Dostlarım Buyurun, İçeride Lokum Var :)

canlarım ben çıkıyorumm öpüyoruz hepinizi
yarimle buluşacağız

ben 2014 te bi hayli aşık oldum bu adama
aşk levelim arttı

[video=youtube;IzpxZX7rYkA]http://www.youtube.com/watch?v=IzpxZX7rYkA&list=PLa1pAnYVT7IxP3-EmHmNC01AwSjUrjSzM[/video]

geçiyo deryam geçiyo.. ama benim sanırım daha uzayacakk
düğün günüm seçimler olacakm
ış

aa ne seçimi yahuu :44: dur bakim üzülme bence
bir iki gün erken olsun olmazmııı
uf sıkıntı yapma bitanem ya biliyorum daraldın ama

abowww biz bursa'ya çok zor gittik
neyse olsun o kadar

yolları kaç saat sürer?

kusura bakma kuzum bende geç yazdım:26:

13-15 saat var kuzum..
ama banane gelsnler,ben onlarınkine gittim

sizede iyi buluşmalar,aşk böcüklerii
aa ne seçimi yahuu :44: dur bakim üzülme bence
bir iki gün erken olsun olmazmııı
uf sıkıntı yapma bitanem ya biliyorum daraldın ama

işe yaramayan seçimler işte
nasip kısmet artık kuzum,inşallah vardır bir hayır

bende kaçtım kızlar,içim daraldı biraz oda oda gezineyim

selam canım topiciğin hayırlı olsun bol sohbetli konuşmalarımız olsun inşallah :)

benimde sevdiceğim var 3 yıldır çıkıyoruz ama daha erken işte 19 yaşındayım oda öyle bizim daha beklicek askerliğimiz varr okull sorunu var sonra iş sorunu ohoooo bir 9 sene sonra

bizde 8 yıl koymuştuk önümüze ama birden oluverdi iyikide oldu askere evliyken gidicek
okulda 2 yıl normal okudu 2 yılda açıktan devam ediyoruz herşey bir arada yani belki sizinde öyle olur
sevdiğine kavuşuverirsinnkader kısmet herşey gönlünüzce olsun canım

kusura bakma kuzum bende geç yazdım:26:

13-15 saat var kuzum..
ama banane gelsnler,ben onlarınkine gittim

sizede iyi buluşmalar,aşk böcüklerii

13-15 saat uuu fenaymış valla ama olsun

selam canım topiciğin hayırlı olsun bol sohbetli konuşmalarımız olsun inşallah :)

canımcım hoşgeldin özledim kız seni neler yapıyorsun bakalım ne var ne yok?

benimde sevdiceğim var 3 yıldır çıkıyoruz ama daha erken işte 19 yaşındayım oda öyle bizim daha beklicek askerliğimiz varr okull sorunu var sonra iş sorunu ohoooo bir 9 sene sonra

9 sene dersin o 7 ye düşer sonra 6 ya düşer 5 e düşer bir bakmışsın 3 sene sonra düğün

hımmm senin için zor olacak o zaman evliyken askere gidecek ya inşallah olur bakalım bu sene bir yere yerleşirsek bir adım daha yaklaşmış olacaz aminn canımm

zaten 10 seneden başlamıştık bakk 9 düşmüşş dediğin gibi olacak galibaa

gençLeeer seLaaam:108:

ve aleykum selam tatlımmm napıyorsun?
ben kayıp ın finalini kaçırmıştım onu izliyorum şu an

ben sana özel msj atmıstım canım o mesajımı aldım mı tatlım yoksa alıntı mesajları arasında kayıp olup gitti mi? :44:

Son düzenleme:
vbugün 5 tane daha sabun dekupajlı yaptım ama çok uzun sürüyor yaa bu gidişle satma hevesinden vazgeçeceğim :111:

kuzum bir kaçtanesine bakınca gerisini tek tek açmaya üşeniyorum ve okunmuş olarak işaretliyorum dur bakayım gelmişmi

kuzum bir kaçtanesine bakınca gerisini tek tek açmaya üşeniyorum ve okunmuş olarak işaretliyorum dur bakayım gelmişmi

anladım tatlım. december a da özel msj attım ama galiba o da almadı ben sadece hey ben geldim diye msj atmıştım haberiniz olsun diye

bu arada bugün kuzenimin nikahı oldu artık resmen evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…