- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Hahaha gelip sevebilirsiniz her zaman ☺
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Umut Aras'a öpücükler ☺♥Hakikaten için "aaayyyyyyy" olmayan bir yorum yapılamaz bu güzel habere...
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gerçekten çok tatlıııı bir hayat, doğum, aile....
Aman Allah'ımmmmmmm...
Rabbim kolay doğum nasip etsin...
Hayatınızda da huzur, sağlık, mutluluk hiç eksik olmasın...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Umut Aras'a öpücükler ☺♥
Evet biz 2 gün önce öğrendik ☺3 aylıkken cinsiyet anlaşılabiliyor mu?
Teyzemin ikiz kızları var ondan başka ikiz veya üçüz dördüz yok ben doğal olarak hamile kaldım ☺4 tane melek. ay çok hoş sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Eşiniz ile anlaşıyorsanız maddi durumunuz da iyiyse, bence bunun da altından kalkarsınız.
Ev cıvıl cıvıl olacak eşinin çocukları da buna alışacaktır.
Şimdi önemli olan senin moralin sağlığın ve bebeklerin sağlığı.
Siz tüp bebekle mi hamile kaldınız. Yoksa Ailede böyle dörtdüz doğuran oldu mu genetik mi?
3 aylıkken cinsiyet anlaşılabiliyor mu?
Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Teyzemin ikiz kızları var ondan başka ikiz veya üçüz dördüz yok ben doğal olarak hamile kaldım ☺
Çok teşekkür ederim Allah size de nasip etsin inşallah ☺maşallah ne güzel bir şey dördüz bebek sahibi olmak bende ikiz üçüz bebeklerim olsun istiyorum dilerim Rabbim bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin dilerim hayırlı sağlıklı evlat olurlar sizede kolay doğum ve sağlıkla kucağınıza almayı dilerim
Hahaha teşekkür ederim ☺vayy maşallah kız sende ne üretkenmişsinvalla helal olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun mutlaka haberdar ederim ☺sabah sabah günümü güzel başlattınız ya nedense sanki kendi çocugum gibi sevindim :)) ne kadar şanslısınız Allahım onlara sağlık versin sorunsuz bir hamilelik geçirin inşallah. hayırlısıyla bebeklerinizi kucağına alın sonraki sorunlar da çözülür , bebek eve neşe mutluluk getirir. iyi haberlerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim Allah size de nasip etsin inşallah ☺
Maaşallah . İnşallah sağlıkla doğarlar .Çok sevimli bir aile olursunuz .Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
ayyyy 4 tane hem de kız :) bence çok güzel bir durum. tek düşünmeniz gereken bu şirinecikler olsun. umarım sorun yaşamazsınız. çocuklar çok büyük değil, o yüzden onlarda çok sevecek bence kardeşlerini. garipsemeyecekler diye düşünüyorum. anneleri boşanmış olsa belki sorun olurdu, ama yazık onlarda size muhtaç bi yerde. kendi anneleri gibi görmek isterler. siz de elden geldiğince onlarla kendi çocuklarınız arasında ayrım yapmadan, mutlu olmaya çalışırsınız. zaten ayrım yapmıyorsunuz ki Allah sizi 4 tane evlatla mükafatlandırmış :) kız çocuklarını sever erkek çocukları, belki baştan kıskançlık olur ama geçer sonra.Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum