Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Kızlaaaarrrr, dün transferim yapıldı, 2 embriyom sorunsuz çözünmüş 8 ve 6 hücreli, traşlama yapmışlar arlarını inceltmişler şimdi inşallah benimleler :) biraz kasıklarım ve belim ağrıyor ama aldım nihayet çok şükür :KK16: inşallah herşey yolunda gider kauşurum onlara:KK49::KK49:

arkdaşlar hepinize çok tşk ederim ayr ayrı cvp acamıyacağım elbet bu gunlerde geçicek şimdilik daha iyiyim dr umla konuştum o beni azda olsa rahatlattı bnden genetik testler istedi onları yaptırmam lazım rahimde hiç sorun yok dedi araştıralımdedi cd56 diye test varmış onu istedibayabi testler istedi eşimden ayrı benden benden ayrı testler klınte bu testler 1200 tuttu dışarıda yaptırmayı düşünüyorum maddi manevi bitik durumdayım zaten
dr um önemli olan tüpler senin tüplerin açık sen çok stresli birisin sen kandini çok sakındın ben sana diğer hastalarımdan ayrı davramdım dahada çok ilgilendim ama sakınanan göze çöp batarya aynı onun gibi oldu dedi ben inannıyorum sen kendini rahat bıraksan kendiliindende hamile kalırsın dedi şimdik, ialçlarımın hepsini bıraktım 1 hafta sonra adet olursun dedi eğer olmazsan yine test yaparım dedi
arkadaşlar bide bişey sorucam içinzde genetik test yaptıran varmı yaptırdıysanız bana önebiliceğiniz bir yer varmı ben istanbuldayım

canım benim tekrar geçmiş olsun.her şerrin vardır bir hayrı.biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimden gelecektir.senin temiz kalbine göre güzellikler sana gelecektir.ben genetik testi 2.tüp bebeği yaptırmadan yaptırmıştım.dr univeristede hocaydı denizli paü de aldırlar kanlarımızı ma ankarada testlerin yapıldığını biliyorum.resmi işlemlerle yaptırdığım için ücret ödememiştim.

Sudenazcım 50 ihlas 50 kevser eklermisin diğerlerini adetli olduğum için okuyamıyorum bu arada adetim geldi yarın ilaçlara başlauıyorum allahın izniyle bu sefer çok umutluyum inşallah sıpalarım beni bırakmıyacak bu sefer sizin dualarınızla

Sudenazcım 50 ihlas 50 kevser eklermisin diğerlerini adetli olduğum için okuyamıyorum bu arada adetim geldi yarın ilaçlara başlauıyorum allahın izniyle bu sefer çok umutluyum inşallah sıpalarım beni bırakmıyacak bu sefer sizin dualarınızla

Cnmmmm Rabbim sizi ayırmasın hersey istediğin gibi olsun al hadi sipalarini annesi hayrlisi olsun sevindim yarın başlamana

Kızlaaaarrrr, dün transferim yapıldı, 2 embriyom sorunsuz çözünmüş 8 ve 6 hücreli, traşlama yapmışlar arlarını inceltmişler şimdi inşallah benimleler :) biraz kasıklarım ve belim ağrıyor ama aldım nihayet çok şükür :KK16: inşallah herşey yolunda gider kauşurum onlara:KK49::KK49:

Cnmmmmmmm tebrik ederim ay ne güzel benimkilerde trslndi ve bence tutunmaya çok yardımcı sizi Rabbim ayırmasın kendine dikkat et cnmm stres yok ok mı raht ol bebe dergileri al konus evlatlarına lütfen

arkdaşlar hepinize çok tşk ederim ayr ayrı cvp acamıyacağım elbet bu gunlerde geçicek şimdilik daha iyiyim dr umla konuştum o beni azda olsa rahatlattı bnden genetik testler istedi onları yaptırmam lazım rahimde hiç sorun yok dedi araştıralımdedi cd56 diye test varmış onu istedibayabi testler istedi eşimden ayrı benden benden ayrı testler klınte bu testler 1200 tuttu dışarıda yaptırmayı düşünüyorum maddi manevi bitik durumdayım zaten
dr um önemli olan tüpler senin tüplerin açık sen çok stresli birisin sen kandini çok sakındın ben sana diğer hastalarımdan ayrı davramdım dahada çok ilgilendim ama sakınanan göze çöp batarya aynı onun gibi oldu dedi ben inannıyorum sen kendini rahat bıraksan kendiliindende hamile kalırsın dedi şimdik, ialçlarımın hepsini bıraktım 1 hafta sonra adet olursun dedi eğer olmazsan yine test yaparım dedi
arkadaşlar bide bişey sorucam içinzde genetik test yaptıran varmı yaptırdıysanız bana önebiliceğiniz bir yer varmı ben istanbuldayım
Cnm wish iyi olmana sevindim olmaması için hiçbir sebeb yok ki bnm Dr um da beni aylarca bekletti hiç sebeb yok hamile kalmamn için dıyordu sende hepimizde aslında raht olsak mucize bizde uğrucakti tedavisi z olsun genetik test yaptr cnm sana bukonuda 2012tup bebek günlüğümüzde ki arkadaslar yardımcı olur onlardan duydum bu testleri ben
haklisin canim isallah olcak er yada gec rabbime sukurki umitsiz deyiliz

