Dördüz kızlara hamileyim!

Noldu diretiyodun bu gercek diye noldu kuzum ?

Baktin yalanina aciklama bulamadin inanan temiz kalpli hanimlarimizi cahil ilan ettin.

Kusura bakma ama asil cahil sensin burda sacma sacma konusup milleti trollemeye vakit bulcak kadar bombos bi insansin. Aciyorum sana...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fakemiymişşş

bende ne güzel dilekler yazmıştım...insanlarla dalga geçmek size ne kattı anlamadım...

bu kadar kişinin hakkını aldınız umarım bu yükle yaşayabilirsiniz

geleceğin ev hanımı lise sıralarından bildirdi..

belliydi ne olduğun zaten

cahilev kadınları derken acaba senin ne olduğunla ilgili bir bilgin varmı???

sen hastasın gerçekten hastasın eliboş hayattan beklentisi olmayan insanlarla dalga geçen sözüm ona insan görünümünde kraktersiz birisin...

bu kadar insana hakaret ediyorsun

kazen ıp den seni buldugun da ve seni şikayet ettiğimizde de böyle gülücekmisin merak ediyorum

ev hanımı değil, psikolojisi bozuk histerik kendini dev aynasında gören zavallı kadını....

yok yahu ne dev aynası, bildiğin ezik, sivilceli ergen.. gerçek hayatta bir şey olamayınca burada biraz kaldırmak istemiş mabadını ama o da olmadı işte.. neyse yine ezik dünyasına dönecek birazdan

ayrıca sen kendine bak,
bari fake konu açıyorsun, tek yumurta aynı cins 4 bebek olma olasılığını araştır ,ve bunun tıp literatürüne geçeceğini bil de başka konu aç bari

ohaaaa ne guzel ya hayırlı ugurlu olsun

Bu nasil bir terbiyesizlik böyle konu açılır mı? Herkes saf iyi niyetli mesaj attı yaptığınız size yakismis devsm edin tebrikler

Hepimizin iyi kötü bir sosyal hayatı olduğu için yalan yere böyle konu açacak kadar işsiz bir insanın varlığını düşünemedik canım. Kişi kendinden bilir işi.
Ama doğru yoldasın, aferin böyle konuyu sosyal deney maksadıyla açmışsın gibi davran ki karizmayı çizdirmeyesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…