- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Offff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha
Offff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha
belliydi ne olduğun zatenOffff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha
geleceğin ev hanımı lise sıralarından bildirdi..
ev hanımı değil, psikolojisi bozuk histerik kendini dev aynasında gören zavallı kadını....
yok yahu ne dev aynası, bildiğin ezik, sivilceli ergen.. gerçek hayatta bir şey olamayınca burada biraz kaldırmak istemiş mabadını ama o da olmadı işte.. neyse yine ezik dünyasına dönecek birazdan
ohaaaa ne guzel ya hayırlı ugurlu olsunSelam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
tolin fake canım fakeohaaaa ne guzel ya hayırlı ugurlu olsun
cahil diyor ya kendi tek yumurta cahilligini yapsaydı madem...
ohaaaa ne guzel ya hayırlı ugurlu olsun
hadi yaaaa gene sazan gıbı atladım desenetolin cancagzım kandırıldık bizler cahil ev hanımlarıyız çok gülmüş kendileri
bızım bu sarısınlıgımız nolucak bılmıyorumtolin fake canım fake
Hepimizin iyi kötü bir sosyal hayatı olduğu için yalan yere böyle konu açacak kadar işsiz bir insanın varlığını düşünemedik canım. Kişi kendinden bilir işi.Offff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha
Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
valla tolinciğim benim mesajlarıma bakarsan ben baştan çaktım olayı.bızım bu sarısınlıgımız nolucak bılmıyorum
hadi yaaaa gene sazan gıbı atladım desene