- 28 Mart 2009
- 21
- 2
ya kızlar merak ettiğim vücudunuzun her yerine sürüyor musunuz göbek falan.. öleyse ben sırtıma yetişemem ki :sm_confused: kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını söylerse çok sevinirim a.s
fiyatı ne kadar peki bunun
Ben açık kumral tenliyim ve niveanın orta -koyu ten için olanını 4 gündür kullanıyorum ve nasıl ifade edeyim hoş bir renk verdi tenime arkadaşların behsettiği gibi bulaşma filan da yapmadı giysilerime ama ben sürerken öyle çok sürmüyorum belki ondandır 5 dk kadar bekleyip öyle giyiniyorum .Yazdığım gibi yüzüme kullanmıyorum o konuda bir şey diyemem .Umarım yardımcı olabilmişimdir şutarafagittiarkadaşlar yaa bir de nivea çıktı şimdi bunu kullananlar da yorum yazsın lütfen. ben de doveun açık tenliler için olanını almıştım. beyaz tenliyim diye. ama hiç farketmedi.keşke burayı okuyup alsaydım senağlama şimdide koyu ten için olanı almayı düşünürken, nivea çıktı. onu da kullananlar varsa hangi rengini kullandıklarınıda ve ten renklerini de belirterek paylaşsınlar lütfen
Ben açık kumral tenliyim ve niveanın orta -koyu ten için olanını 4 gündür kullanıyorum ve nasıl ifade edeyim hoş bir renk verdi tenime arkadaşların behsettiği gibi bulaşma filan da yapmadı giysilerime ama ben sürerken öyle çok sürmüyorum belki ondandır 5 dk kadar bekleyip öyle giyiniyorum .Yazdığım gibi yüzüme kullanmıyorum o konuda bir şey diyemem .Umarım yardımcı olabilmişimdir şutarafagitti
Ben açık kumral tenliyim ve niveanın orta -koyu ten için olanını 4 gündür kullanıyorum ve nasıl ifade edeyim hoş bir renk verdi tenime arkadaşların behsettiği gibi bulaşma filan da yapmadı giysilerime ama ben sürerken öyle çok sürmüyorum belki ondandır 5 dk kadar bekleyip öyle giyiniyorum .Yazdığım gibi yüzüme kullanmıyorum o konuda bir şey diyemem .Umarım yardımcı olabilmişimdir şutarafagitti