- Konu Sahibi PembeLokum
-
oy oy oy hadi bakalım
benim herifim smokin giymek istiyor düğünde yaayakışır kerataya
bizz ilk dansımızı vals dansı şeklinde yapmayı düşünüyoruz, hatta etrafımızda da arkadaslrımız olsun çifter çifter kareografi halinde dans edelim böyle filmlerdeki gibi
krut seyit ve şura gibiii
Eki Görüntüle 953357
yok kız ben daha çok türkçe parçalar dinlerim türk sanat müziği, türkü, halk müziği, kardeniz müzikleri fln
ben düğünü mde gençler çok olsun istiyorum yaa hatta mümükünse ''çocuklara iyi uykular'' kime çocuk getirmesin ortada dolanan şeyler istemiyorum çok mu acımasızım ne :111:
kuzenimin nişanında çocuk yoktu süperdi ya ortada dolanan koşuşturan şeyler yoktu :111:
sizin de 5 yıl 4 ay olmuş ay maşallah maşallah tu tu tu
sen yaparsın canım sende çıkar
yakışır dedin şekil güzel bi görünüm olrr
bizimkide smokin denedi ama sevmedi ama çok güzel damatlığını aldı beyaz çeket şeklinde aldı ımmm çok yakıştı ama yaesmerimee papyonunu yesinler
sorma yaa çocukları bende sevmiyorum düğünde.. hayır mantıklı düşününce onların işi neki orda:26:
hı ben çocukken gitmek isterdim o da bizim hakkımızdı
boşver acımasız olacaksınki değer göresin
evet kuzum ya çok şükür geldi geçti yıllar
sizinde az kalmış 5einşallah niceee huzurlu senelere
kızlar abim geldi.. bilgisayarı devrediyorum
öptükoo sizikoo
dimiii canım bencede takmalıı bak böyle kemerimizden tut kol düğmelerimize kadar aldıkk oşş bian önce süslenip püslenip yn yana gelmek istiyorumm düğünümz olsun hadi hadi
hım harika canım eminm çok yakışacak damat beyimize
alla beniii pullaa beniiii al koynunaa yaaar heheh
çok yakıştı valla canım aynen alla beni pulla beni hihihihi
en çok kemerini falan sevdim tam giydirdi adamlar ya helal olsun valla
sen yaparsın canım sende çıkar
yakışır dedin şekil güzel bi görünüm olrr
bizimkide smokin denedi ama sevmedi ama çok güzel damatlığını aldı beyaz çeket şeklinde aldı ımmm çok yakıştı ama yaesmerimee papyonunu yesinler
ee merak ettirdin yahuu fotosunu çektin mi fbden göndersene yaaa aaa merak ettim valla bi de ben beyaz ceketli dmatlıklara bayılıyorum
yokkii fotooo :26: neyse çok kalmadıçok yakındaa heryerdeyiz dimiii bencede çok cicilerr
netse 3 ay 15 gün sonra görürüm madem
hihihih evet eveetay az kaldıı gelin olcam ben ya uyyyyyyyy çok heycanlı allahımmm problem olmasın yalvarıyorum
yok canımm ya yazmayı uunutmusum gıbı uzun suredır gırmıyorum .) ıstanbula yerlestım calısmaya falan basladım ondan.hayatım epey degıstı benım anlıcagın.bı suru sey oldu .) sen nasılsın hersey yolundamı
♥ ♥ Bugün günlerden Resul Dindar ♥ ♥
kizlar seLamm
slm tutkum nasılsınn:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?