Dördüz kızlara hamileyim!

kardeş bunu nasıl başardın kırkbirkere maşallah.Allah o cocuklara sahip çıktığın için yolunu acık eder darda koymaz merak etme.

Gülümsetti gerçek bile olmasa yaratıcıymış hayyy Alahım ne enteresan

Forumda bu kadar anne olmak için uğraşıp didinen arkadaşımız var, bazısı mutlu sona erişiyor bazısı ise uğraşmaya devam ediyor. Yaşadıkları üzüntü, hayalkırıklıklarını biliyorum bunların hepsi eklenince şu konuyu okurken gözümden yaş geldi.

Bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir anlayamıyorum. Şu saçma sapan hikayelerinize bari bebek konusunu alet etmeyin be insafsızlar!

Tam ki, biyolojik durumun gerçeklikten ne kadar uzak olduğunu anlatmaya girecektim ki, kızlar zaten farketmişler buram buram kokan sahteliği!

Yazıklar olsun, insanlığından utan! Nispet yapar gibi dördüz konusu açmış herifçioğlu!

ne oldu Cara Delevingne sustun halbuki daha ultrason görüntüne bakıp kıskanacaktık :) hey Allah ım ne insanlar var ya Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ancak gerçekmiş gibi anlatıp birde masumca yapılan yorumlarla iyi dileklerle dalga geçiyorsun yazık

Böyle bir konuda yalan söyleneceğini düşünemedik yardimci olmaya çaliştik.
Yazik ya! Amaç ne ola ki?
buraya fake açan kişilerin amacı neyse o. eğlenmek. bak sabah bir üyede fake resimler koydu ne giydik konusunda. onuda yakaladık. kendilerine göre küçük dünyalarında eğleniyorlar işte. ama inan ben anlıyorum artık.

Ay bende yazmıyım dedim ama kızlar almış kokuyu :)
12. Haftada cinsiyet öğrenilebilir ok ama çoğul gebeliklerde, hele ki kız ise ooohooo 20. Haftaya kadar beklemek gerekir. kızlar çok geç öğreniliyormus.
Birde aklıma takılan diğer bir durumda bu haftalarda mide bulantısı, mide rahatsızlığı vs yüksek dozda mevcuttur bünyede. Bu durumu konu sahibi için 4 ile çarptığımda, rahatlığı çok düşündürücü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…