-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
wuhuuuuu...
ablam n'aptınız ya? ay çok tatlı. 4 tane prenses birden. allah analı babalı büyütsün, hayırlı ve sağlıklı bireyler olsunlar.
Offff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha
Evet yorumun sonunda anladiginizi aciklamissiniz orayi atlamisimyok canım dalga geçtiğini biliyorum.
tek yumurta dördüzünde uyandım mevzuya sonunda erkek dedim zaten, tam okumadın sanırım mesajımı.
Fake olduğu ortaya çıktı bazı bayanlar yorumlari okumadan tebrik ediyordu iyi niyetleriyle o yuzden bende sizinde ayni şeyi yazdiginizi düşündüm kusura bakmayinEvet yorumun sonunda anladiginizi aciklamissiniz orayi atlamisim
cahil olmayana bak,Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS
yok rica ederim.Fake olduğu ortaya çıktı bazı bayanlar yorumlari okumadan tebrik ediyordu iyi niyetleriyle o yuzden bende sizinde ayni şeyi yazdiginizi düşündüm kusura bakmayinmarilyn monroe
Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS
Atma Ziya din kardeşiyiz.Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS
Anan baban seni yaparken cim keriyden aptal avanakmi izliyoduYahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS
Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS
Aynen. Bir süre o laf aklıma geldikçe gülerim şimdi ben yerli yersiz.yorumların birinde konu sahibine MAL DEĞNEĞİ denmiş. hala ona gülüyorumcuk oturmuş