Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

benim de negatif arkadaslar, az once kan testinin sonucunu aldım. Zaten olmasını da beklemiyordum.
bu nasıl adaletsiz bir dünya ben anlamış değilim..

canım ne diyim bilmiyorumki, hayırlısı böyleymiş demekki :KK50:

inşallah en kısa zamanda kendiliğinden gelir bebeğin ve unutturur sana bu kötü günleri :KK19:

canım ne diyim bilmiyorumki, hayırlısı böyleymiş demekki :KK50:

inşallah en kısa zamanda kendiliğinden gelir bebeğin ve unutturur sana bu kötü günleri :KK19:

slm canım bişey sorcam benim bu gün adet günüm bebeğim 6 haftalık oldu kahverengi bi akıntı geldi korktum adetten önce hep geliyor benim senin öyle bişeyin oldumu

Bu kez hiç üzülmedim kızlar, içim buz gibi, üstelik ofisten 2 kişinin hamilelik haberini aldım, hiç dertlenmedim belki bunda pazartesi günü saatlerce ağlayıp içimi boşaltmamın etkisi de vardır bilemiyorum. Ama kendime söz verdim artık düşünmek yok. Nasıl olsa hersey olacagına varmıyor mu ?

Merak ettiğim bişey var, ben bu ay estrofem kullandım ve adetim pazartesi gelmesi gerekirken hala gelmedi. Sabah test yaptım hamilelikte yok ! ilaci şuan bıraktım.

Sizde de bu şekilde oldu mu ? Insallah cok agrılı olmaz..

slm canım bişey sorcam benim bu gün adet günüm bebeğim 6 haftalık oldu kahverengi bi akıntı geldi korktum adetten önce hep geliyor benim senin öyle bişeyin oldumu

canım merhaba, ben de akıntı olmadı ama normal diye duyuyrum hep... kahverengi normal ancak kırmızı olursa doktora bi sormak lazım diyorlar

Bu kez hiç üzülmedim kızlar, içim buz gibi, üstelik ofisten 2 kişinin hamilelik haberini aldım, hiç dertlenmedim belki bunda pazartesi günü saatlerce ağlayıp içimi boşaltmamın etkisi de vardır bilemiyorum. Ama kendime söz verdim artık düşünmek yok. Nasıl olsa hersey olacagına varmıyor mu ?

Merak ettiğim bişey var, ben bu ay estrofem kullandım ve adetim pazartesi gelmesi gerekirken hala gelmedi. Sabah test yaptım hamilelikte yok ! ilaci şuan bıraktım.

canim dedigin gibi insanin kalbi artik yani duygular vucut hormonlar nasil bi tepki vermesi gerektigini algilayamiyo ayni seyleri yasaya bence simdi bende internet basinda merkezleri arastiriyorum birisi ankara prf dr timur gurgan istanbuldan umut tup bebek Dr ulun ulug
sizce nasil bi doktor kizlar

benim de negatif arkadaslar, az once kan testinin sonucunu aldım. Zaten olmasını da beklemiyordum.
bu nasıl adaletsiz bir dünya ben anlamış değilim..

canım çok üzldümmmm yaa böyle durumda denilecek hiç bişey yok..sen kendin söylemişsin herşey olacağına varıyor...rabbim biliyor bir tek ne zaman anne olacağımızı..inşallah senin için o zaman çok yakındadır...dualarım seninleee...

ben ilaçları kestikten 5-6 gün sonra oluyodum adet...ilaçlardan gecikebilirrr...

sudenazcım günaydıınn, bebişler nasıl bakalım?
bana 101 ihlas, kevser ve fatiha eklermisinn :21::21:

canım iyiyiz bizz çok şükürrr..siz ne yapıyosun? kontrol ne zaman ?

