Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma
arkadaslar bronzluk saglıyo ewet ama bunun otobronzonla saglandıgı belli oluo..bende kullanıyordum.birde cok uzun sure kullanınca lekelenme yapıyo

Bende yazın bacaklarıma kullandım, üzerinde yazdığı gibi 4-5 gün sonra evet bir bronzluk sağladı ama her tarafa eşit yaymanız gerekiyo yoksa iz yapıyor. Yinede yazın beyaz bacaklarla dolaşmakdansa sürerim gibime geliyor.kaydirigubbakcemile2

merhaba hepınıze ben kullanıyorum daha onceden de kullanmıstım ben memnum kaldım yuzume de kulanıyorum turuncu olmadım guzel bı bronzluk verıyor ama ellerınızı mutlaka surudukten sonra yıkayın yoksa onlarda renk degıstırıyor
bı de bronzluk ıcın bol bol havuc suyu ıcın faydasını goreceksınız
sevgıler

otobronz kremler kullanmadan önce cildininizi güzelce keselerseniz düzensiz bi renk oluşmaz daha doğal olur eşit bronzluk için kese şart

ben kullanıyodum arkadaşlarım sarılık olmuş gibi oldun falan diyolardı bende bıraktım gerçektende sarı bir renk veriyo güneşin sağladığı bronzluğu sağlayamıyo ama ten rengine göre değişebilir bilemicem bende sarı durmuştu. en iyi sonuc güneşten sonra solaryumda sanırım ama o da cok zararlı diyolar yazın tam bi melez gibi olmuştum şimdi vücudum ole olmasada yüzüm yine bembeyaz oldu nerdeyse.. napcagımı şaşırdım..!

beyaz ten direk bronz olcak hali yok ya arkadaşlar ne yani beyaz bi teniniz var tatile gidince hemen bronzlaşıo musunuz?beyaz tenli olanlarda tabiki gec etki edicek.leke oluşmaı olayına gelince,otobronz yada böyle bronzlaştıcılar olsun.kullanmadan önce kesinlikle keselenmek gerek ve eşit dağıtmak gerek yuwarlak daireler kullanarak sürmeyin.dove'un en önemli özelliği aynı anda nemlendirmesi.ben bi melezim zaten o yüzden yeterince karayım ama otobronzlarda bunlara dikkat edin

dove ile tanıştıktan sonra yıllardır solaryuma boşuna verdiğim paralara acıdım
solaryumunda sadece tenim bir ton değişiyordu o da belli bile olmuyordu durum böyle olunca güneşlenmek kabus oluyordu çünkü çok beyaz tenliyim
geçen yaz dove kullandım iyi ki de kullanmışım vücudum ilk defa çok hoş bir renk aldı ve de güneşten rahatsız olmadım
dove böyle bir ürün çıkardığı için çok mutlu oldum teşekkürler dove

mrb arkadaşlar dove brozlaştıcısını aldım ve kullandım suan 3gündr gözle görülür brsy yok...senağlamayalnız o kremi sürdükten snra ne kadar süre beklenmeli ?? bunu merak ediyorum..yardımcı olursanz sevnrm..14şubatta nişanım var ve ozamana kadar bronz bir tene sahip olmam lazım..senağlamaelbisemn içinde hoş görünmek istiyorum...kaydirigubbakcemile2ve bu ürünün faydasını göremezsm solaryuma giricem her ne kadar korksamda :çok üzgünüm:

Arkadaşlar bende bugün dove un orta-koyu tenliler için olanını aldım.inşallah memnun kalırım.benim tek korkum çamaşırlara leke bırakma konusu.inşallah lekelenme yapmazzz...genelde olumlu yorumlar var dove hakkında..umarım bende beğenirim..şu an biras beklemedeyim..çünkü bacaklarımın ağda zamanını bekliyorumm bi güzel tüylerimi aldırayım, güzel bi banyo,peeling,kese yapayım ondan sonrada dove u kullanayım diyoruuummm..sonuçları da paylaşırımm..:teytey:

arkadaşlar sürdükten sonra hergün keseliyormusunuz?:uhm:

zannetmiyorum arkadaşım.hem sürüp hem keselenirsek hergün pek bir etkisi kalmz gibi kremin..diye düşünüyorum..ama ilk yapmadan önce kese ve peelingi öneriyolar..ama haftada bir filan belki yapılabilir..sık değil yani...nacizane fikrimmşutarafagitti

anladım teşekkürlerŞeniz

arkadaşlar ben dayanamadım yüzüme ve boyun kısmıma sürdüm dün akşam.bacaklarıma, vücuduma daha sonra devam edicem.aslında yüzüme korkarak sürdüm.sivilcelenme filan yaparmı diye.o yüzden çok az miktar kullandım.zaten benim de amacım yavaş yavaş doğal bi bronzluk yakalamak.şimdilik sivilcelenme vb.kötü bişey olmadı ..hergün sürcem..bakalım sonuç nasıl olcak..kaydirigubbakcemile2

tamam bizede anlat olanlarıı mirmirmirmir

bende kullandım ama beceremedim=))lekelenme yapmıştı bacaklarımda kaydirigubbakcemile3ellerimde bembeyaz dolaşıyordum.o zaman saçlarım koyu renkti açtırınca rengini artık bronzlaşsamda çingene gibi görünceğimden bıraktım
ama ne olursa olsun keselenip kullanın hem sağlığınız için hem kan dolaşımı için hemde sevgili selülitler için-tatlicadiarzu-

ya arkadaslar ben 17 yasindayim veq gecen yil tam tamina 9ay yuzumde kullandim bende cooook guzel oluyordu ve hic sivilce yapmadi fakat yazin gunesten bronzlastim icin kullanmayi birakmistim simdi de 4-5 aydir benim eski beyaz tenimle ortalarda geziyorum ve cok kompleksteyim yeniden kunllanmaya cesaret edemiyorum cunku cildim biraz sivilcelenmis ve bir ezcaneciye sormustum fondotenmii dove-mi daha zararli cilde DOVE DEMISTI ama nekadar bilgili bilmiyorum sonra da yuzum hem sivilcelendi korktum gercekten ve simdi ne yapicami bilmiyorum sizin bir bilginiz varmi cilde bir zarari varmi yada yuzu yaslandrian bir tarafi??? lutfen yazin

kızlar bende kullanıyorum yatmadan önce sürüyorum fazla sürünce turuncu gibi yapıyo dikkatli sürülünce işe yarıyo bnce

Merhaba kızlar. Bende bu kremi geçen yıl yaz başında kullanmaya başlamıştım. Diğer anında bronzlaştıran kremler gibi değil. Çok dengeli bir şekilde sürülüyor ve dalga dalga olmuyor bacaklarım. Ayrıca yapışık bir hisde vermiyor. Zaten 2-3 gün içinde bronzluğu farkediyorsunuz. Ayrıca burda ne kadar süre bacakta kalmalı falan diye sorular sormuşsunuz. Öyle belli bir süre sürüp sonra yıkamıyorsunuz. Normal vücut nemlendiricisi gibi düşünün. Sabahları yada banyodan sonra sürüp çıkın. O kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…