Dostlarım Buyurun, İçeride Lokum Var :)

anladım tatlım. december a da özel msj attım ama galiba o da almadı ben sadece hey ben geldim diye msj atmıştım haberiniz olsun diye :KK16:

bu arada bugün kuzenimin nikahı oldu artık resmen evlendi :KK9:

hı sen ilk geldiğin günkünümü diyosun.. atmıştın sanırım evet,bende atmıştım hani sen dişimisin diye.
normalde özel msjda,alıntılarda aynı geliyo maalesef.. karışık olmuş biraz.. hele şu beğen butonunun gitmesi çok kötü oldu:KK31:

Rabbim huzurlu etsin inşallah.. ne güzel evlenen evlenene bu yıl yahu.. maşallah ne bereketli yılmış
:nazar::KK17:

hı sen ilk geldiğin günkünümü diyosun.. atmıştın sanırım evet,bende atmıştım hani sen dişimisin diye.
normalde özel msjda,alıntılarda aynı geliyo maalesef.. karışık olmuş biraz.. hele şu beğen butonunun gitmesi çok kötü oldu:KK31:

Rabbim huzurlu etsin inşallah.. ne güzel evlenen evlenene bu yıl yahu.. maşallah ne bereketli yılmış
:nazar::KK17:

ayy tamam şimdi hatırladım canım evet senle msjlaştık o gün tamam sıkıntı yok :KK16:
ya evet maşallah :KK9:

heralde bu gidişle sadece kendime yapabilecem anca canım :KK9::KK9::KK9: napım ben de bi yandan kayıp ın finalini izliyorumm :116::116:

izle canım izle ahh ben çok heycanlandım bi o kadarda duygusal oldumm babacım kızına çok özen göstermeye başladı bu aralar
:KK5:böyle ağlaya ağlaya gidicem off ayrıca gelinliğimide çok giyesim var:26: şu düğüncükde bi olsa ayyyyyyyyyy

iyiyim deeryamm sen:KK19:
hadi süt içekk :KK1: şerefinee:nazar:

gel senlede kuzeninin nikahı şerefine süt içelim:nazar: :KK30:

geldiler bana yine.. of canım sıkılıyoor:KK37:

ahaha ne süt ü yaa bari ice tea içelim :KK9::KK9:
ee nişanlılık nasıl gidiyor bacım hazırlıklar nasıl ev-mobilya-çeyiz-davetiye-gelinlik fln tamam mı?
anlat bakalım:116:

izle canım izle ahh ben çok heycanlandım bi o kadarda duygusal oldumm babacım kızına çok özen göstermeye başladı bu aralar
:KK5:böyle ağlaya ağlaya gidicem off ayrıca gelinliğimide çok giyesim var:26: şu düğüncükde bi olsa ayyyyyyyyyy

eee kuzum kolay mııı uzağa gelin gidiyorsun yaaa ele karışacaksın :KK31:
gelinliğin hazrı mı? :116:

sorma canım sorma:KK31:
hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aslılı şekilde damat beymizin damatlıyla yan yana:KK16: giyilmeyi bekliyorr:KK19:

oy oy oy hadi bakalım :KK16:
benim herifim smokin giymek istiyor düğünde yaa :KK16: yakışır kerataya :KK16:

bizz ilk dansımızı vals dansı şeklinde yapmayı düşünüyoruz, hatta etrafımızda da arkadaslrımız olsun çifter çifter kareografi halinde dans edelim böyle filmlerdeki gibi :KK69::KK69:

krut seyit ve şura gibiii :KK69:

$the_waltz.jpg

ahaha ne süt ü yaa bari ice tea içelim :KK9::KK9:
ee nişanlılık nasıl gidiyor bacım hazırlıklar nasıl ev-mobilya-çeyiz-davetiye-gelinlik fln tamam mı?
anlat bakalım:116:

ahahah içelim tutkum içelim :nazar::KK24: teyyy teyy :KK19: ofofofofof benimde sıkılıo tutkumm ya

