Dördüz kızlara hamileyim!

hala hayırlı olsun diyenler var ben onlarada şaşıyorum hanımlar bi okuyun şu mesajları sonra yazın ya :) sana gelince Cara Delevingne Cara Delevingne tahmin ettiğim gibi çıktın ve bugün beni acayip eğlendirdin yazdığın mesajlara bakıyorumda şöyle bir insan nasıl bukadar boş olabilir aklım almıyor cahilliğinemi üzüleyim hayal dünyanın imkansızlığınamı ilerde seninde bir anne bir eş olacağınamı üzüleyim bilemedim sen üreme böyle tek yaşa ve öl topluma zararlısın çünkü...

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:

Offff çok eğleniyorum ya :KK70: tam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha

Burada kimin yalan kimin doğru söylediğini nereden bilelim mal değneği... gebeyim diye mesaj atmuşsın eee değilsin yalan söylüyorsun mu diyeceğiz...ayrıntıları vermeye başladığında da sahte olduğun anlaşılmış. Burada cahil olan biri varsa o da sensin.
Haa ben zaten senin başta fake olduğunu anladım ama yorum yazmaya tenezzül etmedim....mal değneği olmasan 3 aylık çoğul gebeliğin cinsiyetinin belli olmayacağını bilirdin. tek yumurta dördüzü bir de öyle mi gülerken sandalyeden düştüm hahahaha
Bu kafayla seni kim ne yapsın değil ev hanımı, evin önüne köpek diye bile bağlamazlar seni....ev hanımlarına hakaret edeceğine aynaya bak.

Son düzenleme:
Offff çok eğleniyorum ya :KK70: tam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha

K Kazen 'e havalesin bebeğim :)

tebrikler.
müthiş bir şey. evlatlarınızla sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür dilerim size. nasıl da güzel olur onlar şimdi doğunca, böyle birbirine benzeyen dört tane kırmızı buruşuk kız çocuğu.
kim bilir ne kadar heyecanlısınızdır.
o kadar güç hatta imkansız bir olay ki sizin için dördüze hele de tek yumurta dördüzüne hamile kalmak, sizin durumunuzda olanlar tek bir tanesine bile hamile kalmayı başaramıyorlar.
tabii bir de onların bakımı vs var ikizler bile masraflıyken sizde 4 tane olacak ama endişelenmeyin hikayenizi değil Yeşilçama isterseniz Hollywood'a bile satabilirsiniz.
ne de olsa bırakın dördüze hamile olmayı, hamile kalmayı başaran ilk erkek olarak dünya tarihine geçeceksiniz.
tebrik ederim
:KK67:

Acinacak haline gülmek diye buna deniyor galiba.

Buraya fake hesap acip gülmek eğlenmek nasil bir eğlence yokluğudur yazik sana ya:)
Her seyin yoklugu kötü insani ne hale getiriyor baksana..

Yazık ya durumunuza inanılmaz üzüldüm, sinirlenmedim bile sadece üzüldüm, nasıl bir boşluktur nasıl hastalıklı bir ruh halidir. Eğer hala size bir rapor verilmediyse en yakın sürede bir psikiyatr ile görüşmenizi öneririm. Allah şifa versin.

geleceğin ev hanımı lise sıralarından bildirdi..
tebrikler.
müthiş bir şey. evlatlarınızla sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür dilerim size. nasıl da güzel olur onlar şimdi doğunca, böyle birbirine benzeyen dört tane kırmızı buruşuk kız çocuğu.
kim bilir ne kadar heyecanlısınızdır.
o kadar güç hatta imkansız bir olay ki sizin için dördüze hele de tek yumurta dördüzüne hamile kalmak, sizin durumunuzda olanlar tek bir tanesine bile hamile kalmayı başaramıyorlar.
tabii bir de onların bakımı vs var ikizler bile masraflıyken siz de 4 tane olacak ama endişelenmeyin hikayenizi değil Yeşilçama isterseniz Hollywood'a bile satabilirsiniz.
ne de olsa bırakın dördüze hamile olmayı, hamile kalmayı başaran ilk erkek olarak dünya tarihine geçeceksiniz.
tebrik ederim
:KK67:
Hayatim yorumlari okuyun bizle dalga geçmiş bize okuzler inandinizmi diyo 2 sayfa oncesini oku lutfen:KK14::KK14:Hoppa

wuhuuuuu...

ablam n'aptınız ya? ay çok tatlı. 4 tane prenses birden. allah analı babalı büyütsün, hayırlı ve sağlıklı bireyler olsunlar.:KK37::KK37:

images.jpeg

Hani kıskançtık? Fake konu yaratacak kadar zeki değilsin kardeş. Zaten çözdük.

dikkat et şekerim, fazlası elde kıllanma ve körlük yapıyormuş diyolla.
Elizabeth'e sevgiler :KK70:

Sen ne kadar bos bi insansin oturup bunlarlami ugrasiyorsun.cahil demissinde esas cahilin kim oldugu ortada.
Cidden ruh sagligin normal degil.senin icin uzuldum.
Ne diyip insallah diliyorumki bigun gercekten dorduzlerin olur ve esinde icmimar olmaz..

Biz bir tebrikten hicbir sey kaybetmeyiz. Senin zavalli yalanlarin bizi ne uzatir ne kisaltir. Ama senin acindan durum bu kadar basitdegil. Malesef bilgisayari kapatinca sen ve bozuk ruh sagligin basbasa kalicaksiniz. Bu sana bela olarak yeter sevgili embesil..

X