Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

6aylık doğdular...sebep yok maalesef...yani erken doğma sebebi yok....herşey temiz çıktı..en son tüp yada ikiz gebelik olduğu için olabilir denildi..ne yazıkki kesin bişi çıkmadı...kısmet böylymiş:KK43:(

böyle bir neden söyleniyor yani tüp bebek yada ikiz olması erken doğum sebebi yani :1shok: bu çok kötü..... :KK43:( Allah sabırlar versin 6 aylık demek çok da büyümüşler yaa.. üzüldüm canım.. maşallah bak toparlanmışsın.. bravo sana..

acilde beta hcg bakmazlarkikaydirigubbakcemile3inşallh bayramdan önce pozitif sonuc alırızda cidden tam hediye olur:)) ben ankaradayım drum özel..ama akay hastanesinde çalışıyor..siz nerde yaptırıyorsunuz

ben A.S.M de yaptırıyorum Aydın bey doktorum... inşallah dediğin gibi bayrama o müjde ile gireriz tam bayram havası yaşarız :Saruboceq:

böyle bir neden söyleniyor yani tüp bebek yada ikiz olması erken doğum sebebi yani :1shok: bu çok kötü..... :KK43:( Allah sabırlar versin 6 aylık demek çok da büyümüşler yaa.. üzüldüm canım.. maşallah bak toparlanmışsın.. bravo sana..

ben A.S.M de yaptırıyorum Aydın bey doktorum... inşallah dediğin gibi bayrama o müjde ile gireriz tam bayram havası yaşarız :Saruboceq:

6alıktılar ama 7 aylık kilosundaydılar...çokta uzundular meleklerimmafoldumbenallah sabrını veriyor..küvezdeki 5 gün 5 asır gibiydi ama...şuan iyiym ama bi tarafım buruk maalesef...drlar irşey çıkmayınca ikiz olduğu için olabilir dedi..çoğul gebelik herzaman riskli zaten...zaten artık yasada var tek konulacakmışş.olmasa bile ben artık tek istiyorum...bakalım hayırlısı...şimdide aceba embriyolar çözülebileceklermi die düşünüyorum ....Allah yardımcımız olsun

fatmanur senin için girmiştim topiğe 4 kasımmış sonucun. hayırlı güzel haberlerle gel inşallah. benim donmuşlarımdan yüzüm gülmedi inşallah sizlerin güler. ayrıca hamiş arkadaşları tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah. hepinize sevgiler.
fatmanurcum sonucunu özelden bana atarmısın topiğe girince tek tek bakmak zor oluyor sana zahmet aklımda ve dualarımdasın...

6alıktılar ama 7 aylık kilosundaydılar...çokta uzundular meleklerimmafoldumbenallah sabrını veriyor..küvezdeki 5 gün 5 asır gibiydi ama...şuan iyiym ama bi tarafım buruk maalesef...drlar irşey çıkmayınca ikiz olduğu için olabilir dedi..çoğul gebelik herzaman riskli zaten...zaten artık yasada var tek konulacakmışş.olmasa bile ben artık tek istiyorum...bakalım hayırlısı...şimdide aceba embriyolar çözülebileceklermi die düşünüyorum ....Allah yardımcımız olsun

:KK43:(( çok üzüldüm tahmin ediyorum acını.. Rabbim sabır veriyor değilmi zaman her şeyi sarıyor sarmalıyor geçiyor öyle böyle unutturuyor yada hafifletiyor acıları yoksa dayanabilirmiyiz bazı şeylere.. canım inşallah hayırlısı ile çözünüp transferin başarıyla olacak öyle düşün hiç aksini düşünme... Allah yardımcımız olsun... hangi ilaçları kullanıyorsun sen?? miktar olarak nasıl alıyorsun yazabilirsen fikrim olur benimkiyle acaba aynımı diye.. her merkez farklı bunu burada öğrendim... her doktorun yöntemi farklı..

:KK43:(( çok üzüldüm tahmin ediyorum acını.. Rabbim sabır veriyor değilmi zaman her şeyi sarıyor sarmalıyor geçiyor öyle böyle unutturuyor yada hafifletiyor acıları yoksa dayanabilirmiyiz bazı şeylere.. canım inşallah hayırlısı ile çözünüp transferin başarıyla olacak öyle düşün hiç aksini düşünme... Allah yardımcımız olsun... hangi ilaçları kullanıyorsun sen?? miktar olarak nasıl alıyorsun yazabilirsen fikrim olur benimkiyle acaba aynımı diye.. her merkez farklı bunu burada öğrendim... her doktorun yöntemi farklı..

