Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

SEVDAMMMMM

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : SEVDAMMMM

SON 3 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222..
petek-unal101101101.
lavinialavinia.
ayse_sin1982....
tuha201450
50
50
50
toobe....
artvinim08_16....
sye....
wish_....
sevdammmm.7546.
blowhole25....
nehir35....
kabakiz....
kdr..
be_bem....
çido....
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86....
ecrin_mert..
beyazisceyiz....
meralinda....
roosee..
akasya_34....
lena_...
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
151
226

197
50
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
850
775
804
263

SEVDAMMMM için yeni dua listemiz başlamıştır..son 1 günn!!!!! kızlar okumaları hızlandıralım..

herkese merhaba, bugün transferimin 6.günü, cuma günü test günü. Gece 5'te şiddetli bir karın ve bel ağrısı ile uyandım ve adet ağrısına benzettiğim için moralim çok bozuk. Hatta ağladım. Evdekiler bana kızdı, daha sonucu almadan neden üzülüyorsun diye. Elimde değil, olumlu düşünüyorum, bebişlerimle konuşuyorum. Hergün dua ediyorum. Hamile kalan arkadaşlar bu ağrılar normal mi? Sizden gelecek en küçük bilgiye ihtiyacım var. Ağrım sabaha kalmamıştı. Gebelik testi alıp yapsam mi acaba? Of of of

herkese merhaba, bugün transferimin 6.günü, cuma günü test günü. Gece 5'te şiddetli bir karın ve bel ağrısı ile uyandım ve adet ağrısına benzettiğim için moralim çok bozuk. Hatta ağladım. Evdekiler bana kızdı, daha sonucu almadan neden üzülüyorsun diye. Elimde değil, olumlu düşünüyorum, bebişlerimle konuşuyorum. Hergün dua ediyorum. Hamile kalan arkadaşlar bu ağrılar normal mi? Sizden gelecek en küçük bilgiye ihtiyacım var. Ağrım sabaha kalmamıştı. Gebelik testi alıp yapsam mi acaba? Of of of

bende agri olmamimisti ama cogu arkadasta agri duydum sanki aybasi sancisi gibi oluyo evet bende diyodum adetlerim gelcek gibi halada oyle oluyo korkma ve test yapma sakin 6 gunde cikmaz bosa kendini uzersin kendine ugrascak biseyler bul kolay deyil ama hep dusunme oldumu olmadimi diye isallah bebislerin sana tutunur

sude 32 ye girdim canikoo yaşlandıkk bebiş gelemedi antalya tüp bebek de 2.yi deniycem inşallah donmuş bebişlerle sorun erkek infertelitesi birde 2cmlik kist çıktı yeni off inşallah yok olmuştur

kızlar 4. tüp bebek dwenemem bu defa dondurulmuş transferi yapıldı 2 defa hamaile kaldım aslında ama düşük yaptım sormak istediğim şu ki diğer iki hamaileliğimde yaşadığım belirtilerin hiçbiri yok bu defa acaba olmadımı diye içim içimi yiyor nadiren kasık ağrılarım var sadece başka da ne göğüslerde bir dolgunluk ne de başka bişey yok tecrübeşi arkadaşlardan yorum bekliyorum ALLAH hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun

bende agri olmamimisti ama cogu arkadasta agri duydum sanki aybasi sancisi gibi oluyo evet bende diyodum adetlerim gelcek gibi halada oyle oluyo korkma ve test yapma sakin 6 gunde cikmaz bosa kendini uzersin kendine ugrascak biseyler bul kolay deyil ama hep dusunme oldumu olmadimi diye isallah bebislerin sana tutunur

Inşallah canım benimle birliktedirler. Şu an o ağrıdan eser kalmadı. Aslında bugüne kadar kendimi oyalıyordum bir şekilde bu gün ne olduysa oldu işte.