şarkı dinliyorum kız dişim,duygusala bağladım:KK30::KK14:

hazırlık mazırlık yok canım ya.. erkek tarafı karınca gibi çalışıp çabalıyor..
bizim taraf öylece bekliyor..malum komşunun kızı evlenioya rahatızz:KK14:
birtek beyaz eşya aldık ve gerisi gelmedi:KK1:

takamıycam artık...yeterince üzüldüm o yüzden deryanında dediği gibi tey tey tey teeey:KK76:

şarkı dinliyorum kız dişim,duygusala bağladım:KK30::KK14:

hazırlık mazırlık yok canım ya.. erkek tarafı karınca gibi çalışıp çabalıyor..
bizim taraf öylece bekliyor..malum komşunun kızı evlenioya rahatızz:KK14:
birtek beyaz eşya aldık ve gerisi gelmedi:KK1:

takamıycam artık...yeterince üzüldüm o yüzden deryanında dediği gibi tey tey tey teeey:KK76:

ne şarkılar dinliyorsun canımm

erkek tarafı üzerine düşenleri yapıyorsa ohh daha ne olsun ne güzel canım
nişanlın nasıl heyecanlı mı hayaller kuruyor musunuz :KK69:

takmamakla iyi ediyorsunuz yaa aynen tey tey teyyy :KK64:
yalnız kuzenlerim benden önce evleniyor diye sinirleniyorum ben
adamlar 28-29 yaşında ama olsun yine de sinirleniyorum hehehe :111:

ne şarkılar dinliyorsun canımm

erkek tarafı üzerine düşenleri yapıyorsa ohh daha ne olsun ne güzel canım
nişanlın nasıl heyecanlı mı hayaller kuruyor musunuz :KK69:

takmamakla iyi ediyorsunuz yaa aynen tey tey teyyy :KK64:
yalnız kuzenlerim benden önce evleniyor diye sinirleniyorum ben
adamlar 28-29 yaşında ama olsun yine de sinirleniyorum hehehe :111:

sen yabancı dinliyosun daha çok benimkiler sana iyi gelirmiki:KK1:

valla kuzum hayal kurmaya korkar olduk ama heyecanlı olmazmı:KK69:
nasipse az kaldı ilkime kavuşmaya:nazar::KK16:

onca yıllık zorluk bitecek inşallah..Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah:nazar:
içimden neler geliyor ama korkuyorumki yazmaya.. hele bir kavuşalım uzun uzun anlatırım:KK1:

boşver kız ilk evlenmek iyi değilki.. bak benimkiler hep evlendi şimdi nasipse düğüne ailecek gelecekler.. ne kadar genç var o kadar daha düzel oluyo düğün:21:

sen yabancı dinliyosun daha çok benimkiler sana iyi gelirmiki:KK1:

valla kuzum hayal kurmaya korkar olduk ama heyecanlı olmazmı:KK69:
nasipse az kaldı ilkime kavuşmaya:nazar::KK16:

onca yıllık zorluk bitecek inşallah..Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah:nazar:
içimden neler geliyor ama korkuyorumki yazmaya.. hele bir kavuşalım uzun uzun anlatırım:KK1:

boşver kız ilk evlenmek iyi değilki.. bak benimkiler hep evlendi şimdi nasipse düğüne ailecek gelecekler.. ne kadar genç var o kadar daha düzel oluyo düğün:21:

yok kız ben daha çok türkçe parçalar dinlerim türk sanat müziği, türkü, halk müziği, kardeniz müzikleri fln :KK16:

ben düğünü mde gençler çok olsun istiyorum yaa hatta mümükünse ''çocuklara iyi uykular'' kime çocuk getirmesin ortada dolanan şeyler istemiyorum çok mu acımasızım ne :111:

kuzenimin nişanında çocuk yoktu süperdi ya ortada dolanan koşuşturan şeyler yoktu :111:

sizin de 5 yıl 4 ay olmuş ay maşallah maşallah tu tu tu :nazar::nazar:

X