cnm hadi bakilim sende raht ol lütfen hersey güzel olucak

Cnm wish iyi olmana sevindim olmaması için hiçbir sebeb yok ki bnm Dr um da beni aylarca bekletti hiç sebeb yok hamile kalmamn için dıyordu sende hepimizde aslında raht olsak mucize bizde uğrucakti tedavisi z olsun genetik test yaptr cnm sana bukonuda 2012tup bebek günlüğümüzde ki arkadaslar yardımcı olur onlardan duydum bu testleri ben

cnm hadi bakilim sende raht ol lütfen hersey güzel olucak

evet isallah negatif duvarini kircam herkeze umut olmaya caliscam rabbim korusun hepimizi isallah

hayırlı olsun canımm inşallah hiç ayrılmasyın bi ömürü birliklte geçirin canımm :21:

oleeyyyyy senin içinde gün saymaya başladık desene :))) çok sevindirik oldummmmm :KK9: :KK9: :KK16:

mart ayı adetimle bende 3 dondurulmuş emriyomla yeniden deniycem.nasıl olacak nasıl devam edecek bimiyorum.sadece çok heyecanlıyım.allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

sudenazzzcim bi zahmet dualari eklermisin ihlas 50. kevser 30. fatiha 20. ayetelkursi 20. yasin-i serif 7 -tesekkur,

sanırım sizinde yakın zamanda belli olucak.Ya hiç belirtileriniz var mı?Aslında belirtilere pek takılmak istemiyorum ama yine de merak ettim.

ilk önce tedavin hayirli olsun bende sen gibi cok belirti aradim baskalarinda herkez baska biseyler soyluyo basta bisey yoktu 2 gundur midem kotu istam azaldi eskiden su pek icmezdim bu aralar suyu biraktim adet sancim gelip gidiyo cumartesi gunum bakalim allahtan bizde sabirsizlikla bekliyoruz isallah pozitiftir

ilk önce tedavin hayirli olsun bende sen gibi cok belirti aradim baskalarinda herkez baska biseyler soyluyo basta bisey yoktu 2 gundur midem kotu istam azaldi eskiden su pek icmezdim bu aralar suyu biraktim adet sancim gelip gidiyo cumartesi gunum bakalim allahtan bizde sabirsizlikla bekliyoruz isallah pozitiftir

inşallah canım yaa.benim de dün mide fenaydı.hareketsiz kaldım 3 gündür ona yordum.midemde şişti resmen dün bişey yiyemedim desem yeridir. hayırlısı olsun hakkımızda bakalım.

Cnmmmmmmm tebrik ederim ay ne güzel benimkilerde trslndi ve bence tutunmaya çok yardımcı sizi Rabbim ayırmasın kendine dikkat et cnmm stres yok ok mı raht ol bebe dergileri al konus evlatlarına lütfen

canımm sağol, ay garip geliyor bebek dergileri falan almak şmdiden :)) bişey hissetmiyorum nedense yaa, ama seviyom ben gene de göbüşümü

hayırlı olsun canımm inşallah hiç ayrılmasyın bi ömürü birliklte geçirin canımm :21:

oleeyyyyy senin içinde gün saymaya başladık desene :))) çok sevindirik oldummmmm :KK9: :KK9: :KK16:

efeylülüüümmmm eksik olma, senide ayrımasın allahım bebişlerinden

cnm walla wish için açtım şimdiiii canm sıkıldı kardeşime rabbım herkerse bu duyguyu nasip etsin dun akşam ben eşime süpriz yaptım randevu aldım gerçi babamzda bize süprizler yapmış gittik biliyrsun ben heterezigtum ve gecen hafta diğer topiklerde bu sebebten bebeğini kaybedn arkadş vardı brnyns dr dediki bu olabilir her 5 hamiledn 1 heterezigottr sakın takılma bu önemsiz dedi ve açtı kitaptn gösterdi olumsuz düşünmeyn hamilekn dedi raht ol lütfen dedi sonra bebeğimizi gördük bize el salladı sürekli elini ellerini indirip kaldırıyordu ayaklarıda hop hop oynatıyrdu sanki hıçkırır gibi zıplıyrdu arada yattığı yerden :nazar::nazar::nazar:rabbım onları korusun sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza darısı butun kardeşlerimin başına sen de ne güzel hbr verdin dun bize devamını nasip etsin rabbım benm yine 17 şubatta kendi tup bebe dr da randevum var ay bebekte dr manyağı olucak elimdn gelse hergün gidicem dr a:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyy heyecanlandırdın canım beni yaaa :)) allah bize de nasip etsin inşallahhh , ağlamadınmı kısım öyle kımıl kımıl görünce yaaa :KK16:

canım eklemişsin bile şimdi gördüm, falla senden bişi kaçmıyo :)) sağolasın canımmm

cin gibiyimdir kaçmaz benden bişiy :KK23:

inşallah yarın pozitif haberlerle aramıza dönersin..dualarımız seninle canım...

mart ayı adetimle bende 3 dondurulmuş emriyomla yeniden deniycem.nasıl olacak nasıl devam edecek bimiyorum.sadece çok heyecanlıyım.allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

aramıza hoşgeldin canımmm...hayırlı olur inşallah donmuş bebişlerin..

X