Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Aranızda bu ürünü alıp kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
marketlerde sıkça görmeye başladım...sizce almaya değer mi ?

2 tane renk çeşidi varmış... biri daha açık ten için biri daha koyu ten içinmiş..
pahalı otobronzanlara alternatif olabilir belki...ne dersiniz ?

bende kullandim gecen yil.cok guzel yapiyo yavas yavas gunden gune bronzlastiriyo cokta dogal duruyo turuncu felan yapmiyo.

ayy benim arkadasim kullandi ve kendisi bembeyazdi onu surdu kiz sanki sarilik olmus gibiydi ben tavsiye etmiyorum ama yinede kendin bilirsinn

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Paranizi bosa harcarsiniz. Ben acik-orta ten icin olanini aldim (olu beyazi yuzumu hafiften bronzlastirir diye). Uzerinde her gun duzenli olarak surun, 5. gun ulasabileceginiz maksimum bronzluga ulasirsiniz diyo. Ama yalan yani. Belki 15 gundur suruyorum tik yok! Hatta giderek beyazladim sanki.:uhm: Ben simdi su surunce bronzlastiran mendillerden alip deneyecegim. Kullaninca ise yarayip yaramadigini yazarim..benneyaptımki

yoo ben memnunum,20 gündür kullanıyorum ve çok hoş bronzluk verdi.. çok doğal.. Ben orta ve koyu ten olanını kullanıyorum,ama kendim açık buğday tenliyim.. Tavsiye ediyorum..

yoo ben memnunum,20 gündür kullanıyorum ve çok hoş bronzluk verdi.. çok doğal.. Ben orta ve koyu ten olanını kullanıyorum,ama kendim açık buğday tenliyim.. Tavsiye ediyorum..

Hay allah kafam karıştı şimdi kafamçokkarıştı
ben de peynir beyazı değilim ama çevrem bana beyaz tenlisin der..
yani ben de mi alıcaksam koyu ten için olanı almalıyım :uhm:
acaba açık ten için olanı mı işe yaramıyor ve kötü yapıyor ki ..

memnun kalan ve kalmayan arkadaşlar..kendi ten renginizin nasıl olduğunu ve dove un hangi ten için olan renk seçeneğini kullandığınızı açıkca yazarmısınız ?
belki de memnun kalmayan arkadaşlar renk seçimini doğru yapmamış olabilir mi..yani tenine uygun olmayan rengi almış olabilir mi ?

Kizlar benim tenim cok beyaz yani soluk bir rengim var esmer tenli yada bugday falan degilim. Koyu tenliler icin olanini almadim cunku cok karartir hani dogal durmaz falan diye. Ama bu acik tenliler icin olanida zerre fark etmedi sandece nemlendirmekle yetindi. Hala azimle suruyorum ama gercekten fark yok. Belkide cildin yapisina gore degisiyodur. Bazi arkadaslarda fark etmesinin sebebi budur. Bende bilemedim... Illla alicam diyosanizda bari koyu tenliler icin olanini alin belki o guclu etkili flndir.

Kızlar cildiniz ciddi ciddi koyulaşıyor hatta 2. sürüşte çok çok fark ediyor, yalnııızzzzz... İç çamaşırlarınıza bulaşıyor bunu bilin derim.. En azından sürdükten sonra bi yarım saat birşey giymeyin derim.. Yedirseniz bile terleyince gerçekten bulaşıyor... Ama onun haricinde çok güzel.. Ha bu arada lekeleri çıkıyor merak etmeyin:) Ben derimki denize gittiğinizde peynir gibi gitmektense bronz gider yanana kadar onunla idare edersiniz... Ama açık renk kıyafetlerle tavsiye etmiyorum:)

-Kızlar cildiniz ciddi ciddi koyulaşıyor hatta 2. sürüşte çok çok fark ediyor, yalnııızzzzz... İç çamaşırlarınıza bulaşıyor bunu bilin derim.. En azından sürdükten sonra bi yarım saat birşey giymeyin derim.. Yedirseniz bile terleyince gerçekten bulaşıyor... Ama onun haricinde çok güzel.. Ha bu arada lekeleri çıkıyor merak etmeyin:) Ben derimki denize gittiğinizde peynir gibi gitmektense bronz gider yanana kadar onunla idare edersiniz... Ama açık renk kıyafetlerle tavsiye etmiyorum:)

-Valla ozaman benim cildimde bir ariza var herhalde. Bildigin nemlendirici kremden farksizdi benimki. Rengide beyaz yani koyu bir renkte degil. Acaba sen koyu tenliler icin olanini mi kullandin arkadasim?

ewet arkadaşım bi önceki yazımda da yazmıştım, cildim açık buğday renginde ama ben orta koyu tenliler için olanını kullandım..

Kızlar bu ürün diger markalar gibi bi saat içinde karatmıyor.Bu bi gerçek bunu bilerek almak gerek ama bunu bir avantaj olarak görmelisiniz çünkü birden karartan bronzlastırıcılar cildi dalga dalga yapıyor bu ürün günden güne karattığı için cok güzel renk veriyor bende açık tenliyim ve orta koyu ten için olanını almıştım.Gayet güzel renk veriyor anladığım kadarıyla açık ten için olanı pek etkili değil.. herkes koyu ten için olanını kullansın bence.. turunculaşma yapmıyor bilmiyorum herkes farklı bişey söylemiş ama benim denediklerim içinde en iyisi ve en güzel kokanı dove kesinlikle...

sağolun arkadaşlar..bari ben de koyu ten için olanı alayım.alacağım zaman..
terleyince bulaşıyor olması tedirgin etti ama.. o yüzden bu ürünü terlemediğimiz havalarda yaz mevsimi dışında kullanmak daha uygun sanırım

ben açık-orta ten için olanını almayı düşünüyodum bu yazıyı okuduktan sonra orta-koyu ten için olanını aldım güneşte bile bzonzlaşmayan inatçı süt beyaz bacaklarıma biraz renk verir umuduyla a.s iki- üç gün oldu kullanmaya başlıyalı gerçekten işe yarıyo herkese tavsiye ederim hem de çok doğal durdu :dance:

Bende kullandım ve çok memnun kaldım. Hergün düzenli olarak sürün. Gün gün bronzlaştığınızı farkedeceksiniz. Ben diğer bronzlaştırıcıları kullanmış biri olarak memnunum. Bir gün de bronzlaştıranlar yapay bir görüntü veriyor, dove çok doğal tavsiye ederim.
Seçim Sizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…