Dördüz kızlara hamileyim!

WOOOOOOOOOOOOOOOW dördüz mü? ne güzel ya.
daha ilk iki cümleyi okuduktan sonra gözlerim doldu.
"onlari seviyorum" ne Kadar güzel yüreklisiniz siz böyle.
anneleri vefat etmis iki cocuga annelik yapiyorsunuz.
simdi anneleri vefat etmemis olsaydi esiniz niye bosanmis ilk esinden diyecektim sonra devamini okudum, problemin esiniz oldugunu düsünmüstüm ki öyle birsey yokmus.
ikinizinde güzel meslekleri varmis, 2 cocuga bakan bir ANNEye inanin Allah tarafindan 4kizinizada bakmaya maddi ve manevi gücünüz olacaktir.

inaniyorum ben buna tüm kalbimle.

Eşimin 2 oğlunu da çok seviyorum ve kesinlikle üvey muamelesi yapmadım hiçbir zaman ☺ Onlar benim oğlum sayılır. Anneleri hastalıktan dolayı vefat etmiş ve bana emanet edilen 2 çocuğa kötü muameleye önce Allah sonra vicdanım razı olmazdı ve olamaz. Çok teşekkür ederim ☺

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥

kesinlikle çok iyisiniz, Allah sizi seviyor :) inşallah çok mutlu olursunuz. darısı bize :)

ayyy çok muhteşem bir durum ama bir okadarda korkutucu.. zaten diğer çocukların agırlıgı kalmamış ki sen bence 4 kızın için çare düşün bakıcı şart bence sana şartlar uygunsa
sağlıkla kucagınıza alın çok tuhaf oldum ben ya

Ay harika bir şey allah sağlıkla kucağınıza almaya nasib etsin prenseslerinizi.. Hayatım boyınca 4 hatta 5-6 çocuğım olsın çok kalabalık bir ailem olsun istemiştim .. Harika bir şey başınıza gelmiş .. İlk zamanlar tabiki biraz zorlanırsınız ama çok ama çokkk şanslısınızzz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun size de nasip etsin inşallah ☺♥

Ayyy bıdıl bıdıl ne güzel olur onlar, zor olur ona şüphe yok ama tadından yenmez bir aile büyüğü ve yatılı bakıcı ile rahatlarsınız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…