- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 40
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Eşimin 2 oğlunu da çok seviyorum ve kesinlikle üvey muamelesi yapmadım hiçbir zaman ☺ Onlar benim oğlum sayılır. Anneleri hastalıktan dolayı vefat etmiş ve bana emanet edilen 2 çocuğa kötü muameleye önce Allah sonra vicdanım razı olmazdı ve olamaz. Çok teşekkür ederim ☺ayyyy 4 tane hem de kız :) bence çok güzel bir durum. tek düşünmeniz gereken bu şirinecikler olsun. umarım sorun yaşamazsınız. çocuklar çok büyük değil, o yüzden onlarda çok sevecek bence kardeşlerini. garipsemeyecekler diye düşünüyorum. anneleri boşanmış olsa belki sorun olurdu, ama yazık onlarda size muhtaç bi yerde. kendi anneleri gibi görmek isterler. siz de elden geldiğince onlarla kendi çocuklarınız arasında ayrım yapmadan, mutlu olmaya çalışırsınız. zaten ayrım yapmıyorsunuz ki Allah sizi 4 tane evlatla mükafatlandırmış :) kız çocuklarını sever erkek çocukları, belki baştan kıskançlık olur ama geçer sonra.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥WOOOOOOOOOOOOOOOW dördüz mü? ne güzel ya.
daha ilk iki cümleyi okuduktan sonra gözlerim doldu.
"onlari seviyorum" ne Kadar güzel yüreklisiniz siz böyle.
anneleri vefat etmis iki cocuga annelik yapiyorsunuz.
simdi anneleri vefat etmemis olsaydi esiniz niye bosanmis ilk esinden diyecektim sonra devamini okudum, problemin esiniz oldugunu düsünmüstüm ki öyle birsey yokmus.
ikinizinde güzel meslekleri varmis, 2 cocuga bakan bir ANNEye inanin Allah tarafindan 4kizinizada bakmaya maddi ve manevi gücünüz olacaktir.
inaniyorum ben buna tüm kalbimle.
Bende bakıcı düşünüyorum, doğal oldu ☺
Hayır doğal olarak ☺"özel değilse" tüp bebekle mi oldu 4 tane ?
kesinlikle çok iyisiniz, Allah sizi seviyor :) inşallah çok mutlu olursunuz. darısı bize :)Eşimin 2 oğlunu da çok seviyorum ve kesinlikle üvey muamelesi yapmadım hiçbir zaman ☺ Onlar benim oğlum sayılır. Anneleri hastalıktan dolayı vefat etmiş ve bana emanet edilen 2 çocuğa kötü muameleye önce Allah sonra vicdanım razı olmazdı ve olamaz. Çok teşekkür ederim ☺
Allah inşallah nasip eder size de, sevmeye bekleriz çok teşekkürler ☺kesinlikle çok iyisiniz, Allah sizi seviyor :) inşallah çok mutlu olursunuz. darısı bize :)
Hayır doğal olarak ☺
Çok teşekkür ederim.. ☺aaayyyy maşallah ya, çok güzel, Allah tamamına erdirsin, valla ben de bi mutlu oldum gerçekten, tanımıyorum sizi ama,böyle şeyler duyunca çok hoşuma gidiyor
Sakın basmasın bendeki heyecan yeter ☺ay heyecan basti beni..........
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun size de nasip etsin inşallah ☺♥Ay harika bir şey allah sağlıkla kucağınıza almaya nasib etsin prenseslerinizi.. Hayatım boyınca 4 hatta 5-6 çocuğım olsın çok kalabalık bir ailem olsun istemiştim .. Harika bir şey başınıza gelmiş .. İlk zamanlar tabiki biraz zorlanırsınız ama çok ama çokkk şanslısınızzz
Sakın basmasın bendeki heyecan yeter ☺
Tabi fotoğraf ve video gönderirim kucağımıza almak nasip olsun da ☺ay muhtesem bi duygu olmali...
fotograflarini falan cekip gönderin sonra bize.
merak ettim cadilari simdiden
Amin insallahTabi fotoğraf ve video gönderirim kucağımıza almak nasip olsun da ☺
Çok sağolun ♥