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
:KK43:
petek-unal28sebepsiz infertiliteAnkara medicana3. denememart adetini bekliyor
papatya50
31pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
ikramaya35tüpler yokistanbul IVI tüp1. deneme4 tane donmuşhenüz tam belli değil
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuştedavi iptal :KK43:

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
:KK50:
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme
17 aralık2 embriyo transfer edildi28 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatSON
DURUM
NE?
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martmalesef negatif
edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martmalesef negatif
meralinda25erkek inf./
florence night.
/2. deneme
1 mart????????13 martmalesef negatif
lena_
31sebepsiz inf./
kalamış tüp./
?????????
3 mart2 embriyo transfer edildi15 martmalesef negatif
sevdammmm
27
erkek inf./
memorial/
3. deneme

13 mart
2 embriyo transfer edildi
25 mart
SON
10
GÜNN!

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::KK49::nazar:
melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
:nazar::KK49::KK49::nazar:
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
:nazar::KK49:
:nazar:
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat

27 şubat
38.7
62.6
173.1
440.7

12. günü
14. günü
16. günü
19. günü
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat

2 mart
574.91
10. günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

SEVDAMMMMM

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : MERALİNDA-LENA_

SON 1 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222.100100.
petek-unal....
lavinialavinia101101.31
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe....
artvinim08_16....
sye...40
wish_135100100.
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35....
kabakiz...101
kdr60.
be_bem....
çido101
101
101
.
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86....
ecrin_mert..
beyazisceyiz....
meralinda....
roosee..
akasya_34101101101101
lena_10010044
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
598
503

502
313
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
402
498
499
0

MERALİNDA ve LENA_ için yeni dua listemiz başlamıştır..son 1 günn!!!!! kızlar okumaları hızlandıralım...

iyi olmana sevindim canım ... ilacı bıraktıktan sonra bi kaç gün içinde gelmişti benim...

evet biz kontrolden geldik...bebişler fıldır fıldır yerinde durmuyolar...resmen 20 dkka ultrasonda kaldım..çok güzeldi...ense ve burunları ölçtük normal çıktı...cinsiyet için doktor baya uğraştı...bacaklarını sabit tutmuyolardı..neyse..küçük olanı kıza benzetti..büyük olanında pipiye benzer bişiy gördü erkek galiba dedi ama bazen kordonda bacak arasında katlı gözükebiliyormuş..bi dahakine netleşecek inşallah...kan ilacı ile magnezyum ilacınada başladık...şükürler olsun bu günleride gördüm valla...

Ne güzel bir duygudur, umarım biri kız, biri oplan olur. Biri sana, diğeri de eşine benzer...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...En önemlisi bu sanırım...Güzel dileklerin için sağol. Bugün yumurtlarım toplandı. Yarın arayacaklar...Şu ana kadar herşey gayet yolunda giidyor.
Negatif sonuç alan arkadaşlar, çok üzüldüm..en kısa zamanda toparlanmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...Biliyorum bu tür laflar pek işe yaramıyor ama, yine de umutla geleceğe bakabilmek dileğiyle...Sudenaz, artık beni yeniden listeye eklersin:))

İnsan kendi hamilelik haberini beklerken başkalrının haberini almak buruk bir sevinç yaratıyor. Ben de pazartesi günü teyze olacağımı öğrendim, hem çok sevindim hem de içim de bir yerler burkuldu...Allah bize de duymayı nasip etsin...

İnsan kendi hamilelik haberini beklerken başkalrının haberini almak buruk bir sevinç yaratıyor. Ben de pazartesi günü teyze olacağımı öğrendim, hem çok sevindim hem de içim de bir yerler burkuldu...Allah bize de duymayı nasip etsin...

Günah mıdır değil midir bilmiyorum ama gerçekten ben ümidimi kestim bu işten artık. Yumurtalar çok iyi, embriyolar süper,rahim iyi,test sonuçları harika ama 2 defadır sonuç yok.
Neden : sebepsiz

Bence hiçbirşey sebepsiz değildir ama bizim doktorlarımız için labaratuvarda 10 dk işlem yapıp ,2 embriyo yerleştirip 5000 tl almak dururken,takar mı senin derdini Allahını seversen.Umursar mı seni. Herşey çok iyiyken 1. de olumsuz sonuç almışsın neden 2. yi denemeden önce birşeyler yapmıyorsun.

