Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
33
blowhole25
100
cido
11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

EDANUR86
KABAKIZ

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
3
efeylul
11
camenta
2
çido
3
nehir35
8
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : EDANUR86

SON 1 GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

sudenaz222
100
.
64
33
petek-unal
85
85
85
.
lavinialavinia
.
.
.
.
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
.
.
.
.
toobe
101
101
101
20
artvinim08_16
.
.
.
45
sye
.
.
.
25
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
.
.
.
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
.
.
50
kabakiz
101
101
101
101
kdr
50
.
be_bem
.
.
.
.
çido
101
101
101
.
ozlozcan
.
.
.
100
dmrsda
.
.
.
.
secrn
50
50
50
.
edanur86
50
50
50
.
ecrin_mert
.
.
beyazisceyiz
50
50
50
.
meralinda
102
204
145
45
roosee
.
.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

790
752
747
419
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

211
249

254
0

EDANUR86 için yeni dua listemiz başlamıştır...son 1 günn...........

canim ya takilma bunlara benimde ilk 39.9 ikincisinde 37.0cikti
ona bakarsan bi sitede hamile oldunu anlaman icin limon testi falan okum
buda söyleki idrarini bi sam bardaga yapcakmissin ve icine bir iki damla limon damlatiyomusun eger o damla dibe cökerse hamilesin uzerinde yag gibi tortu gibi bi tabaka kalirsa degilsi
aman surda artik 3 euroluk testler var artik yani

canim oda birseymis belirti sonunda yani insallah her ücümüzünki tutmustur benim normalde adet olmadan önce gögüslerim siserdi ama iki gün önce cok hafif agirdi bugün ise sol tarafta hic kalmadi o agra sag tarafta cok az birsey var oda donkununca anliyorum baskada birsey yok

Kız sivilce çıktı diyorum sivilce hamilelik belirtisi olurmu hiç :) goguslerim transfer olmadan öncede agriyordu şimdi de göğüs ağrısı devam ediyor sadece akıntı var bende o da ilsclardandir diyorum sen fazla dinliyorsunuz kendini kafana takma bu kadar benim ikinci denemem morfoloji sorun su ateş ölçme işini bende yapıtın bakalım kaç çıkacak

canim ya takilma bunlara benimde ilk 39.9 ikincisinde 37.0cikti
ona bakarsan bi sitede hamile oldunu anlaman icin limon testi falan okum
buda söyleki idrarini bi sam bardaga yapcakmissin ve icine bir iki damla limon damlatiyomusun eger o damla dibe cökerse hamilesin uzerinde yag gibi tortu gibi bi tabaka kalirsa degilsi
aman surda artik 3 euroluk testler var artik yani

ya varya biz kafayi yemesek iyidir ona buna bakiyoruz ben zaten internetten ayrilmiyorum bugün hic kapatmadim ha bire bakiyorum ne var ne yok diye valla bi o gün gelsede kurtulsam bak aklima girdin dur bi yapim bunu limaon testini bardak cöpe gidecek ama neyse ben bi denim:KK53:

3euroluk testlerin cikmasi icin adetimizin gecmesi lazim canim benim

Kız sivilce çıktı diyorum sivilce hamilelik belirtisi olurmu hiç :) goguslerim transfer olmadan öncede agriyordu şimdi de göğüs ağrısı devam ediyor sadece akıntı var bende o da ilsclardandir diyorum sen fazla dinliyorsunuz kendini kafana takma bu kadar benim ikinci denemem morfoloji sorun su ateş ölçme işini bende yapıtın bakalım kaç çıkacak

ne yapim canim ya bu 3.denemem buda olmazsa acaba bidaha ne zaman yaparim heralde 30uma gelince yaparim bugün 26yasima girdim.ya canim keske o sivilce bende ciksa sivilcede hamilelik belirtileridir canim akintin sarimi bende yok sadece ilac akiyor oda beyaz krem

ne yapim canim ya bu 3.denemem buda olmazsa acaba bidaha ne zaman yaparim heralde 30uma gelince yaparim bugün 26yasima girdim.ya canim keske o sivilce bende ciksa sivilcede hamilelik belirtileridir canim akintin sarimi bende yok sadece ilac akiyor oda beyaz krem

Doğum günün kutlu olsun canim bende eylülde 26 yaşıma giricem inşallah bu doğum gününde sana armağan olur tutunur bebisin inşallah
Hamilelik belirtisi uzmanı gibi olmuşsun edanur akintim sarı ama öncekinde de vardı o yuzden belirtileri takmiyorum artık

canim bence ara verme tekrar basla tagen gelir gelmez canim hic olmazssa dondurulmusalrin olur yine canim hayatin ne getircegini bilemezzsin ben ilkini 30 yada31 falan yaptim ilkinde 9 tane yumurtam cikmisti 8 dollendi dondurumuslar bitti ve ikinci denemem 8 yumurta ve 4 u dolendi dordunun bitanesi de bouldu zek yumurtayi dondurmuyoruz dediler ikisi kaldi hepsi 3.gun trasferi idi ve en sonunda tuttu dusuk kurtaj ve simdide 7 yumurta 6 kaldi 4 u dolendi 2 si kaldi anliycan canim hersey zayifliyo derlerki ibadetin en makbulu bile gencken yapilan ibadet yaslaninca ne oluyo afedersin cisini tutamiyosun ve abdesinide tuamiyosun oturarak kilmasi da var allaha sukur allahu teala sen yapmak istedikten sonra dogrusuyla yanlisiyla kabul ediyo

