Dördüz kızlara hamileyim!

Çocukları gitar kursuna yazdırmayı düşünüyorum çok teşekkür ederim tavsiyeler için ♥

Yardımcı şart gibi görünüyor çünkü eşimin annesi küçükken vefat etmiş ve sadece kız kardeşi var zor idare ederiz gibi geliyor bakıcı işi gündemde ☺
Çok teşekkür ederim

Ayyyyy ne güzel ya:) gözünüz aydın allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:)

Çocukların anneleri vefat etmiş.. Allah rahmet eylesin.. Sizle kaldıklarına göre anlıyorum ki siz şefkat sahibi iyi bi insansınız.. Emin olun onlar hissediyodur. Onlara işlediğiniz sevap, onlara gösterdiğiniz merhamet size kolaylık olarak geri dönecek..

Bence " çocuklaaaar bakın hepsi aynııı:) ayyy abisi bak/ ablası bak senin de burnun minicik onun da burnu minicik ya da ellerine bak ablası vs diyerek sürekli kardeşlik duygusunu aşılamaya çalışın. Akıl vermek olarak algılamayın tabi hem bekarım hem haddim değil:)
Mesela ne bileyim, ablaları kızları gezdiricek bana hep kolaylık olucak kız kıza gezerler falan deseniz heveslenirler bence:)

İçim çok cız etti bee biz de kaybettik annemizi bilirim çocuk için ne demek..

Allah analı babalı büyütsün...

Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Estağfurullah ne demek akıl almak için bu başlığı açtım ☺ Çok teşekkür ederim

Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Estağfurullah ne demek akıl almak için bu başlığı açtım ☺ Çok teşekkür ederim
Sağolun dostlar sağolsun. Rica ederim:) hele de öyle gitar kursuna gönderecek, çocuklara nasıl alıştırırım diyecek kadar iyi bir ana olabildiysen -ki ben ağladım sebebini bilemiyorum- allah razı olsun senden..

Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun asıl. Bana 2 tane öksüz çocuk emanet edildi. Kendi kızlarıma bağırıp kızarım ama oğullarıma laf söyletmem. Daha "anne birşey de yaa" diye bana geliyorlar babaları kızınca ☺ Sevmeye bekliyorum mutlaka doğunca

Eeee artik onlarda buyuk birer birey olmus abilik sorumlulugu almalari icin konusmaniz sart isterseniz bi uzmana gidin ve anneleri olmadihi icin eger sizde onlara iyi annelik ablalik yapiyosaniz gercekten bravo tebrik ederim bunun sevabini allah sixe kat ve kat verir oncelikle kizlarinizi sag salim kucaginiza almak nasip etsin konunun icinde bu kadar insan olunca uzun yazicam k.bakmayin krsinliklede bi bakiciya ihtiyaciniz var 6 coxuk kolay degil ben bi cocukta dagildim eger cocuklariniz olsada babalarinin onlari yine ayni sekikde sevecegine sevgisinin azalmayacagina inandirmalisiniz cunku siz alti cocuk annesisiniz oblara bunlari asilarsaniz bebeklerinize olan tavirlari davranislarida olumlu olur cunku bi kere babalari hayatina yeni bi kadini sokmus bu onlar icin kotu bi durum annelerinin yerine baskasini almis gbi bakabilirler bu cocuk pskilojisi bence bide dort tane kiz kardes gelicek kolay degil.bunlari solerken hicbir kotu anlam gutkuyorum genel bi aciklama yaptim

Maşallah çok güzel bir duygudur zor ama çok güzeldir eminim. Çok güzel bir yüreğiniz var inşallah zorlanmadan çocuklarınıza bakacaksınız. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 4 kıza ne güzel isim bulunur şimdi

Estağfurullah kötü anlam gütmediğinize eminim çok teşekkür ederim biz 2 yıl önce evlendik annelerini hastalıktan dolayı kaybetmişler, çok çok üzgünüm. Babaları oğullarını 2.plana atmaz bende atmam asla. İçiniz rahat olsun ☺

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eşim isim konusuna karışmıyor ben bulcam artık 4 tane ☺ Fikirlere açığım tabi isim annesi olabilirsiniz

Gelirim bak çağırma helal olsun bunlar da abiyle abla

Çok teşekkür ederim ilk dördüz olduğunu öğrendiğimde çığlık attım eşim bayıldı hastanede gülme krizine girdik çok sevindik ama çok büyük şans oldu
AYYYYYYYY BENDE OLSAM BAYILIRIM HERALDEEE ..KALBİM DURURRR RABBİM 4 MİNİĞİDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN İNŞALLAHHH..
karnın çok büyür heralde burda resim paylaşılabiliyomu acabaa son aylarını çokk merak edicem şimiden söyleleyimm

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eşim isim konusuna karışmıyor ben bulcam artık 4 tane ☺ Fikirlere açığım tabi isim annesi olabilirsiniz
O kadar isim önerisi gelir ki tam yerindesiniz Bol bol isim öneririz hepsini yakınmı istiyorsunuz önemli olan o helin pelin selin gibi yani yoksa farklı farklı olmasımı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…