çok teşekkür ederim...bi önceki adetin 18.günü lucrin iğne başladım 10ünite...her gün kullanıyorum..transfere kadarda kullanacakmışım...yumurtaları baskılıyormuşş..yine bi önceki adetin 18 .günü folibol,elevit ve zinco c başladım.hergün 1er tanede bunlardan alıyorum...bunlarda hala devam ediyor...adetin 1.günü clexan kan sulandırıcı iğneye başladım(bu erken doğum için verildi.) adetin 2.günü estrofem tablet başladım...ilk 4 gün 2şer tane..sonraki 4gün 3er tane(şuan 3ertane alıyorum)daha sonraki 4günde 4er tane alacakmışım...ayın 28indede randevum var bakalım ne diecek

çok teşekkür ederim...bi önceki adetin 18.günü lucrin iğne başladım 10ünite...her gün kullanıyorum..transfere kadarda kullanacakmışım...yumurtaları baskılıyormuşş..yine bi önceki adetin 18 .günü folibol,elevit ve zinco c başladım.hergün 1er tanede bunlardan alıyorum...bunlarda hala devam ediyor...adetin 1.günü clexan kan sulandırıcı iğneye başladım(bu erken doğum için verildi.) adetin 2.günü estrofem tablet başladım...ilk 4 gün 2şer tane..sonraki 4gün 3er tane(şuan 3ertane alıyorum)daha sonraki 4günde 4er tane alacakmışım...ayın 28indede randevum var bakalım ne diecek

Hayırlısı Maytap , Bayramda birsürü haberimiz olur inşallah burada güzel güzel , merak etmeyin bir yer bulursunuz BHcG yapacak elbet , hayırlısı

Valla ben bu topiğe girmeden yapamıyorum çalışırken boş zaman buldukça bi face book bi burası :)))

evet çok farklıymış.. çok hemde.. ne kadar önce başlamışsın sen.. önce düşük doz başlanmış benim direk adetin 2. günü estrofem ile başlandı günde 3 tane denildi... 36 saat arayla coraspin ve elevit günde bir tane o kadar...

Hayırlısı Maytap , Bayramda birsürü haberimiz olur inşallah burada güzel güzel , merak etmeyin bir yer bulursunuz BHcG yapacak elbet , hayırlısı

inşallah buluruz yada meraktan çatlayarak geçiririz 4 günü... :))))))) ki durabilirsek idrarda falan yaparız kesin sonuç olmasada :)))

evet çok farklıymış.. çok hemde.. ne kadar önce başlamışsın sen.. önce düşük doz başlanmış benim direk adetin 2. günü estrofem ile başlandı günde 3 tane denildi... 36 saat arayla coraspin ve elevit günde bir tane o kadar...

inşallah buluruz yada meraktan çatlayarak geçiririz 4 günü... :))))))) ki durabilirsek idrarda falan yaparız kesin sonuç olmasada :)))

ben ağustosta yaptım doğumu...vitamn ialçlarını ondan vermiş olablir dr...zaten lucrin ile estrofem harici hepsi vitamin....corasprin yerine iğne kullanıyorum kan cıvıltıcı....aslında hemen hemen aynı.....sadece dr bize göre miktarını belirliyorlar galiba

