Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yine olmadı çok üzgünüm alıştım artık nagatif almaya

Canım benim yaaa.sıkma canını.Zamanı var demekki boşver.Biliyorum ne kadar üzülme desemde o negatifi görmek insanı yıkıyo o anda umutların varken, ama bu sadece kendine zarar verirsin.Takma kafanı nolur.

kızlar bu haberi vermek dünyanın enkötü şeyi ama malesef wish arkdşaımız negatif aldı:KK43:(onun kadar yaşamam belki bende nagatif almış biri olarak kendim yaşamış giib oldum yaa canım arkdaşım benim inş.tez zamanda poziiifler alırsın sende..bir kardeşim daha hamile kaldı diye sevinmek isterdim ama takdir allahtan..tek yapacağımzı yine dua ve duaaaaaa..

wish cok üzgünüm:KK14::KK14:
demek ki zamanı gelmemiş
Rabbim sana ve esine sağlık versin
en önemlisi bu
bidaha denersiniz cnm,lütfen ağla rahatla ama kendini cok yıpratma
bizim kalplerimiz hep seninle:KK16:

canım arkadaşım çok üzgünüm ne diycem bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin inşlh demek vakki değilmiş canım...

kızlar dün test günümdü ve test sonucum 195,17 ve hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeeeeyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERİ SEWİNDİRSİN İNŞ...:KK49:

hayırlı olsun inşallah sağlıla bebeğini kucağına da alırsın:21: :nazar:

arkadaşlar hayırlı sabhalar, 28 şuabtta randevu aldım farklı bir dr.dan (devlet hastanesinden) bakalım hayırlısı genetik test ve histereskopi için neler yapılması gerek onlar için gidicem. dondurulmuşlarım var ama ben aynı merkezde yaptırmak istemiyorum.önce sorunları aşacağım iyi bi dr. bulduktan sonra dondurulmuşlarımı taşımak istiyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

wish, arkadaşım hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla....

canım inşallah yeni doktorun sana bebeğine vesile olur senin için. doktorunu ayarla her şeyi yoluna koy ondan sonra taşı canım miniklerini. inşallah her şey senin için de güze lolur canımmm arkadaşımmm :KK34:

canım arkadaşım inşlh sıpalırın seninledir.:nazar: annesini hiç bırakmazlar inşlhhhhh

amin inşallah canım ya nasıl istiyorum onları anlatamam ama içimde bi huzur bi rahtalık hiç aklıma gelmiyo olmadığı bazen düşünmeye çalışıyorum ya olmazsa diye onu bile düşünemiyorumm yaaa :KK16:

canım arkadaşımm demekki hakkında hayırlı böyleymiş. ne olur kendini çok üzmemeye çalış biliyorum demesi kolay ama ben bu duyguyu 3 kere yaşadım 4. iiçinde adayım biliyorsun dünyanın sonu değil rabbim sana eşine sağlık sıhhat versin dayanma gücü versin sabır versin inşallah yine denersiniz. bizde pes etmek yok canım . her seferinde daha güçlü yeniden kalkıp yola devam ediyoruz canımmm

canim benim simdi hangi kelimeler seni teselli ederken,biliyorum hic biri:KK19:
ama lutfen kendini yipratma fazla,agla sizla ama 2 gunu gecmesin cunki senin energiye ihtiyacin var bi dahaki tedavin icin
allahim sabir versin,ama gececek be guzelim
sen ve esin saglikli oldugunuz surece allahim vakti zamani gelince verecek
lutfennn uzulme olurmu...

canim senin ufaklik kardesine yetismis masallah yavrularina
allahim saglikla dogurmak,kucagina almak nasip etsin tatlim:nazar::nazar::nazar:

:KK5::KK5::KK5::KK5:bu acılar son olsun ya Rabbimmm....canım arkadaşım çok üzgünümmmm :KK5::KK5:

kızlar dün test günümdü ve test sonucum 195,17 ve hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeeeeyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERİ SEWİNDİRSİN İNŞ...:KK49:

canım tebriklerrrrrrrrrr rabbim kucağına almayıda nasib etsin inşallah...

sen haber vermişmiydin? ne ara transfer yaptın sonuç geldi..bize hiç dememişsin
:KK20: hamişliğine veriyorumm neyseki güzel haberlerle geldn :KK76:

