Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim cok sagol bebisler nasil
bebislerin insallah iydir teyzesi o yumos yumus ellerini yer
canim insallah sende saglikli bebislerle insallah
canim benim bu aralar okuyamiyorum ama bugun insallah yasin okuya bilirim
misafirler vardi turkiyeden buyuk babamla babaannem geldi biz giyoruz onlar geliyo yani anliycn biraz klabaliktik
canimbneim allah senden razi olsun dua listen icin allh sanada mukafatini verir insallah

sağol canım benim....:KK16::KK16::KK16:
bebişler en son iyiydilerr maaşallahh..bakalım 10 gün sonra kontrol neler yapıyolar görücez...rabbim sanada emeklerinin karşılığını bebişinle verir inşallahhhh :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet arkadaşlar bugün ilk bandımı karnıma yapıştırdım büyük ihtimalle martın 5 gibi transfer olur dondurulmuşlarla bahçecide olucam kalbim küt küt ilk denemem negatif olunca birazda korku var şuan adetliyim biter bitmez bende dualarımıza katılacağım şuanda sonuç bekleyen ve bebişe hasret olan herkeze allahım hayırlısını tez vakitte nasip etsin

evet arkadaşlar bugün ilk bandımı karnıma yapıştırdım büyük ihtimalle martın 5 gibi transfer olur dondurulmuşlarla bahçecide olucam kalbim küt küt ilk denemem negatif olunca birazda korku var şuan adetliyim biter bitmez bende dualarımıza katılacağım şuanda sonuç bekleyen ve bebişe hasret olan herkeze allahım hayırlısını tez vakitte nasip etsin

aramıza hoşgeldin canım..hayırlı olur inşallah buz beişlerin...listedeki bilgilerini verirsen senide ekleyelim listemizee :KK34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK52::KK52::KK52::KK52::KK76::KK76::KK76:

canım süper haber yaaaaaaaaaaa..tebrik ederimmm :KK49::KK49::KK49: Allah tamamına erdirsin inşallah..demekki neymiş sonucu görmeden moralleri bozmuyomuşuzzzzzzzz...:KK34:

canım şimdi öyle yazıp kaçmak yokk..değerin kaç çıktı..? dünmü ,bugünmü baktırdın ? belirtiler nelerdi? biz meraklıyızdırr birazzz
:KK55::KK55:

canım sendende pozitif haberler bekliyoruz..rabbim bu sefer ol demiş olsun inşallahhhhhh....:KK49::KK49:

canım tabiki dualarım seninlee..yumoşların döllenecek güzelce inşallahhhhhhhhhh....bizede getirceksin güzel hberleriii :KK34:
canim benim allah hepinizden razi olsun ben kendim yaptim inanmadim doktoruma gittim okeyledi ben yurt disindayim birda kan olayi yokmus idrarda 15 gun sonra ultrasonda bakcaklar hersey normal dedi isallah rabbim herkeze nasip etsin hepinize cok tesekkurler

canim benim allah hepinizden razi olsun ben kendim yaptim inanmadim doktoruma gittim okeyledi ben yurt disindayim birda kan olayi yokmus idrarda 15 gun sonra ultrasonda bakcaklar hersey normal dedi isallah rabbim herkeze nasip etsin hepinize cok tesekkurler

tebrikler hemen kutlama yapalım hade halaya hamilemiz var oturmayın yerinizde hadi hop hop:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::21::21::21::21::21::21::21::21::21: rabbım tamamına erdirsin hayrlı ugurlu olsun

yarın büyük gün allahın izniyle sonucu öğreneceğim düşündükçe aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyor rabbim inşallah güzel haberler vermeyi nasip etsinnnn hepimizeee :21:

cnmmmmmmmmmmm buyuk gün geldi süper hadi jayrlısı inşallh rabbimn izniyle olucak çok stress yapma ve hemen yaz bizi habersiz bırakmaaa:KK49::KK49:

