Dördüz kızlara hamileyim!

Bende bakıcı düşünüyorum, doğal oldu ☺
Doğal yolaarla mı oldular?? Harika! 4 küçük mucize. Ne kadar güzel bir duygu olmalı! Allah size ve eşinize güç kuvvet versin, yuvanıza da öyle huzur ve muhabbet doldursun ki hiçkimse bir diğerini yadırgamadan ilk günden birbirinize alışıp, ömür boyu mutlulukla yaşamanızı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun ne güzel kalbiniz var söyledikleriniz 10 katıyla size dönsün inşallah çok teşekkür ediyorum

Sizin kadar çocuklarda çok şanslı eğer ilişkilerini çok iyi kurmalarını sağlarsan çok iyi kardeş olabilirler.
Allah size ve eşinize yardımcı olsun 4 küçük minicik eller ve ayaklar müthiş birşey.
Affınıza sığınarak sormak istiyorum.
İlk tepkiniz ne olmuştu :)

Ayyyy aynisindan dort tane yaaa masallah canim cok sevindim hayirlisiyla al kucagina insallah maddi durum yerindeymis ne mutlu tutarsiniz bir yatili eleman tamamdir

Bence kızlara çocukların varlığını kabul ettirmeniz gerekecek...

Nede olsa ezici bir üstünlük söz konusu , Allah bir nefeste kurtarsın yada 4 nefes mi desek ...

Çok teşekkür ederim ilk dördüz olduğunu öğrendiğimde çığlık attım eşim bayıldı hastanede gülme krizine girdik çok sevindik ama çok büyük şans oldu

Ayy maşallah. Allah sağlılıklı bir şekilde hepsini kıcağınıza almayı nasip eder inşallah. Hayırlı ömürler versin dördünede
Çok özendim hemde hepsi kız hep bir sürü kızım olsun istemişimdir
Abileride onları çok sevecektir eminim. Göneğinizi sevdirin, onlara eşya alırlen abilerinide götürün onlara seçtirin kötüyse bile alın. İsimleri konusunda fikirlerini alın.
Çok sevindim cidden ya

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun her zaman bekleriz sevmeye ☺♥

Maşallah ne güzel. Zor olacak ama böyle ince düşünceli anneleri olduğu için çok şanslılar. Şimdiden indirimleri takip edip bez falan stokla

Maşallah size, Ben hep ikiz çocuk istiyorum ama dördüz uuvv ... Allah size sağlık versın İnişallah sağlıkla kucağınıza alın..

Dorduz muuu
Maşallah yaa
İyiki maddi durumunuz iyi, yardimci tutabilirsiniz :)
Cocuklar da kabullenicektir abi olucaklar sonucta :)
Eşiniz ayni sekilde davranir umarim
Ayy 4tane bicir bicir ya
Bi de agliycaklar ayni anda:)allah yardim etsinn

hay masallah hepsini saglikla kucaginiza alin yavrularinizin insallah.
esinizin cocuklarini simdiden hobi kurslarina gonderin,oturup kendilerini dinleyecek vakitleri olmasin..artik neye ilgileri varsa,muzik,spor,resim..ama bunu bebekler eve gelmeden yapin,yani onlar geldikten sonra yaparsaniz kendilerini bastan atilmis gibi hissederler.
simdiden her konusmanizda onlarin ne kadar efendi,ne kadar akli basinda olduklarini,abi olmak icin muhtesem cocuklar olduklarini tekrar edin.
tabiki de en az iki yardimciniz olmali hem bebeklerle hem cocuklarla ilgilenebilmeniz icin.

gozumde tatli bi curcuna canlandi, bi suru minik eteginde : ) Rabbim yardimcin olsun.. bu hassasiyetin olduktan sonra Allah in izni ve esinin destegiyle halledersin inşaAllah..

Dört tane minik canavarın şaşkınlığıyla diğer iki ufaklık yaramazlık yapmaya fırsat bulamaz gibi geliyo :)
Onlar daha olayı anlamaya, curcunaya alışmaya çalışırken bıdıklar yaşını doldurur
Miniklerin beziydi, mamasıydı .. yardımlaşa yaparsanız daha çabuk benimserler
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Yardımcı fikrini şimdiden gündeminize alın bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…