Kızlar ben geldim öncelikle tedavim iptal edildi .
Nedeni ise nisan ayıında çektirmiş olduğum HSG filminde sol tüpümde ki sıvının geçişi. Biliyorsunuz ben Memorial hastanesinde bu şekilde tüp bebek denemesi yaptım ve ben istediğim halde laparoskopi yapmadılar ( 2. tüp bebeğide deneyelim tutmazsa sonra laparoskopi yaparız paranıza yazık dediler )
Anlamadığım birşey var filmi size versem siz bile anlarsınız sol tüpte sorun olduğunu
:çok üzgünüm:
Bugün doktor bana eğer bu şekilde dondurulmuşu denersek normalde şansımız %40 ama şans %20 den de aşağıda olacak.
Ben laparoskopi yaptırıcam zaten istediğim birşeydi. Ne var ne yok ortaya çıkacak ama yazık değil mi bizim cebimize yaklaşık 6 bin 1. tedavime verdim.
Bu laparoskopi fiyatıda az buz birşey değilmiş 1.500 dan başlıyor.
Tedavim ertelendiği için üzgün değilim sadece bir ihmal kurbanı olduğum için kızgınım :eek:lmaz:
Herşeyde vardır bir hayır diyorum ve perşembe günü Mustafa beyle görüşme gününü bekliyorum :1no2:
peki hiç bişey demedinmi ben istediğimhalde yapmadınız bu sonun mesuliyetini kim alacakmış herşeyin olduğu gibi bunun ceremesinidemi biz hastalar çekicez yazık ama ya bu ne ticarettir böyle insanlar elindeki son kuruşu bile denkleştirip umutlarıyla yola çıkıyolar neden kimse düşünmüyor birde hasta haklarındana bahsediliyor hekimler işeirni yapması gerektiği yapsa hasta hakkı diye bişey olmaz zaten hoş hasta hakkı varda ne oluyo sanki kendin duyup kendin işitiyosun onlar için sadece yürüyen milyarlarız ne yazıkki allaha emanetiz üzüdüm canım senin adına ama olan olmuş bozma moralini vardır bi hayır de geç ne yapalım allah ummadığın anda hayırlı bi mucize gçndersin inşallah
umarım görüşeceğin doktor sana gerçek olacak umutlar vaadeder ve hayırlıbi habere veririsin bizlere opuyorumnanaktan
8 ekim transfer tarihi
18 ekim 26 çıktı - 10. Gün
20 ekim 47 çıktı - 12.gün
25 ekim 264 çıktı - 17.gün
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:teytey:maşallah tebarekeallahh:teytey:e devamı gelsin inşalaaaaaaaaaahhhdelikafadulden

öylemiii.. aaaa valla bunu hiç düşünmemiştim bayrama denk geliyor değilmi fisfisfis canım bayram hediyesi olur bize demi ne şahane olur.. heyecanlandım bak şimdi :)) bayramda acil açık olur sadece acilen kanda beta HCG yapılıyormu hiç bilmiyorum.. gülmesinler sonra bize sırnaşık şey senin neredeydi transferin merkez olarak???
çifte bayram olucak inşallah:Saruboceq::teytey: rabbim yüzünüzü güldürsün emeklerimizi boş çıkarmasın herşeye kadir olan mevlam:Saruboceq:

arkadaşlar listeyle ilgilenen arkadaşımız benim tarihi değişebilirmi transfer tarihimi ertelemek zorunda kaldık:çok üzgünüm:
bu arada ben soğan kürü ve preseed kullanıcam belki bi mucize olur o zamana kadar...
olası transfer aralık yada ocakk:çok üzgünüm:

öylemiii.. aaaa valla bunu hiç düşünmemiştim bayrama denk geliyor değilmi fisfisfis canım bayram hediyesi olur bize demi ne şahane olur.. heyecanlandım bak şimdi :)) bayramda acil açık olur sadece acilen kanda beta HCG yapılıyormu hiç bilmiyorum.. gülmesinler sonra bize sırnaşık şey senin neredeydi transferin merkez olarak???

slm geshenk tanışalım dedikten sonra bana laf atmaz oldun:)) şaka bi yana seninle hemen hemen aynı güne gelio transferimiz tabi doğal olarak bhcg tahlilide. belki ozaman karşılasırız. ben hiç ara vermeden başladım 4 kasım gibi kontrol ve inşallah hemen sonrası transfer bi aksilik çıkmazsa. yalnız senin merkezin niye tekrar dondurmuyo çözülmüşleri? mümkün olduğunda bi sorarmısın gerçekten çok merak ettim

Nedeni ise nisan ayıında çektirmiş olduğum HSG filminde sol tüpümde ki sıvının geçişi. Biliyorsunuz ben Memorial hastanesinde bu şekilde tüp bebek denemesi yaptım ve ben istediğim halde laparoskopi yapmadılar ( 2. tüp bebeğide deneyelim tutmazsa sonra laparoskopi yaparız paranıza yazık dediler )
Anlamadığım birşey var filmi size versem siz bile anlarsınız sol tüpte sorun olduğunu
Bugün doktor bana eğer bu şekilde dondurulmuşu denersek normalde şansımız %40 ama şans %20 den de aşağıda olacak.
Ben laparoskopi yaptırıcam zaten istediğim birşeydi. Ne var ne yok ortaya çıkacak ama yazık değil mi bizim cebimize yaklaşık 6 bin 1. tedavime verdim.
Tedavim ertelendiği için üzgün değilim sadece bir ihmal kurbanı olduğum için kızgınım :eek:lmaz:
Herşeyde vardır bir hayır diyorum ve perşembe günü Mustafa beyle görüşme gününü bekliyorum :1no2:
gerçekten büyük bi ihmal.sorunumuz aynı gibi benimde laparoskopide tüpün tamamı alınmamış yarısı bırakılmış (dış gebelik geçirmiştim) şimdi de doktorum bu yüzden negatif sonuç almış olabilirsin dedi ve son donmuşlarla de deneyelim olmazsa ameliyat yapıp sıfırdan taze embriyolarla başlarız diye de ekledi.tabi biz para basıyoruz zamanımız istemedikleri kadar sağlığımız taş gibi başka da hiç işimiz gücümüz yok keyiflerine göre operasyonlar denemeler uğraşlar sorma gitsin.Allah yardımcımız olsun demekten başka çare yok