geçen hafta son kontrolümde doktor jele baslayalım artık dedi.transferden 1 hafta önce. işte çok abartı bişey yok şuan ama dün akşam cok rahatsız etmişti beni.bugunde transferim oldu.sordum hemsıreye genelde bu jeli kullananlardan çok sık alıyoruz bu tarz şikayetler dedi. doktoruna bir sor istersen bazen dedi degıstırıp fitil veriyolar dedi ama ben sormayı unuttum:26::26:

canım hayırlı haberler verirsin inşallah benimde pazartesi transfer 5 gün önce progestan diye bi hap alttan başladın ama estrofeme devam ediyorum seninde öylemi oldu bilgi verirmisin

allah hepinizden razi olsun negativ duvarini kirdim hamileyim allahim herkeze nasip etsinnnnnnnnnnnnnn kizlar

hayrılı olsuun canım çok sevindimmm :)) ama ben maalesef devamını getiremedim :KK43:( inşallah sen sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canımm

hayırlı olsun son olsun inşallah ben dördüncü sonucumu aldım bugün oda negatif maalesef ama sakın negatiflerden korkup pes etme yılma... seni daha güçlü yapsın inşallah :)

arkadaşlar brnimdede kısmetse pazartesi donmşla transfer benide eklermisiniz dua listesine

canım hayırlı olsun inşallah hiç bırakmasınlar seni :21: canım dualarımızı zaten transfer olanlara göre sıralıyoruz senin içinde okuruz inşallah zaten dualarımızı hepimiz için yapıyoruz canımm :KK34:

canım hayırlı haberler verirsin inşallah benimde pazartesi transfer 5 gün önce progestan diye bi hap alttan başladın ama estrofeme devam ediyorum seninde öylemi oldu bilgi verirmisin

ben ilk denemem de kullanmıştım alttan onu ama beni mahvetmişti koydukran sonra bir saate yakın yat canım uzun falan oturma yat yksa çoğu geliyor biraz sıkıntılı bi ilaç. bide bana mantar yapmıştı inanılmaz kaşıntı yapmıştı inşallah sen yaşamazsın bunları canım. estrofeme gebe kalsan ble 3 ay falan kullanıyorsun canım destek için. burdaki hamişlerin çoğu hala kullanıyor estrofemi

çok üzgünüm maalesef dördüncü negatifimle karşı karşıya kaldım bugün. çok inanmama rağmen gene olmadı :KK43:( doktorumla konuştum pazartesi beni bekliyor bakalım neler dicek ne yapacak... donmuşum kalmadı... yeniden sıfırdan başlayacam o yüzden yaza kadar beklemeyi düşünüyorum hem okulda srekli rapor almamı soru yapabilir o yüzden büyük olasılıkla hazirana adetiyle başlarım tekrar diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz da rabbim kendisi verir meleğimi bana. hazirana kadar da inşallah biraz birikim yaparsak diye düşündük inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı karşımıza çıkarsın inşallah.

belki bundan sonra topice çok giremem okul yoğun olacak yorulacam dersler falan derken fırsat bulamayabilirim. hepiniz hakkınızı helal edin olur muuu :26: :26:

Son düzenleme:
2 tane yasın
66 tane ayetel kursı okudum
ama ayetel kursı bıttımı bılmıyorum
canım lısteye eklermısın canm:KK54:

canım çok sevidim gözün aydın allahım eline almayıda nasip etsn darısı bizlerin başına inş:)

canım tedavin hayırlı olsun bende bahçeci fulyada tedavi gördüm dr um halit bey memnun kalmama rağmen 2.dondurulmuş tedavimdede 4.gün önce negatif aldım şuan benden genetik testler istedi onları yaptıracağım yine halit beyde tadavime devam etmeyi düşünüyorum hayırlısı artık allahım seninde yüzünü güldürsn bu son tedavin olsun inş

X