Dördüz kızlara hamileyim!

Dördüüüüüz ve kıııııız aaay çok güzel yaaa Rabbim bana da nasip eder inşallah ikiz Konuya gelecek olursak zorlanacaksınız büyük ihtimal büyütürken ama onların varlığı eminim abilerinin de hoşuna gidecek başta kıskançlık olur ama eşit davranınca zamanla durumu onlar da anlayacaktır. Rabbim yardımcınız olsun,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Merak etmeyin bana 2 tane öksüz çocuk emanet edildi ben abla değil anne oldum onlara. Gerekirse kendi kızlarıma kızarım ama oğlanlara laf söylemem. Ayrım yapmak söz konusu bile olamaz ☺
Kalbiniz bu kadar güzelken Allah size hem sabır hem de sevgi ihsan edecektir eminim. Kocaman bir aile olacaksınız ne güzel.

hayırlı olsun yavrularınız.
Allah sizin gibi güzel gönüllü bir insana lütfetmiş gerçekten.:)

bir tane çocuğunuz olsa ve bir süre sonra kardeşi doğsa emin olun evin yeni haline adapte olması epey zor oluyor.

siz de 4 tane olacak inşaALLAH.
tüm düzeniniz bozulacak ilk zamanlarda ki bu her bebekde böyledir.
babalar bile depresyona giriyor ilgi azalmasından.

siz yardımcı alın.sadece ev işi için değil bebekler için de lazım.
üçüzü olan arkadaşımın bebeklerine 3 kişi bakmıştı ilk yıl.
annesi,kendisi ve yardımcı.
siz de bunalıma girebilirsiniz sürekli ağlayan 4 bebişle uğraşmaktan.
ama geçici bir süre tabi bu.
aylar ilerledikçe daha rahat edersiniz.

hala, büyüklerle meşgul olsa onlar bu hengamede sıkılmazlar.
ve ilgisiz hissetmezler kendilerini.
bebeklere hediye getirenleri kıskanıyor çocuklar.
bir de hastaneden gelirken onlara en çok sevdikleri şei alıp getirin.
ya da önceden hazırlayın.
kardeşlerinin abilerine getirdiğini söylersiniz.

Allah kolaylığını da verir inşaALLAH.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

bizim de olsa her çocuk bize emanet.:)

Maşallah. Sağlıkla huzurla gelsinler evlerine :)
Abilerine durumu açıkladıktan sonra doğuma az bir zaman kala "Ben abi oluyorum." yazılı tişörtler alabilirsiniz. Hatta "kızların doğacağı gün giyeceksiniz onları beklerken" falan derseniz sabırsızlık bile gösterebilirler :)
Gerçi bir tanesi abiymiş zaten ama kız abisi oluyor bu kez :) Üzerlerinde abi ve kız kardeş figürleri oluyor çöp adam şeklinde.
Biraz heveslenirler belki :)

Çok teşekkür ederim alalım o tişörtlerden ☺

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tavsiyelerinizi aklıma yazdım ☺♥

Çok teşekkür ederiim

Çok üzüldüm çok küçükmüş siz ona komşu kızı gibi yakın olmaya çalışın aklı erdiği zaman kim ne derse desin susmayın ve ona anlatın

Annesi izin vermiyor ki maalesef. Keşke izin verse görebilsem zaten neler yaparım. Bir ara iyiydik yine ama iyice koptuk elimden geleni yapıyordum okul masrafı olsun ne bileyim bir şey istesin dersi olsun yardım ederdim sanki benim çocuğummuş gibi ama maalesef şuan öyle olmuyor.

Mutlaka bir çözümü olmalı Allah yardımcınız olsun

allahım.... dördüz kızlara hamile olmak...
bir insanın herhalde başına gelebilecek en güzel şey...

umarım doğum ağırlıkları çok düşük olmaz ve sarılıkları hafif geçer...
sağlıkla mutlulukla büyürler inşallaaaaahhh :))
amin :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sevmeye bekleriz inşallah ☺

tüpp bebeklermi kendinizmi hamile kaldınızz?????ne güzelll yaa 4 üzzzzz ..bencede yatılı bakıcı bulursun mişş gibi geçinir gidersinizzz ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…