peki hiç bişey demedinmi ben istediğimhalde yapmadınız bu sonun mesuliyetini kim alacakmış herşeyin olduğu gibi bunun ceremesinidemi biz hastalar çekicez yazık ama ya bu ne ticarettir böyle insanlar elindeki son kuruşu bile denkleştirip umutlarıyla yola çıkıyolar neden kimse düşünmüyor birde hasta haklarındana bahsediliyor hekimler işeirni yapması gerektiği yapsa hasta hakkı diye bişey olmaz zaten hoş hasta hakkı varda ne oluyo sanki kendin duyup kendin işitiyosun onlar için sadece yürüyen milyarlarız ne yazıkki allaha emanetiz üzüdüm canım senin adına ama olan olmuş bozma moralini vardır bi hayır de geç ne yapalım allah ummadığın anda hayırlı bi mucize gçndersin inşallah
umarım görüşeceğin doktor sana gerçek olacak umutlar vaadeder ve hayırlıbi habere veririsin bizlere opuyorumnanaktan

:teytey:maşallah tebarekeallahh:teytey:e devamı gelsin inşalaaaaaaaaaahhhdelikafadulden

çifte bayram olucak inşallah:Saruboceq::teytey: rabbim yüzünüzü güldürsün emeklerimizi boş çıkarmasın herşeye kadir olan mevlam:Saruboceq:

amin canım amin.. cümlemizin inşallah... isteyen bekleyen evlat hasretiyle yanan zamanla yarışan hepimiz için Rabbim güldürsün yüzlerimizi.. sağolasın canım...

slm geshenk tanışalım dedikten sonra bana laf atmaz oldun:)) şaka bi yana seninle hemen hemen aynı güne gelio transferimiz tabi doğal olarak bhcg tahlilide. belki ozaman karşılasırız. ben hiç ara vermeden başladım 4 kasım gibi kontrol ve inşallah hemen sonrası transfer bi aksilik çıkmazsa. yalnız senin merkezin niye tekrar dondurmuyo çözülmüşleri? mümkün olduğunda bi sorarmısın gerçekten çok merak ettim

valla ben tanışmak isterim seninle hemde hemşehrimsin üstelik :)) yada burada görevlisin ilk başta da dediğim gibi.. bak aynı zamanlarda da transferimiz olacakmış.. bayramda bayram yapmayı nasip etsimn Allahım hiç unutulmaz bir bayram olur bizim için asla unutmadığımız kurban bayramını hep böyle anarız.. inşallah müjdeyle gelir bayram valla tesadüf bu ben bunu hiiiç düşünmemiştim maytap diyene kadar :)))

amin canım amin.. cümlemizin inşallah... isteyen bekleyen evlat hasretiyle yanan zamanla yarışan hepimiz için Rabbim güldürsün yüzlerimizi.. sağolasın canım...

valla ben tanışmak isterim seninle hemde hemşehrimsin üstelik :)) yada burada görevlisin ilk başta da dediğim gibi.. bak aynı zamanlarda da transferimiz olacakmış.. bayramda bayram yapmayı nasip etsimn Allahım hiç unutulmaz bir bayram olur bizim için asla unutmadığımız kurban bayramını hep böyle anarız.. inşallah müjdeyle gelir bayram valla tesadüf bu ben bunu hiiiç düşünmemiştim maytap diyene kadar :)))

gerçekten öyle ya innşaallaahh çifte bayramlar yaparız hep birlikte. yok buralıyım bende gerçi mecburi hizmetimi tamamlayıp geldim buraya.geleli daha birbuçuk sene oluyo memleketime. bak şööle yapalım biraz daha tanımayalım bayram sonrası şişmiş karınlarla çıkalım birbirimizin karşısına accayip değişik bi kutlama ve tanışma yaşayalım yada negatif alırsak gene, beraber sakarya köprüsüne gidelim:))

