Dördüz kızlara hamileyim!

Vay be sahte miymiş konu ? Doğal yoldan ikizlere gebe kaldım doktorum ikizler hariç iki tane daha kese gördüğünü ama o iki kesenin gelişmediğini boş olduğunu söyledi o an düşüp bayılacaktım dördüz mü olacak diye bir an ama doktorum doğal yoldan dördüz olmasının hemen hemen imkansız olduğunu söylemişti ki öyle de oldu sadece ikizlerim oldu. Ayrıca 3. Ayda cinsiyeti belirlenmez arkadaşların dedği gibi bana 12 13. Haftalardaki kontrolümde başka bir doktor ikisi de erkeğe benziyor demişti 16. Hafadan sonra bir kızım bir oğlum olduğu anlaşıldı öyle de oldu :) yani o aylardan cinsiyet belli olmaz ki, neden böyle bir konuda yalan söyleme gereği duydun ki ne oldu yani ? Bu sitede dördüz annesi bir arkadaş vardı dördü de kızdı kızlarının fotosunu paylaşmıştı onu mu gördün oradan mı heveslendin ? O arkadaş da doğal yoldan dördüzlere gebe kalmamıştı zaten amacın ne ?

Son düzenleme:
Bide tek yumurta dördüzleriymiş En Büyük KK
Valla üşenmedim araştırdım tek yumurta dördüzü olan kadının haberleri boy boy internet sayfalarında çünkü mucizeymiş ve 13 milyonda bir olurmuş. Biraz araştırma yapsaydın bari konu sahibi :KK62:
Benden sana dördüz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canim 2 cocuk bayanin önceki esindenmis anneleri vefat etmiş konusunda açıklamış bayan:KK39: Hoppa
Önceki eşinden olmasının sakıncası ne ki anlamadım.. Yani evin içinde çocuk var doğurmuş olmaması anne sevgisi vermeyeceği anlamına gelmez ki o açıdan söyledim ben zaten çocuklarınız varmış evde 2 tane diye.

valla gidip geldim konu da baktım herkes ayyyyyyyyy modunda, dedim hani biri de fake demiyor şüphelenmiştim ama bilgim olmadığı için hiç bulaşmamıştım :KK45:bir de dördüzlere isim arıyor hay Allahım :KK14:

Evet tek yumurta ☺ İnşallah size de nasip olur :rolleyes:
o zaman sende gazetelere ve dünya tıp literatürüne geçeceksin.
bak bir haber

13 milyonda bir olur: Tek yumurta dördüzü
yumu.gif
Normal yolla tek yumurta dördüzü doğurmak çok nadir görülen bir olay. Baba J.P. Jepp, kızlardan Autumn'un yanında, mucizeye inanamadığını söylüyor. FOOTĞRAF: AP

HELENA - Kanada'da 35 yaşındaki Karen Jepp, normal bir hamilelikte dünyaya gelme olasılığı 13 milyonda bir olan tek yumurta dördüzleri doğurdu.
Montana, Great Falls'daki Benefis Hastanesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Jepp, pazar günü sezaryenle gerçekleştirdiği doğumla dünyaya gelen kızlarına Autumn, Brooke, Calissa ve Dahlia isimlerini verdi. İki ay erken doğan kızlar kendi başlarına nefes alabiliyor ve sağlık durumları da iyi. 1.18'le 0.98 kilogram arasındaki bebekler, tüp bebek değil. Tüp bebek yöntemi uygulanmayan bir annenin, normal yolla hamile kalıp tek yumurta dördüzü doğurmasının büyük bir tıbbi olay olduğunu söyleyen doktorlardan Tom Key'in verdiği bilgiye göre, dünya tıp literatürüne geçen dördüz grup sayısı 50'den az. Bilinen son örnekse Nisan 2006'da yine tek yumurta dördüzü doğuran 26 yaşındaki bir Hintli kadın. (ap, aa)

Önceki eşinden olmasının sakıncası ne ki anlamadım.. Yani evin içinde çocuk var doğurmuş olmaması anne sevgisi vermeyeceği anlamına gelmez ki o açıdan söyledim ben zaten çocuklarınız varmış evde 2 tane diye.
Hayatim zaten hesap fae çıktı :KK14:Hoppa

bu konu ban inandirici gelmedi
dordunun birden cinsel organinimi gordu dr 3. ayda
biz bi tanesini gosterip ogrenemedik

MaRaL_ MaRaL_ Dediğin gibi ben de sabah konuyu gördüğümde tam da bunu düşündüm mümkün değil görülmez o zamanlar zaten çoğul gebelik bebekler de hepten küçüktür ne görecek de söyleyecek dr.
Anne değilim ama bunu biliyorum keşke konu sahibi biraz araştırsaymış sallarken :KK59:

Dorduz çok ggüzel ya maşallah saglikla kucaginiza alin inşallah.tek tek ugrasmaktansa dördü birden tek seferde cikcak ne güzel :) darisi basima inşallah :) zor olucak 6 çocuk ama bence çocuklar bebekleri sevicektir zamanla dakabullenirler hhep beraber oynar büyürler .

Offff çok eğleniyorum ya :KK70: tam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha

X