Dördüz kızlara hamileyim!

wuhuuuuu...

ablam n'aptınız ya? ay çok tatlı. 4 tane prenses birden. allah analı babalı büyütsün, hayırlı ve sağlıklı bireyler olsunlar.

gördüm hatta alta başka bir yorum yazdım. duamı değiştiriyorum allah size akıl sağlığı versin diye.

ne tuhaf insanlar var.

Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS

cahil olmayana bak,
yan yana iki noktalar mı ararsın, özne yüklem uyumsuzluğu mu, bağlaç -de'yi -da'yı birleşik yazmak mı
he anam he
sen akıl küpüsün burası mal yuvası. hadi şimdi eğlencen bittiyse git de sütünü iç. yemin ediyorum memlekette yoğurt bulsak cacık yapmaya yarayacak hıyar bile yok.
sizi çocukken havaya 2 kere atıp da bir kere mi tutuyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum ki. hayır beyin de bedava doğuştan geliyor ama bazısınınki analarının rahminde kalıyor demek ki o telaşla.
şimdi o penisi yavaşça bırak ve bu mastürbasyonu sonlandır evladım. olmuyor, işe yaramıyor. kader. ama üzülme tıp çok ilerledi, bir gün seninki de dört başı mağrur olur, üzülme.
hadi k.i.b. bys

Cogul gebelikle ilgili bilgi sahibi olmamak ne zamandan beri "cahillik" göstergesi oldu.
Hadi burada hamile olmayan bir suru insan var bu konulara ilgi duymayan da bir çok kişi var. Acar bakar öğrenir biter.

Ama senin eğlence anlayisini ne yapacagiz? İste bak onun bir çaresi yok ne yazik ki. Hadi koş başka foruma işsizlikten yalnizliktan ölme ama dikkat et :)

Atma Ziya din kardeşiyiz.

Anan baban seni yaparken cim keriyden aptal avanakmi izliyodu

Mal değneği...Herkes konuyu açıp tek tek yorumları okumuyor ki tebrik mesajı yazıp geçiyor, o kadar ciddiye de almıyor. İstersen sen de bu kadar ciddiye alma kendini de burayı da...
Ayrıntıları vermeye başlayınca zaten gerizekalı olduğun için yalan olduğu ortaya çıkmış şebek olmuşsun sen hala gururunu kurtarma aptallığını örtme derdindesin. Oyuncağı alınmış çocuk gibi mızırdanıyorsun hala...Tamam tamam şampiyon sensin... Bilerek yazdın tabii tabii öyledir.

cahil mal birisi varsa oda tam sensin ...ezik insan !!hayatin tam bir ezik ki gülmeyi burda ariyorsun yaziik sana , eksi sözlük den tem almiss birde ezik ....akilli oldugunu mu saniyorsun burda aptal konu acarak haha ezik yazik senin gibi insanlara , disarda ki hayatda okadar eziliyorsunuzki buralarda mutlu olmaya calisiyor ...aciyorum sizin gibilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…