[sıze=3]selam kızlar ;
sudenazz cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ünşallah ben aralıkta tranfer yaptırcaktım hatta listede adım bile vardı ama şimdi yok :KK5: Ben tayin olduğum olduğum için hataydan bursaya malesef aralıkta transfer ettiremedim şimdi temmuz gibi transfer düşünüyorum ama bursada iyi bir merkez hangisi bilmiyorum.bursada tedavi görüp memnun olduğunuz merkez bilen varsa yardımcı olabilirmi ??????????????[/sıze]

hoşgeldin canımmmmmmmm...allah razı olsun güzel dileklerin için..demek temmuz da devam edeceksinn..hayırlı bir zamandır inşallah..rabbim mucizene o zaman ol desinnn inşallahhhh

transferi olanlar için bir yasinde benden.inş.olumlu sonuçlarla bizi mutlu edip umut olurlar.benim 17 şubatta transferim vardı ancak rahimde kanama olduğu için tedavim bu ayda iptal edildi.geçen ayda rahimde lekeler göründüğü için iptal edilmişti.çoook üzgünüm.umudumu nerdeyse kaybettim.doktorum bir kaç ay ara vermemizi önerdi.stresten uzaklaşmamın iyi geleceğini söyledi.dualarınızı bekliyorum.

canım üzülme lütfen..evet bir an önce kavuşmak istiyoruz ama ya transfer olupta tutmasa keşke yapmasaydık diyoruz dimi...demek zamanı şimdi değil..inşallah tekrar başladığında herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın...

Selam kizlar bugün Histereskopie oldum Rabbime sükürler olsunki hicbirsey cikmadi doktorum zaten yapmami istemiyordu birsey yok diye ama ben istemistim icim rahat etsin diye iki defa neden negativ aldim bu seferde soru isareti kalmasin istedim aklimda.
buseferde olmazsa artik kader diyecem katlanacam.
Haftaya sali adetimin 12.günü yumurta takibi yapilacak o gün eger yumurtalar gelismis ise tabi buarada bana klomifen verdi onu kullanicim 5gün,
normal yollan yumurtladiktan sonra rahim kalinligina bakilip 2tane dondurulmus bebislerimi transfer yapacaklar bu son sansim Insallah bu sefer Rabbim nasip eder bana dua etmeyi unutmayin....:KK14:

çok sevindim canımmmm...yinede iyiki yapmışsın en azından kafan rahatlamış oldu..buda çok önemli...artık engel yokkk,gelsin bebişlerrrr :emir_bebek::emir_bebek: cinsel ilişkide kanaman olmadığı sürece bir zaman yok yani..

cok sükür canim ne dedim ben Rabbim onlari sana nasip ettiyse elbet korur onlari bak sükür bunuda atlattin insallah darisi basima olur bende haftaya sali günü adetimin 12.günü kontrollerim basliyor yumurta takibi icin sonra hersey iyi olursa Rabbimin izniylen transfer yapilir artik bu ay gecen seferki gibi iptal olmazsa tabi. bana dua et canim Hamilesin kabul olur insallah....

bu harika bir haber.inş. sağlıkla ikisinide alırsın kucağına.

canim senin ufaklik kardesine yetismis masallah yavrularina
allahim saglikla dogurmak,kucagina almak nasip etsin tatlim:nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyyyyyy ne güzel sudenaz da bi hediyeli hbrle gelmişş şimdi efeylul ve wish hnm sırada sizlerin hadi bakalım efeylul de var gibi hbrler ama bakalım beklicez ve görücez
canım arkadaşım çok sevindim bu bize en güzel hediye oldu :KK9: Ben bile bu kadar mutlu oldum ki seni eşini düşünemiyorum bile canım :KK34: Inşallah seneye bu zamanlar iki tane kuzunla birlikte kutlarsın sevgililer gününü ve on sene sonra ona nalatırsın inşallah nasıl bi savaşçı olduğunu nasıl bi sevgililer hediyesi olduğunu canım :KK16:
senin adına çok sevindim.Gerçekten güzel bi hediye olmuş.Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.

çok sağolun canım arkadaşlarımmm....rabbim hepimizin yüzünü böyle güldürsün heppp
:KK16::KK16:

kizlar ya dunden beri baxaklarim da bi agri bi uyusukluk var ve sabit bi yerde durmuyor surekli yer degistiriyor :KK43:( insallah sipalarim yapiyordur bu agrilari :KK66:)

canım bendede ilk defa bu denemede böyle ağrı uyuşmalar olmuştu..inşallah seninkilerde bizimkiler gibi kazı çalışmalarının sana verdiği hasarlardırrr bunlar

kızlar hepinizin sevgililer günü kutluyrm rabbım evlatlarınız ve eşlerinzle nice uzun yıllar nasıp etsin herşey gönlünzce olsun inşallh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ben bugün için eşime hediye olarak farklı bir proftn randevu aldım bebeğimizi göstericem hediye olarak kocacığıma akşam 9 gibi yazarım sizide bebeğim nasıl rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallhh çok öptüm sizleriii wish çok bekletme bizi benm 10. günde çıktı biliyorsun kan ver hadi bugünn

oooooooo ne planlar yapılmış böyleeee...anlat çabuk ayrıntıları sonuç neeee :KK24:

Son düzenleme:

canim nedesek biliyorum seni teselli etmez hepimiz gectik buyollardan ben bicok yerde okudum doktorlara israrla sor neden olmuyo diye ilk o asamayi bitir 3 uncuye basla ve son olsun hayirlisiyla al bebislerini kucagina benim buda olmazsa ben ilk once arastircam heralde benimde negatif olcak bende bi heycan yok hayirlisi rabbimden

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia3
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
3
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
997

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

WİSH_
EFEYLÜL
SERCN
ÇİDO
DMRSDA

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur861
efeylul11
camenta2
çido2
nehir357
dmrsda
2
dildade
1
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
26

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : ÇİDO

SON 3 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
efeylul.
.
.
.
petek-unal.
.
.
.
lavinialavinia.
.
.
.
ayse_sin1982....
tuha2014.
.
.
.
toobe.
.
.
.
artvinim08_16.
.
.
.
sye.
.
.
.
wish_.
.
.
.
sevdammmm.
.
.
.
blowhole25.
.
.
.
nehir35100100100
36
kdr.
.
be_bem
.
.
.
.
çido
101
101
101
31
ozlozcan
100
100
100
26
dmrsda
70
70
70
25
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
371
371
371
118
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
630
630
630
195

kızlar gözden kaçırdıklarım varsa bildirin kliyim..özellikle facedekileri takip edemiyorummm..

:KK5::KK5::KK5::KK5:bu acılar son olsun ya Rabbimmm....canım arkadaşım çok üzgünümmmm :KK5::KK5:

canım tebriklerrrrrrrrrr rabbim kucağına almayıda nasib etsin inşallah...

sen haber vermişmiydin? ne ara transfer yaptın sonuç geldi..bize hiç dememişsin
:KK20: hamişliğine veriyorumm neyseki güzel haberlerle geldn :KK76:

hoşgeldin canımmmmmmmm...allah razı olsun güzel dileklerin için..demek temmuz da devam edeceksinn..hayırlı bir zamandır inşallah..rabbim mucizene o zaman ol desinnn inşallahhhh

canım üzülme lütfen..evet bir an önce kavuşmak istiyoruz ama ya transfer olupta tutmasa keşke yapmasaydık diyoruz dimi...demek zamanı şimdi değil..inşallah tekrar başladığında herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın...

çok sevindim canımmmm...yinede iyiki yapmışsın en azından kafan rahatlamış oldu..buda çok önemli...artık engel yokkk,gelsin bebişlerrrr :emir_bebek::emir_bebek: cinsel ilişkide kanaman olmadığı sürece bir zaman yok yani..

çok sağolun canım arkadaşlarımmm....rabbim hepimizin yüzünü böyle güldürsün heppp
:KK16::KK16:

canım bendede ilk defa bu denemede böyle ağrı uyuşmalar olmuştu..inşallah seninkilerde bizimkiler gibi kazı çalışmalarının sana verdiği hasarlardırrr bunlar

oooooooo ne planlar yapılmış böyleeee...anlat çabuk ayrıntıları sonuç neeee :KK24:

cnm walla wish için açtım şimdiiii canm sıkıldı kardeşime rabbım herkerse bu duyguyu nasip etsin dun akşam ben eşime süpriz yaptım randevu aldım gerçi babamzda bize süprizler yapmış gittik biliyrsun ben heterezigtum ve gecen hafta diğer topiklerde bu sebebten bebeğini kaybedn arkadş vardı brnyns dr dediki bu olabilir her 5 hamiledn 1 heterezigottr sakın takılma bu önemsiz dedi ve açtı kitaptn gösterdi olumsuz düşünmeyn hamilekn dedi raht ol lütfen dedi sonra bebeğimizi gördük bize el salladı sürekli elini ellerini indirip kaldırıyordu ayaklarıda hop hop oynatıyrdu sanki hıçkırır gibi zıplıyrdu arada yattığı yerden :nazar::nazar::nazar:rabbım onları korusun sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza darısı butun kardeşlerimin başına sen de ne güzel hbr verdin dun bize devamını nasip etsin rabbım benm yine 17 şubatta kendi tup bebe dr da randevum var ay bebekte dr manyağı olucak elimdn gelse hergün gidicem dr a:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
:KK43:

meralinda 25erkek
infertilitesi
florence
nightingale
2. deneme2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
petek-unal
28sebepsiz infertiliteAnkara medicana3. denemeadet oldu.tedaviye
başlyor.
edanur8625erkek infertilitesiAlmanya darmstadt3. deneme2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
sevdammmm27erkek infertilitesiumut tüp bebek3 tane donmuştransfer
iptal :KK43:
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
kabakiz33sebepsiz infertiliteAlmanya
KWZ
Darmstadt
5. denemetaze deneyecek23 ocak başlıyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
beyazisceyiz30erkek infertilitesiA.R.T2. deneme 7 tane donmuşocak
adetini bekliyor
cazii24endometriosizistanbul
tüp bebek
3. deneme6 tane donmuşşubat mart başlıycak
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuşhenüz tam belli değil