Doğum günün kutlu olsun canim bende eylülde 26 yaşıma giricem inşallah bu doğum gününde sana armağan olur tutunur bebisin inşallah
Hamilelik belirtisi uzmanı gibi olmuşsun edanur akintim sarı ama öncekinde de vardı o yuzden belirtileri takmiyorum artık

sagol amin canim amin insallah valla annemler diyor sen bu saatten sonra üniversteye basla kadin doktoru olursun bende kadin doktorumu erkek doktorumu olim bilmiyorum Allah bana ve esime dert verince ikimizdede problem var anliyacagin herseyi arastirmaktan uzmanlastim artik bu kadar bilmek istemiyorum herseyi bilince daha zorlasiyor hayat....

test günün ne zaman canim

Son düzenleme:
canim bence ara verme tekrar basla tagen gelir gelmez canim hic olmazssa dondurulmusalrin olur yine canim hayatin ne getircegini bilemezzsin ben ilkini 30 yada31 falan yaptim ilkinde 9 tane yumurtam cikmisti 8 dollendi dondurumuslar bitti ve ikinci denemem 8 yumurta ve 4 u dolendi dordunun bitanesi de bouldu zek yumurtayi dondurmuyoruz dediler ikisi kaldi hepsi 3.gun trasferi idi ve en sonunda tuttu dusuk kurtaj ve simdide 7 yumurta 6 kaldi 4 u dolendi 2 si kaldi anliycan canim hersey zayifliyo derlerki ibadetin en makbulu bile gencken yapilan ibadet yaslaninca ne oluyo afedersin cisini tutamiyosun ve abdesinide tuamiyosun oturarak kilmasi da var allaha sukur allahu teala sen yapmak istedikten sonra dogrusuyla yanlisiyla kabul ediyo

Haklisin canim ama gelde herseye sifirdan basla bide uzak bakim,belki busefer ilk yaptigim yerde yaparim yine hemen yanimizda cok yakin aslinda hic beyenmedi orayi ama konsum orda ikincide hamile kaldi ikizleri dogdu 2ayliklar simdi 1kiz 1 oglan.Aman bakalim insallah gerek kalmazda hamile cikariz hepimiz bu son olur hepimiz icin

Edanur bılorum bana kafayı sırmıs dıyeceksın ama gercekten sıyırdım gercekten o ıgne pozt:78:ıfmı cıkarıyo sımdı testı yapmayı yarın dusunuyodum pozıtıv cıksada sevınıyımmı sevınmıyımmı :KK17::26::KK5:

kabakiz canim ya ben öyle duymustum ama ben gecen denememde o igneyi yememe ragmen 8inci günü negativ cikti yani positiv cikarsa sevin canim sadece bende bir yerde okumustum ama yaptim hicte öyle cikmadi negativ cikti bende hatta igneden 5gün sonra yapmistim.ama bence yapma daha erken sonra moralin bozulur idrar testi yüzde yüz degil

Son düzenleme:
sagol amin canim amin insallah valla annemler diyor sen bu saatten sonra üniversteye basla kadin doktoru olursun bende kadin doktorumu erkek doktorumu olim bilmiyorum Allah bana ve esime dert verince ikimizdede problem var anliyacagin herseyi arastirmaktan uzmanlastim artik bu kadar bilmek istemiyorum herseyi bilince daha zorlasiyor hayat....

test günün ne zaman canim

Canım olsun bilinçli olmak daha iyi test günüm 13 mart

Haklisin canim ama gelde herseye sifirdan basla bide uzak bakim,belki busefer ilk yaptigim yerde yaparim yine hemen yanimizda cok yakin aslinda hic beyenmedi orayi ama konsum orda ikincide hamile kaldi ikizleri dogdu 2ayliklar simdi 1kiz 1 oglan.Aman bakalim insallah gerek kalmazda hamile cikariz hepimiz bu son olur hepimiz icin

Hangi hastane canım bende bu sefer olmazsa drumu değiştirmeyi dusunuyorum

Canım olsun bilinçli olmak daha iyi test günüm 13 mart

neden o kadar gec canim 17gün oluyor dimi normalde 10uncu günde yapiliyor ben ve Kabakiz Almanyada yasiyoruz bize 10uncu günde verdiler testi hatta benim dondurulmus ama kabakizin taze seninkidemi taze bence sen 10uncu günü yap canim

Hangi hastane canım bende bu sefer olmazsa drumu değiştirmeyi dusunuyorum

canim bizim durum daha kötü Almanyada yasiyoruz yani burdaki doktorlar fazla bilgi sahibi degil ama bu sefer türk doktorda yaptim Kabakizlan ayni merkezde yaptik bana 1saat 30dakika uzaklikta kabakiza ise 4saat uzaklikta bu türk doktoru belki görmüssündür Tvde Hayat eylemlen aksina cikiyor arada bir

Bıde bu aysen bılgıc yıldırım sabah ları vardı o program galıba yemekteyız de bı prens erkan dıye bı unlu vardı ondada cıktı

yav kizlar size iyi geceler ben aptallastim o hamilelik bilirtisi senin su igne benim kacinci gun belli olur onun arastirmaktan yoruldum size cici geceler

neden o kadar gec canim 17gün oluyor dimi normalde 10uncu günde yapiliyor ben ve Kabakiz Almanyada yasiyoruz bize 10uncu günde verdiler testi hatta benim dondurulmus ama kabakizin taze seninkidemi taze bence sen 10uncu günü yap canim

Canım benim 1martta oldu transferim 13unde yaptir dedi hemsiler 12 gun sonra yaptiricam ben dondurulmuslarla yaptırdım canım olma ihtimali az ama bakalım kısmet
Şunu merak ediyorum hemşireler avrupada 15dk yatıp kalkıp gidiyorlar günlük hayatlarına devam ediyorlar dediler türkiyede biz abartiyoruz dediler sizde nasıl?

X