Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kanımi verdim bekliyorum sonuç saat 11 gibi çıkar inş bebeğim benimledir
yine olmadı çok üzgünüm alıştım artık nagatif almaya
kızlar dün test günümdü ve test sonucum 195,17 ve hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeeeeyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERİ SEWİNDİRSİN İNŞ...
arkadaşlar hayırlı sabhalar, 28 şuabtta randevu aldım farklı bir dr.dan (devlet hastanesinden) bakalım hayırlısı genetik test ve histereskopi için neler yapılması gerek onlar için gidicem. dondurulmuşlarım var ama ben aynı merkezde yaptırmak istemiyorum.önce sorunları aşacağım iyi bi dr. bulduktan sonra dondurulmuşlarımı taşımak istiyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
wish, arkadaşım hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla....
canım arkadaşım inşlh sıpalırın seninledir. annesini hiç bırakmazlar inşlhhhhh
kızlar dün test günümdü ve test sonucum 195,17 ve hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeeeeyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
[sıze=3]selam kızlar ;
sudenazz cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ünşallah ben aralıkta tranfer yaptırcaktım hatta listede adım bile vardı ama şimdi yok Ben tayin olduğum olduğum için hataydan bursaya malesef aralıkta transfer ettiremedim şimdi temmuz gibi transfer düşünüyorum ama bursada iyi bir merkez hangisi bilmiyorum.bursada tedavi görüp memnun olduğunuz merkez bilen varsa yardımcı olabilirmi ??????????????[/sıze]
transferi olanlar için bir yasinde benden.inş.olumlu sonuçlarla bizi mutlu edip umut olurlar.benim 17 şubatta transferim vardı ancak rahimde kanama olduğu için tedavim bu ayda iptal edildi.geçen ayda rahimde lekeler göründüğü için iptal edilmişti.çoook üzgünüm.umudumu nerdeyse kaybettim.doktorum bir kaç ay ara vermemizi önerdi.stresten uzaklaşmamın iyi geleceğini söyledi.dualarınızı bekliyorum.
Selam kizlar bugün Histereskopie oldum Rabbime sükürler olsunki hicbirsey cikmadi doktorum zaten yapmami istemiyordu birsey yok diye ama ben istemistim icim rahat etsin diye iki defa neden negativ aldim bu seferde soru isareti kalmasin istedim aklimda.
buseferde olmazsa artik kader diyecem katlanacam.
Haftaya sali adetimin 12.günü yumurta takibi yapilacak o gün eger yumurtalar gelismis ise tabi buarada bana klomifen verdi onu kullanicim 5gün,
normal yollan yumurtladiktan sonra rahim kalinligina bakilip 2tane dondurulmus bebislerimi transfer yapacaklar bu son sansim Insallah bu sefer Rabbim nasip eder bana dua etmeyi unutmayin....
cok sükür canim ne dedim ben Rabbim onlari sana nasip ettiyse elbet korur onlari bak sükür bunuda atlattin insallah darisi basima olur bende haftaya sali günü adetimin 12.günü kontrollerim basliyor yumurta takibi icin sonra hersey iyi olursa Rabbimin izniylen transfer yapilir artik bu ay gecen seferki gibi iptal olmazsa tabi. bana dua et canim Hamilesin kabul olur insallah....
bu harika bir haber.inş. sağlıkla ikisinide alırsın kucağına.
canim senin ufaklik kardesine yetismis masallah yavrularina
allahim saglikla dogurmak,kucagina almak nasip etsin tatlim
ayyyyyyyyyyy ne güzel sudenaz da bi hediyeli hbrle gelmişş şimdi efeylul ve wish hnm sırada sizlerin hadi bakalım efeylul de var gibi hbrler ama bakalım beklicez ve görücez
canım arkadaşım çok sevindim bu bize en güzel hediye oldu Ben bile bu kadar mutlu oldum ki seni eşini düşünemiyorum bile canım Inşallah seneye bu zamanlar iki tane kuzunla birlikte kutlarsın sevgililer gününü ve on sene sonra ona nalatırsın inşallah nasıl bi savaşçı olduğunu nasıl bi sevgililer hediyesi olduğunu canım
senin adına çok sevindim.Gerçekten güzel bi hediye olmuş.Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.