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
:KK50:
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme
17 aralık2 embriyo transfer edildi28 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatSON
DURUM
NE?
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
sercn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
3 şubat?????????18 şubatSON
3
GÜNN!

efeylul25erkek inf./
Ank. medicana
/4. deneme
8 şubat2 embriyo transfer edildi20 şubatSON
5
GÜNN!

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat
2 embriyo transfer edildi27 şubat
SON
12
GÜNN!

dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatSON
10
GÜNN!

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::KK49::nazar:
melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
:nazar::KK49::KK49::nazar:
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
lavinialavinia
34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_34
25
pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme

2 şubat

14 şubat

195.17

12. günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

cnm walla wish için açtım şimdiiii canm sıkıldı kardeşime rabbım herkerse bu duyguyu nasip etsin dun akşam ben eşime süpriz yaptım randevu aldım gerçi babamzda bize süprizler yapmış gittik biliyrsun ben heterezigtum ve gecen hafta diğer topiklerde bu sebebten bebeğini kaybedn arkadş vardı brnyns dr dediki bu olabilir her 5 hamiledn 1 heterezigottr sakın takılma bu önemsiz dedi ve açtı kitaptn gösterdi olumsuz düşünmeyn hamilekn dedi raht ol lütfen dedi sonra bebeğimizi gördük bize el salladı sürekli elini ellerini indirip kaldırıyordu ayaklarıda hop hop oynatıyrdu sanki hıçkırır gibi zıplıyrdu arada yattığı yerden :nazar::nazar::nazar:rabbım onları korusun sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza darısı butun kardeşlerimin başına sen de ne güzel hbr verdin dun bize devamını nasip etsin rabbım benm yine 17 şubatta kendi tup bebe dr da randevum var ay bebekte dr manyağı olucak elimdn gelse hergün gidicem dr a:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım ayy negüzel olmuşşş...darısı hepimizin başına olsun inşallahhhh...

ne desem acını hafifletmicek ama bizler inançlı insanlarız var mutlak bir vakti eminim ben rabbim hepimize nasip edicek anne olmayı zaman sabır zamanı, isyan değil. imtihan bu sen de biliyrsun acını yaşa yaşama diyemem ben hep negatifler de güçlü oldum sonradan 2 hafta içinde çıktı acısı vücudumdan bastırma kendini ne olur ama sen yine tekrar yap dr un dediği tarhte benm drum erken yapmaya çok karşı erken çıksa biz delimiyiz sizi 12 gün bekletelim demişti üzme kendini biz dünyanın inan ki en sabırlı anneleri olucaz ben çok buyuk konuşuyrdum hayatta evlenmem ve çocuk doğurmam diyen ben 4 ayda evlendim eşimle tanştktn sonra ve 1 yıl içinde başladı bebek hevesim ama rabbım beni öyle terbiye ettiki al dedi sana sen değil ben istediğim zaman veririm ve aynen uzun zaman beklenen bebek inşallh sağlıkla gelir diyorum hiç birşey bizim değil sadece bize emanet ne olucağımzda belli değil bizlerin herşeyin hayrlısı diyorum canımmm kardeşim sakın pes etme yola tam hız devam seni seviyorum rabbim sana enkısa zamanda versin hediyeni inşallh kollarına

soyle listeye bi baktim hep negatif sira bende kabus gibi isallah o son negatifi ben kirarim ama sanirim bende negatifim rabbim ol derse olur biz napsak nafile

canim simdi ne söylesek bos biliyorum rabbim sana ve esine dayanma gücü versin ve tez elden meleklerinizi göndersin insallah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun canim....

soyle listeye bi baktim hep negatif sira bende kabus gibi isallah o son negatifi ben kirarim ama sanirim bende negatifim rabbim ol derse olur biz napsak nafile

lütfen negatif siye düüşünme canımm ya rabbim ne veririse emin ol ki hayırlı olanı veriyor biz ilk anda anlamıyoruz ama acımız azalınca çok iyi anlıyoruz bunu canımmm... rabbim inşallah sana bana ol demiştir. inşallah biz ggüzel haberlerle gelecez buraya

X