bayanlar acil bir soru sormak istiyorum doktorum transferi adetin 28 günü yapacağını söyledi daha önce böyle birşey duydunuz mu

cnm bende de cok ağrı olmustu kasıktan baslayan ve bacağa vuran bi ağrı,insallah iyiye isarettir,ben de 6.günden sora cok duygusallasmıstım:KK17:
ağladım hatta annemi ağlattım ilaçların yan etkisi bu duygusal patlamalar ama daha cok erken test için,9.günümde yaptırmıstım ben
kızlar 4. tüp bebek dwenemem bu defa dondurulmuş transferi yapıldı 2 defa hamaile kaldım aslında ama düşük yaptım sormak istediğim şu ki diğer iki hamaileliğimde yaşadığım belirtilerin hiçbiri yok bu defa acaba olmadımı diye içim içimi yiyor nadiren kasık ağrılarım var sadece başka da ne göğüslerde bir dolgunluk ne de başka bişey yok tecrübeşi arkadaşlardan yorum bekliyorum ALLAH hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun
cnm hayırlı olsun transferin,belirtilere takılma herkeste farklı pozitif düsün pozitif olsun umarım
bayanlar acil bir soru sormak istiyorum doktorum transferi adetin 28 günü yapacağını söyledi daha önce böyle birşey duydunuz mu

ben duymadım 28.gün:KK53: ama vardır doktorunun bi bildiği acıklama yaptı mı benim 20.gün olmustu transfer:KK34:

cnm bende de cok ağrı olmustu kasıktan baslayan ve bacağa vuran bi ağrı,insallah iyiye isarettir,ben de 6.günden sora cok duygusallasmıstım:KK17:
ağladım hatta annemi ağlattım ilaçların yan etkisi bu duygusal patlamalar ama daha cok erken test için,9.günümde yaptırmıstım ben

İnşallah canım iyiye işarettir, şu an hiç ağrım sızım kalmadı. Bana da herkes kızdı, hiç empati yetenekleri yok, sanki kızınca kendimi iyi hissededeceğim...Gitti bir gün daha:))

bende hiç bi belirti olmamıştı :)hatta az bi leke bile gelmişti.belirti aramayın bence.bilyrum 12 gün çookk zor geciyor hatta zaman durmuş gibi gecmiyor bile.ama en sonun da oo mutlulugu sizlerde yhaşıyacaksınız hayırlısyla inş.ben yaşadım oglum 8,5 aylık oldu berat kaan:):nazar:allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin.bende bu yollardan gectigim için sizleri anlıyorum.destek için burayadayım sormak istediginiz herhangi bişe varsa sorabilirsiniz :):nazar:

bende dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyorum bu ay ama erken mi acaba diyorum 30 ocakta 4 aylık gebeliğim sonlandırılmıştı bilen arkadaslar vardır mutlakaa.. hala göğsümü sıkınca sütüm geliyor bu zararlı mı onu da bilmiyorum gerçi perş günü dr.a gideceğim onunda ne dediği önemli tabii ama sizinde fikrinizi almak isteidm

bende dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyorum bu ay ama erken mi acaba diyorum 30 ocakta 4 aylık gebeliğim sonlandırılmıştı bilen arkadaslar vardır mutlakaa.. hala göğsümü sıkınca sütüm geliyor bu zararlı mı onu da bilmiyorum gerçi perş günü dr.a gideceğim onunda ne dediği önemli tabii ama sizinde fikrinizi almak isteidm

canımmm dr ner der bilmiyorum ...
ama bence beklee.. vucudun ıyıcene toparlansın..

canım bencede beklenmeli zaten doktorun seni yönlendirecektir mutlaka..rabbim yardımcın olsun bidaha yaşatmasın inşallahh

arkadaşlar benim transferim oldu bugün 3.günüm hiçbir belirtim yok allahtan hayırlısı

canım daha erken zaten belli olmuyo bu belirti işi...kiminde çok oluyor kiminde olmuyor...bu durumu baz alma

evdekilere katılıyorum bunun için ağlarmı insan..ayrıca bende çok yoğun ağrılar geçirdim...bu işler belli olmuyo hiç.. olumlu düşünmeye devam et...sakın idrar testi yapma yok yere canını sıkarsın..