Benimde kardesim var, o da hamile kalınca garip hissetmiştim kendimi, ama ufaklık dünyaya gelince herşey bambaşka oluyor. Yanımda bir tip var hamile kalmış ,esasen kendini inanıılmaz üstün görüyor , herkese de yaymıs bu durumu , bana da ayak çekiyor yok istemiyormuş yok bilmemne havaları görmen lazım. AMA BEN ZERRE U-MUR-SA-MI-YO-RUM.

Günah mıdır değil midir bilmiyorum ama gerçekten ben ümidimi kestim bu işten artık. Yumurtalar çok iyi, embriyolar süper,rahim iyi,test sonuçları harika ama 2 defadır sonuç yok.

Bence hiçbirşey sebepsiz değildir ama bizim doktorlarımız için labaratuvarda 10 dk işlem yapıp ,2 embriyo yerleştirip 5000 tl almak dururken,takar mı senin derdini Allahını seversen.Umursar mı seni. Herşey çok iyiyken 1. de olumsuz sonuç almışsın neden 2. yi denemeden önce birşeyler yapmıyorsun.

Benimde kardesim var, o da hamile kalınca garip hissetmiştim kendimi, ama ufaklık dünyaya gelince herşey bambaşka oluyor. Yanımda bir tip var hamile kalmış ,esasen kendini inanıılmaz üstün görüyor , herkese de yaymıs bu durumu , bana da ayak çekiyor yok istemiyormuş yok bilmemne havaları görmen lazım. AMA BEN ZERRE U-MUR-SA-MI-YO-RUM.

canım bende pazartesı negatıf almıs bırısı olarak sana haklısın dıyorum 2. negatıften sonra yapıyorlar ne yapacakalrsa 1. de yap yada baska testler yap ama parayı vermezsende pesınde kosuyorlar heppp...
asagda adet olamdım demısın ben bugun oldum estrofem kullanıyordum bende gecıkmelı gelıyor rahım kalınlıgı ınmesı gerek cnm

mrb lena inanki negatif sonucuna çok üzüldüm sürekli siteye girip sizleri takip ediyorum benimde birkaç gün sonra üçüncü denemem olacak dondurulmuşlarla canım benim şuan sana ne söylense sıkıntını hafifletmiycek biliyorum allah yardımcmız olsun canım. daha zamanı değilmiş demekki üzme kendini

mrb lena inanki negatif sonucuna çok üzüldüm sürekli siteye girip sizleri takip ediyorum benimde birkaç gün sonra üçüncü denemem olacak dondurulmuşlarla canım benim şuan sana ne söylense sıkıntını hafifletmiycek biliyorum allah yardımcmız olsun canım. daha zamanı değilmiş demekki üzme kendini

üzülmüyorum desemde üzülüyorum elbet, bir umut işte bekliyordum, ama sonuc hüsran ..
az önce saracoglunun sitesinden sebepsiz int. icin kür aldım , bir umut ne duysak sarılıyoruz ki ben buna benzer bir kürü daha once de demeistim ve sonuc alamamıstım..

üzülmüyorum desemde üzülüyorum elbet, bir umut işte bekliyordum, ama sonuc hüsran ..
az önce saracoglunun sitesinden sebepsiz int. icin kür aldım , bir umut ne duysak sarılıyoruz ki ben buna benzer bir kürü daha once de demeistim ve sonuc alamamıstım..

canim gecmis olsun öncelikle bence bu kader kismet nasip isi bizim isimiz Allah kalmis bende daha 1hafta önce aldim 3üncü negativi ilk defa dondurulmuslarlan denedim ve hersey okadar süperdiki yine olamadi basta belki burdaki doktorlar birsey bilmiyor dedim Almanyada yasiyorum türk doktora gittim bizden cok uzak olmasina ragmen ama yine Almanyada yaptim ben bu dondurulmusta herseyi yaptim yani tüm testleri gerek olmadigi halde Histereskopi bile yaptim oda cok sükür temiz cikti zaten genetik testte yapmistim ama gel görki Embiryolar herseferinde Blastosi olmasina ragmen tutmadi yine ve görüyorumki türkiyede yapmamada gerek yok yani kader olmussa olur zaten bu kadar negativleri görünce yani Türkiyenin en iyi doktoru bile yapsa olmasa olmaz doktor zaten bu son negativte sizinki kader dedi kecti cünki yapa bilecek herseyi yaptik.o yüzdende üzülme tekrar dene bende öyle yapicam ama tabi gelde yine ayni seylere sifirdan basla sonu positiv olsa deger ama yine negativ olmasindan insan cok korkuyor Rabbim bize merhamet etsin cabalarimizi bosa cikarmasin insallah.

