Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma
bende kullanıyorum.ama suyla temas eden yer açılmaya başlıyor ve sonuçta dalgalı bir görüntü oluyor.sürekli kullanım için iyi değil ama özel biyere gidilecekse 1 defalığına kullanılabilir.

ya kızlar merak ettiğim vücudunuzun her yerine sürüyor musunuz göbek falan.. öleyse ben sırtıma yetişemem ki :sm_confused: kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını söylerse çok sevinirim a.s

ya kızlar merak ettiğim vücudunuzun her yerine sürüyor musunuz göbek falan.. öleyse ben sırtıma yetişemem ki :sm_confused: kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını söylerse çok sevinirim a.s

yardım alman şart evdekilerden birinden

bende kullandım geçen kış çok işe yaradı ama 1haftanın sonunda bende alerji yaptı ,kaşıntı kızarıklık filan bırakmak zorunda kaldım

yaa ben çok beyazım bunu denemek istedim ama hangi rengini almam lazım birde cilde bir zararı olur mu diye korkuyorum sonuçta kozmetik bi ürün

Kızlar ben bu kremi kullandım ölü gibi beyazdım açık tenliler için olan pek işe yaramnıo dediler koyu tenliler için olanını aldım. Gerçekten işe yarıyor ama kolunuzun içinde bilmiyorum pek inandırcı bir renk olmuyor daha çok turuncuya çalıyor renk... Losyonu aldıktan sonra önce bölgesel denemenizi öneririm sizde nasıl bir renk olucak diye çünkü kişiden kişiye değişiyor gerçekten...

ben bunu gecen sene aldım kullandım evet bronzlastırıyor ama bun srdukten sonra gıyınıp cıkmayı unutmanız gerekıyor. cunku kıyafetlerınıze renk verıyor. en temız calısma bunu sureceksınız yarım saat kadar bekeleyceksınız sonra gıyıneceksınız. bana kullanımı zor geldıgı ıcın bıraktım ama yorumların cogu olumlu gıbı gorunuyor. tekrardan baslayacagım kullanmaya yaz geldı zaten cıbıl cıbıl dolasıyoruz evde bari kremli dolasalım :)

kızlar dove summer glowu aldım 2 günde bile fark etti.orta koyu tenliler olan içini aldım .aslında beyaz tenliyim çok güzel yaaaa çok mutluyum

ohhh buldum sonunda dedim kızlar açmıştır bu konuyu 1 yıl gecikmelide olsa buldumkaydirigubbakcemile3 kızlar valla alimmi almimmi karar veremiyodum ama alcam kanımca ya napalım bi denerim yahuuuu deneyimlerimi paylaşırım sizle yaz geldi nerdeyse öleee süt gibi beyaz dolaşmaktan iyidirkaydirigubbakcemile2 bu arada tansaşta 12 tl:)haberiniz olsun canişler

Niveada çıkarmış aynısını üstelik inceltici etkili ben iki markayı da kullandım ama sanki nivea daha iyi gibi geldi ama fiyatının unuttum şimdi.Bir de olayın yüz için bronzlaştırıcı etkili nemlendiricisi var hemen 3 günde fark etti çok memnunum tavsiye ederim .Bunu kullanınca ne fondoten ne de pudra kullanıyorum üstelik de açık kumral olamama rağmen :) Yazın güneşin altında yatmaya son :sm_cool:

arkadaşlar yaa bir de nivea çıktı şimdi bunu kullananlar da yorum yazsın lütfen. ben de doveun açık tenliler için olanını almıştım. beyaz tenliyim diye. ama hiç farketmedi.keşke burayı okuyup alsaydım senağlama şimdide koyu ten için olanı almayı düşünürken, nivea çıktı. onu da kullananlar varsa hangi rengini kullandıklarınıda ve ten renklerini de belirterek paylaşsınlar lütfen

ya arkadaşlar bnde dove mu niveamı kararsız kaldm ama nivea vucut ve yüz olarakta ayırmış ikisini birden kullanmak zor geliyor ama ben daha çok yüzüme kullanıcağım içinde dove sivilce fln yaparmı diyede korkuyorum.ayrıca bn beyaz tenliyim we beyaz tenliler için olanı daha etkilidir herlde diye düşünüp onu alıcaktım ama gliba koyu tenliler için olanını alıcam artık.kulananlardan hiç sivilce sorunu olan oldumu?

arkadaşlar yaa bir de nivea çıktı şimdi bunu kullananlar da yorum yazsın lütfen. ben de doveun açık tenliler için olanını almıştım. beyaz tenliyim diye. ama hiç farketmedi.keşke burayı okuyup alsaydım senağlama şimdide koyu ten için olanı almayı düşünürken, nivea çıktı. onu da kullananlar varsa hangi rengini kullandıklarınıda ve ten renklerini de belirterek paylaşsınlar lütfen
Ben açık kumral tenliyim ve niveanın orta -koyu ten için olanını 4 gündür kullanıyorum ve nasıl ifade edeyim hoş bir renk verdi tenime arkadaşların behsettiği gibi bulaşma filan da yapmadı giysilerime ama ben sürerken öyle çok sürmüyorum belki ondandır 5 dk kadar bekleyip öyle giyiniyorum .Yazdığım gibi yüzüme kullanmıyorum o konuda bir şey diyemem .Umarım yardımcı olabilmişimdir şutarafagitti

Ben açık kumral tenliyim ve niveanın orta -koyu ten için olanını 4 gündür kullanıyorum ve nasıl ifade edeyim hoş bir renk verdi tenime arkadaşların behsettiği gibi bulaşma filan da yapmadı giysilerime ama ben sürerken öyle çok sürmüyorum belki ondandır 5 dk kadar bekleyip öyle giyiniyorum .Yazdığım gibi yüzüme kullanmıyorum o konuda bir şey diyemem .Umarım yardımcı olabilmişimdir şutarafagitti

Arkadaşlar nivea bulaşma yapmıyo sanıyodum ama dün gece atletime bulaşmış ama gene de kullanıcam umarım kolay çıkar CADIARZU

teşekkür ederim canım.ben de sonunda nivea da kararıuldım ve beyaz tenli olmama rağmen orta-koyu ten için olanı aldım. dün akşam ilk defa kullandım. tabi ilk sefer olduğu için bir fark yok şimdilik. ama ben de bulaşma falan yapmadı kıyafetlere.çok iyi yedirip yaymaya çalıştım dalga falan yapmasın diye. inşallah sonuç da güsel olur da burdan paylaşırım sizlerle kaydirigubbakcemile5

X