Dördüz kızlara hamileyim!

Sadece konunuzu okudum Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin canim.benimde yakin akrabamizin ilk evliliginden bi kizi vardi o bayandan ayrildi baskasiyla evlendi evlendigi bayan 3üz hamile hepsi oglan oldu onceki esinden olanda yanindaydi 4 cocuk oldu aradan 4 sene sonra tekrar hamile kalmış yanlışlıkla bu seferde 2iz dogurdu oldu sizin gibi 6 cocuk büyüttü hepsi okula gidiyo boy boy demekki Rabbim verince veriyo gule gule buyutun maşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayni insan hem ucuz hem ikiz dogum mu yapmis ooowww:KK57:

Ee o dort kiza da iki abi sart cnm :) masallah yaa ne guzelll bende ikizlerm olsun isterim. Sizin ailenizde mi ikizler var yksa esinizin tarafndan mi?? Saglikla dogsunlar insallah darisi bana ve tum isteyenlere

Sadece konunuzu okudum Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin canim.benimde yakin akrabamizin ilk evliliginden bi kizi vardi o bayandan ayrildi baskasiyla evlendi evlendigi bayan 3üz hamile hepsi oglan oldu onceki esinden olanda yanindaydi 4 cocuk oldu aradan 4 sene sonra tekrar hamile kalmış yanlışlıkla bu seferde 2iz dogurdu oldu sizin gibi 6 cocuk büyüttü hepsi okula gidiyo boy boy demekki Rabbim verince veriyo gule gule buyutun maşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim :KK37:

Tek yumurta dördüz kızlar mı aman Tanrım didim:KK71::KK71::KK71:

Rabbim hayırlı hanilelik ve hayırlı doğum nasip etsin:KK36::KK36::KK36:

Baba bir veya anne bir kardesler öz kardestir o nedenle endiseniz olmasın zaten oglanlar size anne diyormuş sizi anneleri olarak goruyolar siz de kendi evladiniz gibi goruyorsunuz ne guzel:nazar:

Size 1 degil 2 yardimci lazim gorumceniz varmis bir de yardimci tutarsaniz iyi olur aslinda bir kisinin de oglanlarla ilgilenmesi lazimo_O

Oglanlara mutlaka kardesleri dogunca onlara olan ilginin mecburen azalacagini ama sevginizin asla azalmayacagini biraz anlayis gosterirlerse bu sureci hep beraber mutlu mesut yasayanileceginizi anlatin diye dusunuyurum

Bence evde bir parti vermelisiniz cocuklar daha bilmiyorsa :KK71:

Dördüz geliyor partisi:KK71:

(InsaAllah)

Bu arada Selena ismini begeniyormussunuz

AYSIMA
ALMINA
SELENA olabilir ay 4. Ismi bulamadim :KK70:
Dördüz partisi yaptık :rolleyes: çok teşekkür ederim selena kesin gibi ama diğer üç isim için düşünüyorum bakalım ☺

Bence bahsettiğiniz durum şu anda en son dert edeceğiniz durum. 4 bebeğin de sağlıklı ve mümkün olduğu kadar geç doğması için dua edin. Çok büyük ihtimalle prematüre doğum yapacaksınız. Ben olsaydım bu tarih geciksin diye elimden geleni yapardım. Anlaşırlar mı, nasıl olur filan,... Sağlığın yanında bunlar fasa fiso. Enerjinizi bunlara harcamayın. Nacizane tavsiyem.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Maddi durumunuz iyi olduğuna göre kesinlikle yanınıza bir yardımcı bakıcı lazım. 6 çocukla zor yani.

X