- 27 Mart 2015
- 98
- 70
- 34
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺Cok mutlu oldum :), Allah sag saglikla kucaginiza almaya nasip etsin.
doğal olarak ha. ilginçmişTeyzemin ikiz kızları var ondan başka ikiz veya üçüz dördüz yok ben doğal olarak hamile kaldım ☺
Doğalmış .tüp bebek sanırım. hangi hastahane
aaaa saka gibi hem cok sevindim hem de korktum bir yeni anne olarakSelam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayır kesinlikle. Onlar benim oğlum sayılır kesinlikle 2.plana atılmayacaklar. Onları çok seviyorum içiniz rahat olsun ☺allah hayrlsyla dogum yapmani nasip etsn. cok guzel bi durm bu. cok sanslisin. senden bsey isteyecem. kizlarin dogunca dger cocuklara kotu davranma olur mu annelerinin yokluklarini hisssettirme. ayrmcilik yapma. onlar yetim sakin ahlarini alma kizlarinin gununu goremessin. bu konuda birz dikkatli ol canm.
süper cnmmmm ya 4tane bebşin olucak o oğlanlarıda okdr güzl sevmişssinki yüreğin kalbin okdr byükki allhım sana 4tanede daha veriyor snn hepsine yeticek güzl sevgin için şimdiden kolay gelsin cnm mutlu huzurlu uzun uzun ömürlerSelam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Merak etmeyin bana 2 tane öksüz çocuk emanet edildi ben abla değil anne oldum onlara. Gerekirse kendi kızlarıma kızarım ama oğlanlara laf söylemem. Ayrım yapmak söz konusu bile olamaz ☺Maşaallah ): Rabbim size bağışlasın onları :) ne kadar güzel 4 kız :) ama bazı doktorlar sonlandırmak falan istiyor siz yapmayın ne olur. Sağlığınızı etkilemedikçe. Okuyoruz forumda hep doktor olmaz demiş ama sapasağlam doğmuş hepsi.
Size ancak şunu diyebilirim çocuklarınızın arasında asla ayrım yapmayın. Kardeşlerini sevmek istedikleri zaman aman yapma etme gibi tepkiler vermeyin yanında durun beraber sevin. Çok küçük oldukları için korkabilirsiniz hastalanabilir diye ellerini yıkayın üstünü değiştirin ama onlara abi olduklarını ve en az onlar kadar seveceğinizi belirtin :) kardeşleri olacağını bilmiyorlarsa söyleyin güzelce. :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥süper cnmmmm ya 4tane bebşin olucak o oğlanlarıda okdr güzl sevmişssinki yüreğin kalbin okdr byükki allhım sana 4tanede daha veriyor snn hepsine yeticek güzl sevgin için şimdiden kolay gelsin cnm mutlu huzurlu uzun uzun ömürler
Merak etmeyin bana 2 tane öksüz çocuk emanet edildi ben abla değil anne oldum onlara. Gerekirse kendi kızlarıma kızarım ama oğlanlara laf söylemem. Ayrım yapmak söz konusu bile olamaz ☺
İnşallah problemleriniz çözülür üzüldümNe kadar güzelll :)) benimde küçük yaşta annem ve babam ayrıldı ve ben kardeşim alt katta oturmasına rağmen göremiyorum bu yüzden size böyle bir yorum yaptım :)
Öyle gözüküyor Allah razı olsun ☺♥maşallah maşallah
allah kolaylık ve sabır versin ev kreşe dönecek desene
bakıcı yardımcı filan tutmanız şart bu durumda
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah size de nasip etsin ☺Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. Cok cok cok imrendim. :))