kizlar ya dunden beri baxaklarim da bi agri bi uyusukluk var ve sabit bi yerde durmuyor surekli yer degistiriyor ( insallah sipalarim yapiyordur bu agrilari )
kızlar hepinizin sevgililer günü kutluyrm rabbım evlatlarınız ve eşlerinzle nice uzun yıllar nasıp etsin herşey gönlünzce olsun inşallh ben bugün için eşime hediye olarak farklı bir proftn randevu aldım bebeğimizi göstericem hediye olarak kocacığıma akşam 9 gibi yazarım sizide bebeğim nasıl rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallhh çok öptüm sizleriii wish çok bekletme bizi benm 10. günde çıktı biliyorsun kan ver hadi bugünn
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 3 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 997 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 1 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 2 |
dildade | 1 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 26 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
efeylul | . | . | . | . |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | 100 | 100 | 100 | 36 |
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 101 | 101 | 101 | 31 |
ozlozcan | 100 | 100 | 100 | 26 |
dmrsda | 70 | 70 | 70 | 25 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 371 | 371 | 371 | 118 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 630 | 630 | 630 | 195 |
bu acılar son olsun ya Rabbimmm....canım arkadaşım çok üzgünümmmm
canım tebriklerrrrrrrrrr rabbim kucağına almayıda nasib etsin inşallah...
sen haber vermişmiydin? ne ara transfer yaptın sonuç geldi..bize hiç dememişsin hamişliğine veriyorumm neyseki güzel haberlerle geldn
hoşgeldin canımmmmmmmm...allah razı olsun güzel dileklerin için..demek temmuz da devam edeceksinn..hayırlı bir zamandır inşallah..rabbim mucizene o zaman ol desinnn inşallahhhh
canım üzülme lütfen..evet bir an önce kavuşmak istiyoruz ama ya transfer olupta tutmasa keşke yapmasaydık diyoruz dimi...demek zamanı şimdi değil..inşallah tekrar başladığında herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın...
çok sevindim canımmmm...yinede iyiki yapmışsın en azından kafan rahatlamış oldu..buda çok önemli...artık engel yokkk,gelsin bebişlerrrr cinsel ilişkide kanaman olmadığı sürece bir zaman yok yani..
çok sağolun canım arkadaşlarımmm....rabbim hepimizin yüzünü böyle güldürsün heppp
canım bendede ilk defa bu denemede böyle ağrı uyuşmalar olmuştu..inşallah seninkilerde bizimkiler gibi kazı çalışmalarının sana verdiği hasarlardırrr bunlar
oooooooo ne planlar yapılmış böyleeee...anlat çabuk ayrıntıları sonuç neeee
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
petek-unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | adet oldu.tedaviye başlyor. | |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
beyazisceyiz | 30 | erkek infertilitesi | A.R.T | 2. deneme | 7 tane donmuş | ocak adetini bekliyor |
cazii | 24 | endometriosiz | istanbul tüp bebek | 3. deneme | 6 tane donmuş | şubat mart başlıycak |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | henüz tam belli değil |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
sercn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 3 şubat | ????????? | 18 şubat | SON 3 GÜNN! |
efeylul | 25 | erkek inf./ Ank. medicana /4. deneme | 8 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 20 şubat | SON 5 GÜNN! |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 27 şubat | SON 12 GÜNN! |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | SON 10 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
cnm walla wish için açtım şimdiiii canm sıkıldı kardeşime rabbım herkerse bu duyguyu nasip etsin dun akşam ben eşime süpriz yaptım randevu aldım gerçi babamzda bize süprizler yapmış gittik biliyrsun ben heterezigtum ve gecen hafta diğer topiklerde bu sebebten bebeğini kaybedn arkadş vardı brnyns dr dediki bu olabilir her 5 hamiledn 1 heterezigottr sakın takılma bu önemsiz dedi ve açtı kitaptn gösterdi olumsuz düşünmeyn hamilekn dedi raht ol lütfen dedi sonra bebeğimizi gördük bize el salladı sürekli elini ellerini indirip kaldırıyordu ayaklarıda hop hop oynatıyrdu sanki hıçkırır gibi zıplıyrdu arada yattığı yerden rabbım onları korusun sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza darısı butun kardeşlerimin başına sen de ne güzel hbr verdin dun bize devamını nasip etsin rabbım benm yine 17 şubatta kendi tup bebe dr da randevum var ay bebekte dr manyağı olucak elimdn gelse hergün gidicem dr a
soyle listeye bi baktim hep negatif sira bende kabus gibi isallah o son negatifi ben kirarim ama sanirim bende negatifim rabbim ol derse olur biz napsak nafile