaşlar üsteki yazımı düzeltmek istedi.
Ben solaryuma güvenemediğimden son bi şans vermek istedim, Ama bu sefer temkinliydim, çok azar azar ve iyice yedirerek sürdüm, daha iyi bi sonuç aldım. Yani hoşuma gitti, idare eder.
Fakat sanırım içinde kına var ve o bu rengi veriyo.
Fiyatı 20 ytl.
Kullanırken sizde benim gibi yapın.

kızlar bende almak istiyorum tatil öncesi ama sürdükten sonra güneşe çıktığımızda deniz suyuyla falan birleşince her hangi bi lekenme su toplama yapar mı diye korkuyorum. ??????

arkadaşlar bu dove'u sürdükten sonra güneşe çıktığımızda bronzlaşır mıyız yani o hala cildimizdeyken güneş yine de yakar mı bi de kaç gün kalıyo bronzluk bilen varsa ve cvplarsa sevinirim...

Son düzenleme:
Eşit sürmeme rağmen ben de lekelenmeler yaptı, mesela dirsek içleri beyaz kaldı. Ayrıca bu tür ürünleri daha önce de kullandığımdan diyebilirim ki, bunları esas baharda kullanmak lazım. Yaz sıcağında terlemenin etkisiyle renk dalgalanmaları artıyor, elbiseler boyanıyor ve banyoda bile hemen çıkmayan çirkin bir görüntü oluşuyor. Dove'un önceki kullandığım otobronzanlardan bir üstünlüğü vardı; 3-4 saatte değil de günden güne renk veriyordu. Lekelenme yapmaz diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Bir de bu sefer solaryumdan sonra biraz bronzlaşmış cildimde denedim, sonuç yine aynıydı. Eskiden ben çok beyaz olduğum için böyle renk farkı yapıyor sanıyordum, değilmiş...

Canım bu tür otobronzanlar hiçbir koruma sağlamıyor. Renklenince cildim güneşe alıştı diye düşünüyor insan ama bir tür koruma faktörsüz ince yapılı fondoten gibi düşün.

herkese merhaba,

buradaki yorumları okuyarakdove summer glow aldım. ama leke yapar, giyiselre bulaşır yorumlarından da etkilenmedim değil...biraz da korkrak da olsa kullanmaya başladım. 4. gündeyim ve ne bir lekelenme, ne bir renk bulaşması ne de başka bir şey...cildimn rengi harika:))) gerçi ben tatilden yeni geldim ve bronzluğumu krusun diye kullanıyorum ama gerçekten çok hoş bir rengim oldu. hem de nemlendiriyor. ben güneşte broznlaşmış olduğumdan 2 günde bir sürüyorum. gerçekten güzel bir ürün, kokusu da öyle. almak isteyenlere bir de tüyo vereyim, normal fiyatı 20 ytl ama kısa bir süre için BİM'de 13.5 ytl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…