Ben negatif sonuç almayı hep yas'a benzetirim. Nasıl sevdiğimiz birini kaybettiğimizde yas tutuyorsak, aynı süreci negatif sonucu alınca da yapıyoruz. Yas 4 sürece ayrılır, şok, inkar, depresyon, ve kabul. Herkes bu süreci farklı zamanlama ile yaşıyor. Biraz zaman ver kendine, acını kabullenmek, kendini yeniden onarmak için zaman ver. Inan o zaman gelince yeniden umutla bakacaksın. Tüp bebek merkezi seçerken gerçekten iyi araştırmak gerekiyor. Malasef birçok yer ticarethaneye dönmüş. Dediğin gibi gelsin hastalar, paralar mantığı. Bir de bu süreçte gerçekten psikolojik destek almak çok iyi geliyor. Bugün yumurtalarım toplanırken psikologum da girdi. Kendimi çok iyi hissettim. Benim de 3.denemem bu arada.

Ben negatif sonuç almayı hep yas'a benzetirim. Nasıl sevdiğimiz birini kaybettiğimizde yas tutuyorsak, aynı süreci negatif sonucu alınca da yapıyoruz. Yas 4 sürece ayrılır, şok, inkar, depresyon, ve kabul. Herkes bu süreci farklı zamanlama ile yaşıyor. Biraz zaman ver kendine, acını kabullenmek, kendini yeniden onarmak için zaman ver. Inan o zaman gelince yeniden umutla bakacaksın. Tüp bebek merkezi seçerken gerçekten iyi araştırmak gerekiyor. Malasef birçok yer ticarethaneye dönmüş. Dediğin gibi gelsin hastalar, paralar mantığı. Bir de bu süreçte gerçekten psikolojik destek almak çok iyi geliyor. Bugün yumurtalarım toplanırken psikologum da girdi. Kendimi çok iyi hissettim. Benim de 3.denemem bu arada.

İnşallah olumlu ve çabucak olur.

canım böyle düşünmee lütfen...2 negatiften sonra pes edilmez...ona bakarsan ben 4 kere çok iyi embriyolarla negatif aldım üstelik yaşım genç niye olmuyo daha ne yapmak lazım diyodum bide sebebimiz varda ne oluyoki sonuç değişmiyor...ama ben hiç pes etmiyceğimi biliyordum..5. denememde ilk pozitifimi aldım çok şükür...başkalarını hiç takma zaten ..hepimizin çevresinde fazlasıyla var...ben en yakın arkadaş ortamında 3 hamileyle 9 ay geçirdim diyebilirim..bıkmıştım artık bebek muhabbetlerinden...ama tınlamadım..

Ne güzel bir duygudur, umarım biri kız, biri oplan olur. Biri sana, diğeri de eşine benzer...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...En önemlisi bu sanırım...Güzel dileklerin için sağol. Bugün yumurtlarım toplandı. Yarın arayacaklar...Şu ana kadar herşey gayet yolunda giidyor.
Negatif sonuç alan arkadaşlar, çok üzüldüm..en kısa zamanda toparlanmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...Biliyorum bu tür laflar pek işe yaramıyor ama, yine de umutla geleceğe bakabilmek dileğiyle...Sudenaz, artık beni yeniden listeye eklersin:))

tamam canım listeyi güncellediğimde seni olman gereken yere koyucam inşallah sonrada hamiş listesineee :KK49:

yarın akşam 7 gibi canım... çok merak ediyorum... büyüdümü, herşey yolunda mı, ikis de duruyormu?

canım merakla seni bekliyorum...inşallah süper haberle gelirsin..
allahım inşallah büyümüşlerdir

X