- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
ne olduu konu sahibi kaçtımı...kaçırttınız en sonunda..
iyi o zaman bende gidiyorumm mesaim bitti 4 tane değilde bir tane oğlum var ona gideyim bari.. Teeee allahım neden fake açmak isterlerkii.. nasılda uğraşıyorlar hee..Araştırma yapacak daha o gelemez bir kaç saat
Doğru degilmiymisne olduu konu sahibi kaçtımı...kaçırttınız en sonunda..
Valla çok uyaniksiniz bende saf saf yorum yaptim benim hic aklima gelmedi direk inandimgitmeyin üzerine daha google'dan 4'üz bebek kilolarına, girilen ultrason isimlerine falan bakacak
daha başındann anladım. mesajlarıma bakarsan offisim anlarsın. ama herkes kutlarım falan yazınca boşver oky dedimAraştırma yapacak daha o gelemez bir kaç saat
Böyle bir konuda yalan söyleneceğini düşünemedik yardimci olmaya çaliştik.daha başındann anladım. mesajlarıma bakarsan offisim anlarsın. ama herkes kutklarım falan yazınca boşver oky dedim
daha başındann anladım. mesajlarıma bakarsan offisim anlarsın. ama herkes kutklarım falan yazınca boşver oky dedim
buraya fake açan kişilerin amacı neyse o. eğlenmek. bak sabah bir üyede fake resimler koydu ne giydik konusunda. onuda yakaladık. kendilerine göre küçük dünyalarında eğleniyorlar işte. ama inan ben anlıyorum artık.Böyle bir konuda yalan söyleneceğini düşünemedik yardimci olmaya çaliştik.
Yazik ya! Amaç ne ola ki?