Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma
oto bronzlar için kullanılar haplar ve kozmetik ürünler zararlı olabilirmiş ben de almayı düşünüyordum gazetede okudum bugün anında vazgeçtimmafoldumben

KIZLAR GECENLERDE NETTE SIKINTIDAN ODLASIRKEN NIVEANIN BORNZLASTIRCI SI VARYA ONUNLA ALAKALI OYUN YARISMA YAPMISLAR SIKINTIDAN OYNADIM BI BEKLENDIYLE DEIL YANI KAZANAN LEPTOP FALN NIVEA URUN SETLERI DIYODU OYUN OYNADIM SONUNDA GEREKLI BILGI GIRIN IYODU BENDE YAPTIM DUN BANA MAIL GELDI :d TEBRIKLER KAZANDINIZ LEYNNN NASIL YANI NE KAZANDIM DEDM BI BAKTIM O OYNADIGIM OYUNUN ACIKLAMASI MEGER FARKINDA OLMADAN URUN KAZANDIM NIVEA URUN SEPETI VERCEKELRMIS HAVADAN GELDI VLLA SEVINDIM DUN :d:d UNUTMUSUM BILE YANI OYNADIGIM OYUNU BAKALIM NE GONDERCKELER BANA :d:d:d

kızlar merhaba

bişi sorcam bu otobronzlar her sürüşte daha esmer bir ten yaparmı ?
yani mesela ben bugün sürdüm. yarın sonraki gün yine sürdüm. sürdükçe daha koyumu olur ?
yoksa ne kadar sürersen sür hep aynı bronzlukmu kalır ?

evet canım yüzüme de kullanıyorum henüz bir lekelenme görmedim
inşallah olmaz :Saruboceq:
çünkü cildim özellikle yüzüm çok hassas
yaz aylarında denize falan gidince bronzlaştıkça yüzümde benek benek güneş lekeleri kalıyordu
şimdilik bi lekelenme yokk iki üç günde bir sürüyorum duştan çıktıktan sonra
hem nemlendirici hemde bronzlaşırıcı olması nedeniyle rahatlıkla kullanabiliyorum :lepi:

Tavsiye etmiyorum, iyi kullanmassan leke yapiyor cok cirkin duruyor. Sadece alt bacaklarina fln suremiyorsun tum vucutuna surmen lazim ve hertarafa ayni miktarda surmen lazim cok eziyetli birsey yha :S

Ben kendim RImmel London dan Sun shimmer sexy legs kullaniyorum. Suruyorsun hemen bronzlastiriyor ve cokta dogal duruyor, aksamada yikiyorsun cikiyor veya yikamazsan kaliyor, kesinlikle tavsiye ediyorum.

ben dove dan cok memnuınum rengı cok dogal oluyo kokusu helekı harıka nemlendırıyodA senın bahsettıgın urunun fıyatı nekadar tatlım

ben beyaz tenliyim canım.cildimde senin gibi hassas.senden üç alarak dün konuştuğumuz gibi kullandım.açık tenli olanını almıştım.güzelce yedirerek sürdüm yardımda aldım hatta eşimden ufladı pufladı ama sağolsun yaptı walla.kokusuna tahammülü yok sadece zemuszemus
sonuç cildimde belirgin ton farkı var 1.günde
sabah duşta aldım bakıyorum inceliyorum şuan dalga leke yok renkte öle turuncu flnda deil
kullanmaya devam bakalım alkisalkisalkis
saol pasaklı minik tanrıçam benim
a.s.

ben dove dan cok memnuınum rengı cok dogal oluyo kokusu helekı harıka nemlendırıyodA senın bahsettıgın urunun fıyatı nekadar tatlım

ebişim dün tanrıçam sayesinde dove kullanmaya cesaret ettim zemuszemus
sonuç güzel oldu 1.gün için,sanırım koyulaşacak devam edersem alkisalkisalkis
yüzüm hassas olunca dün kullanmaya korktum
sen yüzüne kullanıyomusun yada otobronzan kullanırken yüzüne kullanıyosun canım
ebişim yardım et bana cumartesi düğünümüz varda canım
:gitme:

valla cnm ben kullanıyorum yuzume ama en cok su degen yer yuzum heralde fazla durmuyo acılıuyo yanı rengı ama yuzde ayva tuylerın varsa uyglama derım cuunku tuylu olan kısımlar koyu renk alıyo dıger yerler acık renk kalabılıyo ama dove kusuru cabuk kurtulambılıyosun cunku hemn acılıo kendı dugununse surme yuzune derım ne olur ne olmaz yanı ıkı uc kere solaryum dene
dove bronzlastrıcı tatıl yada gunluk denız de gıttıgınde hafıf renk degıısmın kalıcı olsun dıye uygulamak ıcın super ama dıgger turlu bıraz dogallıgını kaybede bılıyo yanı ama yanmıs tende cok guzel duruyoooooooo :hooray::lepi::lepi: suan tenım cok guzellll rengıı

ya bunu eşit şekilde nasıl yediricez orası biraz zor gibi duruyorr :S

tatlım güzelce yedireceksin vucuduna normal nemlendirici krem sürüyomuşsun gibi düşün hiç zor bi yanı yok yerimseniben
kıyafetlere de bulaşmıyor ben kullandığım için kullanımı zor diyince garip geliyo -tatlicadiarzu-

ayyy çok sevinidm memnun olmana tatlım
ben kendim kullanmasam bu kadar detaylı bilgim olmazdı zaten
bende eşimden yardım alıyorum
sırtıma bi güzel sürüyo sağolsun :lepi:
bi kaç günde benimde rengimde gözle görülür değişiklik var turunculuk değil ama
bakalım üç dört günde bir sürüyorum
hem renk otursun hemde çabucak akmasın diye
bu yaz tatile gidemeyeceğiz bari rengim azcık değişsin kaydirigubbakcemile3

ebişim kendi düğünüm deil,eşim ve benim ortak arkadaşımızın sositososito
düğünde strapless giyecemde gerdan kollar az koyu olsun derdim canım hihoyyyt
sen :asigim: ve pasaklım tanıçam :asigim: çok yardımcı oldunuz ve kendi uygulamam sayesinde güzel bir ürün şimdilik sorun yaşamıyorum
saolun şeker arkadaşlarım benim
:1hug:

Allahım Allahım ne nazlarla yardım ediyo bi bilsen bizimkisi,ne gerek varmış
sabah bir iltifat yok beyaz etek çok yakışmış felan :1shok:
bu akşam gene deniyeceğim az daha istekli sürer belkim,bakalım azcuk daha kararcam
sende bendensin canım yazın hep ankarada olacağım,çalışacağım of offff :çok üzgünüm:
otobronzanlar paklar artık beni
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…