gerçekten öyle ya innşaallaahh çifte bayramlar yaparız hep birlikte. yok buralıyım bende gerçi mecburi hizmetimi tamamlayıp geldim buraya.geleli daha birbuçuk sene oluyo memleketime. bak şööle yapalım biraz daha tanımayalım bayram sonrası şişmiş karınlarla çıkalım birbirimizin karşısına accayip değişik bi kutlama ve tanışma yaşayalım yada negatif alırsak gene, beraber sakarya köprüsüne gidelim:))

hah ha haaa... sakarya köprüsüne haaaa :roflol: yok daha sakin bir yer olsun.. inşallah koca göbek halimizle tanışırız o zaman köprü fikri hoşuma gitmedi olmasss :eek:lmaz:

Ne söyleyebilirler ki cnm :) "aaa ewet haklısınız gelin ücretsiz bir tedavi mi yapalım" :)) olan bize oldu yanii.
Yarın tekrar doktorla görüşücem bakalım yarına göre karar vereceğiz

Tebrikler:) gözünüz aydın...bugün benim 7.günüm.Siz ilk testinizi kaçıncı gün yapmıştınız?
canım benimde bugün 4. günüm.
12. gün yaptıracam dedim ama dayanamayıp sanırım 10. gün yaptıracam.
arkadaşlar daha öncede yazmıştım.dondurulmuşlarla başladım tedaviye 5 yada 6 kasım gibi transfer var inşallah..estrofem lucrin ve kansulandırıcı iğne kullanıyorum..ayrıca elevit folibol ve zinco c alıyorum günlük...adetimin 18. yada 19 .günü transfer olacak..bugün 7.günüm.....4dondurulmuşum var.umarım sağlıklı çözülür...eğer kalan olursa tekrar donduracaklar....dualarınızı bekliyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun....
Allah yar ve yardmcın olsun sağlıklı çözülürler inşallah güzelim herşey yolunda gider bol bol dua et dualarımız seninle.
çok saol fatmanurcum ne azim ama bendeki dimi nefes almadan daha iğne yerlerim geçmeden başladım bunda da vardır bi hayır diye düşünüyorum bu süre zarfında lütfen seni strese sokacak üzecek nebilim rahatsız edicek hiçbişeyde bulunmamaya çalış iyice dinlen kendini yorma bol bol dua et(ben sürekli ediyorum zaten) inşallah arkadaşım inşallah bu sefer olucak Allahın izniyle seninde benimde 3.çünkü. 3.de vardır bi hikmet bi hayır.Allahım katından hayırlı nesiller nasip et bize burdaki tüm arkadaşlara ve isteyen herkese amiinnn.
azimli olmak zorundayız napalım başka çaremiz yok sabah hemşireye dedim iğne yapılan yer yumurta gibi şişmeye başladı böyle olmuyordu dedim hemşire daha önce yaptırdınızmı dedi oohooo belki 30 tane dedim aynı yere isabet ede ede artık şişme yapıyor olabilir dedi napalım başa gelen çekilir.
biz irenbe' de yaptırıyoruz ama doktorum irenbede çalışmıyor özel muayenehanesi var sadece transfer için irenbeyi kullanıyor. Bende başka doktora gitmeyi düşündüm veya irenbeden bir doktorla görüşeyim dedim ama sonrada hayırlısı böyleymiş hadi bir ay daha bekleyelim dedim hem çok yoğun adet olmadım ya o yüzden şüphelerim var acaba normal bir adet kanaması ilerki günlerde olurmu diyorum. Çünkü bu ayki 2 , 3 gün kahverengi akıntı şeklinde oldu, bende doktor fobisi var bulunduğum yerde bi doktora da gitmedim neden oluyodur diye artık doktorum gelsin konuşup ona göre karar vericez.
canım demekki böylesi hayırlıymış zamanı bir ay sonrayaymış sakın moralini bozma geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallah.
canım temkinli olmakta fayda var bendende histeroskopi istemişlerdi ve görünen bir sorunum da yoktu 1250 tl de ben ödedim histeroskopiye ama demekki yapılması gerekiyordu şimdi en azından doktorumunda benimde içimiz rahat sende yaptır kafan rahat olsun.
hayırlı olsun hakkında... işin maddi kısmı kimin umrunda arkadaşım onlar bu boyutunu bence hiç ama hiç düşünmüyorlar.. aslında düşünüyorlarda kendileri açısından ne gelirse amenna o karımızdır mantığı ile maalesef.. tüp bebek merkezleri olmuş resmen birer ticarethane.. maddi manevi kayıplar zaman kaybı bunları göz önüne alınarak hastalara yaklaşım yok ne yazıkki çaresiz kalan bizleri çok güzel sömüren bir sistem oturtulmuş sonuna kadar çekiyorlar ne var ne yok... kızgın olmakta tabiki haklısın ama düzen bu....

