Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma
evett :)
birde kakao yağı sürmüştüm ...
okula döndüğümde arap gibi olduğumu söylemişlerdi ..

hayır hiç öyle birşey olmadı.
özellikle bacaklarıma sürmüştüm en geç oralar bronzlaşıyo diye.. sanırım eşit ve yedirerek sürmek önemli leke olmaması için..

hım anladım tesskurler yazın gunes altında bronzlasırken aklınızda bulunsun kayısı yagıyla guneslenın bayanlar cok tatlı bır bronzluk verıyor

Kakao yağıda çok güzel bronzlaştırıyor ama 15 dakikadan fazla güneş altında yağlarla kalmak sakıncalı olabilir sonuçta yağ yani,kaş yaparken göz çıkarmayalım yanıp ..

kızlar ya bu nasıl oluyor kaç günde ve e kadar etkili kaç gün sürüyor
birde güneşe çıkmak zararlımı o kremle yazın kullanılabilirmi
diyelim plaja gideceğiz bi gün önce kullanmıştık zararı varmıdır

Cilt tipine ve rengine göre etkisi değişir sanırım..Ama benim 3. kullanımdan sonra gözle görülür değişiklik oldu..

Ben dove kullandım..Güneşe çıkmadan önce elbette güneş kremi kullanmalı sonuçta bu kremlerin koruyucu etkisi olduğunu sanmam :1no2:

bu bronzlaştırıcıların güneşe karşı korum aetkisi yok kızlar.bazılarının üzerinde de yazıyor hatta.

kızlar dowe bana alerji yaptı heryerimde bişilerr çıktı kırmızı kırmızı :S:S

bende geçen sene tatil dönüşü bronz tenimi korumak için kullandım yaklaşık 2 ay kadar duşdan çıkdıkdan sonra nemlendirici etkiside olduğu için vücuduma ve yüzüme sürüyordum tabi eşit şekilde ve iyice yedirerek sürülmesi lazım özellikle bembeyaz bir tene ilk defa kullanacaklar çok dikkat etmeli kullanırken yayılmasına dalgalanma yapabilir...sengözlerimebaksanab
vücudum hala bugday rengini koruyor bronza yakın yani tabi yüzüm baya açıldı normaldede açık tenliyim zaten bende en azından yüzüme tekrar denemek istiyorum ama başlarda da korkmuşdum sivilceye meyilli bi cilt tekrar terddütlerim başladı...-tatlicadiarzu-

piyasadaki bir çok ürünü kullandım ama en çok dove dan memnun kaldım tavsiye ederim canım.........................

ben 1 kere denedim.sıcak havada buram buram kına kokuyosun.kokusu beni çok rahatsız etti.yanımdakiler naapsın...
bu bronzlaştıcıların güzel kokuluu yada geçtim kokusuzu yok mudur?
:uhm:

ben 1 kere denedim.sıcak havada buram buram kına kokuyosun.kokusu beni çok rahatsız etti.yanımdakiler naapsın...
bu bronzlaştıcıların güzel kokuluu yada geçtim kokusuzu yok mudur?
:uhm:

Evet dediğin gibi kokusu tam bir facia :mymeka:

Nivea var birde onu deneyebilirsin belki

Kızlarr yarın denıze gıdıcem guneslenıcemmm bu nıveayı kullansamm bronzlasırmıyım daha cokk

Kızlarr yarın denıze gıdıcem guneslenıcemmm bu nıveayı kullansamm bronzlasırmıyım daha cokk

Sanmam :1no2:

Güneş kreminin üzerine bronzlaştırıcı yağ kullan daha iyi sonuç alırsın..

Çünkü bu bronzlaştırıcılar..Güneşsiz bronzlaştırmak için formüle edilmişler ve içlerinde güneş koruyucu maddede yok..

bende bi kaç gündür doveun bronzlaştırıcı nemlendirici vucut losyonunu kullanmaya başladım şimdilik kokusu hariç herşeyinden memnunum
geçen senede kullanmıştım yine memnundum o yüzden bu sene de güvenle kullanabilirim
ama dediğiniz gibi kokusu için ne yapmak lazım bilmiyorum :uhm:

ben kullandım valla çokda memnun kaldım hatta solariuma girdim esmerleştim ama bacaklarım daha geç bronzlaşıyordu onu kullandım bacaklarıma bacaklarım diğer yerlerimden daha koyu arkadaşlarımda bayıldı bende devam edicem hatta

yüzünüze de kullanıyomusunuz???geçen sene çok para vererek clarins almıştım tavsiye üzerine ilk kullanımda süper 2gün sonra dalga dalga oldu.peeling üzerine yedirerek çok güzel sürmüştüm ama.sıcak+duştan sanırım.dove 1 kere kullandım.renk farketti ama sonrasında dalga dalda leke olur diye ve kokusundan kullanamadım.kullandığınızda lekelenme yaptı mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…