canım derlerya her hamilelik farklı olurmuş,böyle düşün bence inşallah pozitif haberini alırız...

ben duydum hatta bu topiği baştan okurken görmüştüm yanlış hatırlamıyorsamda topiği açan kişiydi..transferi bir sonraki adet döngüsüne girmişti yani..ve pozitifti sonucu..sonuçta ilaçlar nedeniyle zaten adet olmuyoruz doktoruna güven vardır bir bildiği...

arkadaşlar benim kromozom sonucum belli oldu her şey normal çok şükür eşiminkide 20gün sonra belli olur inşallah onun da normal çıkar hayırlarla başlar olumlu sonuç alırız inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
dün bir rüya gördüm uykum da konuşmuşum uyudumu çok mu uyudu diye sordum rüyamda bir bebeğim var ve ben biraz uyumuşum annem diğer odada bebeğimi uyutuyorduu çokk güzel ve gerçek geldi rüyam inşallah gerçek olur...:KK16:

sudenaz canım, ben bu sefer amerikan hastanesinde denedim. Çok önemli değil ama yine de düzeltmek istedim. Iyi ki kendi evindeyim istediğim gibi yatıyorum, daha rahatım.

winebir selam, hayırlı olsun transferin, az zaman kaldı inşallah güzel haberlerini alırız. beklemenin en zor olduğu zamanlar, inşallah çarçabuk geçer bu zaman senin için.

birşey sormak istiyorum; tedavinin amerikan da yapıldığını okudum. biz de 3. deneme için orası ile görüşmeye başladık. referans üzerine; ramazan mercan a gittik. neyse görüştük; transfer sırasında embriyo yapıştırıcı ve embriyo çizme ve sperm büyüterek seçme işlemlerini doğrudan (2. denemelerde ve sonrasında) yaptıklarını söylediler. senin hastane , dr lar, tedavi ve transfer hakkında görüşlerin , deneyimlerin neler? memnuniyetin nedir? diğer denemelerin hatırladığım kadarıyla başka merkezlerdeydi. dikkat etmemiz gereken konular var mı?

bu arada kramp, ağrı vb hamilelik hallerinde oluyor canım. inşallah bebeklerin seninledir ve Allah yüzlerini görmeni nasip eder

arkadaşlar benim kromozom sonucum belli oldu her şey normal çok şükür eşiminkide 20gün sonra belli olur inşallah onun da normal çıkar hayırlarla başlar olumlu sonuç alırız inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
dün bir rüya gördüm uykum da konuşmuşum uyudumu çok mu uyudu diye sordum rüyamda bir bebeğim var ve ben biraz uyumuşum annem diğer odada bebeğimi uyutuyorduu çokk güzel ve gerçek geldi rüyam inşallah gerçek olur...:KK16:

ne harika bir rüya, inşallah gerçek olur canım. sonuçlarında inşallah hayırlara vesile olur

Lavinialavinia canim en son hatirladigim kadariylan sen Hamile degilmiydin tüp bebek felan diyorsun kafam karisti

Lavinialavinia canim en son hatirladigim kadariylan sen Hamile degilmiydin tüp bebek felan diyorsun kafam karisti

edanur sorma canım, 8 haftalıkken, kalp atışı olmadı ve kürtajla alınmak zorunda kaldı. :KK14::KK14::KK14::KK14: moraliniz bozulmasın diye yazmadım, girmedim de uzun zaman. şimdi de şu amerikan hastanesine bakarken winebir i gördüm o yüzdne yazayım dedim. Allah kimsenin başına vermesin, inşallah son sınavımızdır ve inşallah bundan sonraki tedavide Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize. şimdi, bir sürü tahlil-tetkik ile uğraşıyoruz. merkez belirlemeye çalışıyorum. seni merak ettim canım ama, üzülerek gördüm. Allah seni de tez zamanda yavruna kavuştursun inşallah

X