bu arada pozitif alan bütün arkadaşları yürekten kutluyorum.. tebrik ederim sağlıkla devamını dilerim... darısı sıradaki bizlerin başına inşallah...
sana canı gönülden katılıyorum hakikaten ticarethane yaw yazık bu insanlara edep yahi insaf yahu yazık yahu hiç merhamet kalmamış benim merkezimde öyle hiç müdanaları yok ister gel ister gelme hasta çok nasıl olsa denize düşen yılana sarılır Allah büyük sabırla ne çektiğimizi birtek o biliyor ve biz birbirimizi anlıyoruz vardır gecenin ardından doğacak bir güneş.
8 ekim transfer tarihi
18 ekim 26 çıktı - 10. Gün
20 ekim 47 çıktı - 12.gün
25 ekim 264 çıktı - 17.gün

Ben 10.gün yaptım ama çok düşük çıktığı için 2 gün sonra tekrarladım aslında en dogrusu şu 12.günü beklemek
5 gün kalmış sabret , hayırlısını dile inşallah
ablacım doğru söylüyorsun ama bu iğne yerleri ne olacak benim artık iğne vurulan yerim yarım saat içinde yumurta büyüklüğünde şişiyor hani negatifse boşuna iki gün daha vurunmayayım 10. günde de az çok belli olur en azında 5 ten yukarı bir rakam çıkar dimi

teşekkürler..benim 4tane dondurulmuş var...sağlam kalan olursa donduracaklar..keşke olsa...bu tutarsa inşallh 2yad 3yıl sonra bidaha denerim..sizin kaçtane var dondrulmuş??bende 28ekimde gtcem dr.a kesin tarihi söyler ozaman ...
inşallah canım ya embiriyoların iyi durumdaysa tekrar dondururlar peki hepsini dondrumasalar sana tek mi konacak 2 tane çözseler duruma göre gerekirse son ikiyide çözüp transfer edebilirler aslında.
transferi olan arkadaşlar transferden sonra drlaR genelde başarılı başarısız gibi şeyler söylerler ..bana ilkinde başarılı demişti.gerçekten tuttu ama mallesef doğumdan 5 gün sonra kaybettim bebeklerimi...sizlere ne söyledi drlarınız?başarılı yada başarısız gibi ifadeler kullandılarmı??
canım emin ol hepsi iyi geçti der hastananın moralini bozmamak adına benimde ilk ikisi güzeldi çok güzel bireyere bıraktık dediler olmadı bu seferde iyi dediler sonucu alınca görecez iyimi kötümü.
fatmanur senin için girmiştim topiğe 4 kasımmış sonucun. hayırlı güzel haberlerle gel inşallah. benim donmuşlarımdan yüzüm gülmedi inşallah sizlerin güler. ayrıca hamiş arkadaşları tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah. hepinize sevgiler.
fatmanurcum sonucunu özelden bana atarmısın topiğe girince tek tek bakmak zor oluyor sana zahmet aklımda ve dualarımdasın...
canım çok sağol Allah razı olsun sonucu msj atarım tatlım inşallah iyi heberler veririm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
kızlar beni listeden silin sonucum negatif senağlama
canım çok üzüldüm sözün bittiği an ne desem boş teselli olmaz ama Allah sana ve eşine sağlık versin pes etmek yok tatlım.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

1 aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey::nazar:

2 1970fun -----------------hamiş tebrikler :teytey::teytey::teytey::nazar:

3 yaramaz84-----------------hamiş tebrikler :teytey::teytey::teytey::nazar:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1 emelaydın---------------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

2 ses82-----------------------15-ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:

3 yojimbo--------------------18 ekim transfer 30 ekim sonuç :Saruboceq:

4 fatmanur------------------22-23 ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

5 yasmin07----------------23-ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

6 nnur------------------------kasımın ilk haftası transfer :Saruboceq:

7 tupbayby------------------25 ekim de başladı :Saruboceq: